Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinkaMalec

wasz mąż ukochany!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MalinkaMalec

hejka czy jest ktoś na forum kto na zabój kocha swojego mężą tak żeby za nim w ogień skoczył i jest szczęśliwy??

Gość tolerancyjna_zakochana
tak ja!!!

Gość no co ty tu same
zgorzkniałe żony.

Gość MalinkaMalec
ja swojego masakrycznie jak wychodzi do pracy to musze przynajmniej raz dziennie zadzwonic lub on do mnie bo tęsknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie umiem bez niego minutki kocham w nim wszystko wady i zalety kocham spacery kocham sie kochac kocham jak marudzi kocham jak jest upierdliwy kocham jak jest troskliwy i wogóle ześwirowałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MalinkaMalec
tolerancyjna zakochana a ile jestes po slubie??? ja 30 czerwca dwa latka niby mało ale chodziłam kiedys z kims prawie 5 lat i kopa w de dostał a mezulka poznałam i mnie objawiło wiedziałam ze ten i nikt inny'

haha ja jestem ze swoim od 1q5 lat, dzwonimy do siebie 3 razy dziennie lub 4 ,gadamy po 20-30 min za kazdfym razem hahaha :D wiem nien ormalne :d ale tak jest :) do tego za kazdym razem jak wychodzi do pracy to ja moamen t sle mu maila jak to go straszliwe kocham a on zawsze mi na te maile odpisuje:) aniejdnego dnia od 15 lat porocz 2 porodow nie przepuscilam :Don tez nie :d

Gość MalinkaMalec
mężczyżni pzreważnie wkurzaja bo uważam że kobieta jest:::::: bardziej spostrzegawcza , zaradna, oszczedna , zapobiegliwa i co najwazniejsze zawsze ma racje jak cche uchronic swoja połowke i mówi żeby lepiej zrobił tak to oni i tak swoje i pozniej i tak wychodzi na nasze ale za to ich kochamy ciesze sie kobietki ze jest ktos taki na świecie co jeszcze umie męża kochać prawdziwie

Gość MalinkaMalec
ja jestem teraz w drugiej ciąży mam nadzieje ze tez będzie syn mamy sebusia 2 lataka mój mężulek był przy porodzie ale mnie bardzo wkurzał!!!!!!!!!!!!:):):):):):):) ciagle mi sie pytał czy mnie boli masakra ale za to tez go kocham :):):):)

jest duzo takich, ja osobiscie znam,a co nasmieszniejsze te zwiazki zawsze sa z powazna roznica wieku jak u mnie :D ale za meza bym sie dala torturowac,pociac a nawet zabic... kocham kazdy jego gest, kazde solowo, kazde upierdliwstwo, kazdy oddech, podziwiam go , jest moim najlepszym przyjacielam, najwspanialszym kochaniem, wogole jest naj naj naj

Gość czarnoksiężnica
W nagrodę za Twoją wielką miłość ukochany mąż zrobi dziecko 18-latce :( Lepiej przystopuj!

Gość MalinkaMalec
kobietki musze uciekac z parcy przyjdzie kolacyjke masazyk ale sie ciesze że się odezwałyśćie może jutro tez porozmawiamy podaje mój emial malinkamalec@wp.pl piszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość puellaexfabula
malinka... to chyba zalezy od charakteru/osobowosci- ja wprawdzie mam faceta, nie meza poki co, ale nie utrzymuje z nim tak scislego kontaktu-nie mam potrzeby jakos:)

nie zrobi nie zrobi, mlodszej niz ja w swoim wieku juz nie znajdzie, bo i tak miedzy nami jest 20 lat roznicy :P wiec hcyba na wiecej go nie satc mysle :D

Gość MalinkaMalec
tolerancyjna zakochana napisz jak cos na emaila do mnie to poklikamy ciesze się że mam z kim popisac trzymaj sie cieplutko jutro bede tak samo na forum

Gość wilki porwały mą duszę
zazdroszcze Ci Malinka:) i zycze wszytskiego najlepszego, drugiego zdrowego synka i jeszcze wiecej milosci i szczescia, o ile to w ogole mozliwe:) ja tez bylam tak szalenczo zakochana i szczesliwa jak Ty.... kiedys.

Gość hft
narescie jakies normalne kobity a nie kufy...

Gość magd_us_1983
ja jak narazie oddalabym zycie za swojego meza, nie powiem sa takie momenty ze mam go dosc, ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego:)