Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowa onaaaa

chlopak z netu przyjezdza

Polecane posty

Gość internetowa onaaaa

jestem z poludnia polski, poznalam w necie chlopaka, fajnie sie dogadujemy na gg i przez telefon i chcemy sie spotkac, on przyjedzie do mojego miasta na weekend. i teraz mam pytanie- czy ja musze CALY czas spedzic z nim? od razu zaznaczam ze zmienil termin przyjazdu - mial przyjechac pozniej troche, a przyjezdza na kilka dni przed moim ostatnim egzaminem na uczelni i chociaz bardzo chce go poznac, w ten weekend przed nim chcialabym sie chociaz troche pouczyc.. nie moge zawalic. z drugiej strony przyjedzie spedzimy troche czasu razem i mam mu powiedziec-ok, polaz troche sam, bo ja mam nauke:P? do domu go raczej nie zaprosze, rodzice znaja moich znajomych, wiedzieliby ze to obcy. a on tez jest dosc rozmowny, wiec podejrzewam, ze by wychlapal skad jest. a ja nie zamierzam go nikomu pokazywac, dopoki nie bede iwedziala, ze ta znajomosc jakkolwiek przetrwa (kiedys juz poznalam w dosc podobny sposob innego chlopaka, kontakt sie urwal, a dlugi czas jeszcze slyszalam pytania kolezanek co u P.?) doradzcie bo jestem w kropce;/ aha, zgodzilam sie na ten termin, ktory jakkolwiek sam sobie ustalil koniec koncow, bo wczesniej ja dosc nagle przelozylam spotkanie (spanikowalam:P)

Gość internetowa onaaaa
up up up :(

Gość kiedy on ma przyjechac

gdzie on bedzie nocowal?

Gość katastrofaaaaaaaa
moje spotkania \"w ciemno\" zawsze kończyły się katastrofą...:(

Gość znajac zycie to
to jakby mi sie spodobal to spedzalabym z nim ten czas co bedzie u mnie w miescie a uczyla się nocami albo rankiem lub mozesz zaczać sie uczyc juz teraz... a skad wiesz moze jak sie zakochasz nie bedziesz mogal spac hehe albo co gorsza myslec:P

Gość internetowa onaaaa
bedzie nocowal w hotelu takim=] no nie u mnie przeciez:P ech dzieki za wypowiedzi, moze ktos jeszcze sie wypowie?

przeciez nie musisz z nim calego dnia spedzac to chyba oczywiste ale z drugiej strony... dziwnie to wyglada on do Ciebie jedzie a Ty sie uczysz????

Gość widia
to trzeba było wybrać taki teramin spotkania aby z niczym nie kolidował

Gość AJajajajajajajjajaja
ja bym mu powiedziała ze mam wtedy egzamin....I że możesz mieć dla niego troche mniej czasu niż byś miała normalnie:)

Gość to na ile on przyjezdza
Nie uzgodniliście tego??

Gość no uzgodnilismy ale przyjezdza
wczesniej i co wiecejkupil se juz bilet.. bym mu powiedzial no to masz problem, alej ak mowie poprzednio ja odwolalam to spotkanie i teraz by mi bylo juz glupio znow bo by pomyslal ze nie chce a tak nie jest, z drugiej strony egzm zawalic nie moge, on o nim wiedzial, moze zapomnial kiedy go mam..

bym mu powiedziala: no to masz problem:P*

Gość snffbjfdd
poucz sie ile mozesz, zacznij od teraz a jak juz bedziesz naumiana to z nim pobedziesz :) przeciez to nie twoja wina ze zmienil termin

no nie moja, zaczelam sie juz uczyc, ale wiadomo powtarzac najlepiej tuz przed egzaminem.. ehh zaskoczyl mnie no ale dobra mam nadzieje ze bedzie fajnie przynajmniej :] gorzej bedzie jak zawale egzamin a spotkanie bedzie do dupy:P