Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbfbfgb

Ide na randke z facetem

Polecane posty

Gość gbfbfgb

aby nie siedziec jak pizda w domu aby nie myslec coagle o kims kto mnie nie chce to dobry sposob?

Gość Zaczarowana21345
bardzo dobryyyy pomysł.....ja tez bym tak zrobiła ale nie mam z kim;/ baw sie swietnie!!!!!!!

Gość gbfbfgb
czemu

Gość Zaczarowana21345
Klina klinem sie wybija!!tak jak oni tak robia to i my tez tak robmy..odpicuj sie i baw sie i nie mysl o frajerze jesli takim sie okazal

Gość gbfbfgb
no ale w koncu trzeba zaczac wychodzic do ludzi...

Gość Zaczarowana21345
gbfbfgb -> no pewnie ze tak kobietko nie zastanawiaj sie szukaj innego ja tam bnie trace czasu na kogos komu nie zalezy lub kto ma mnie w dupie;]

Gość gbfbfgb
ok ale czy facet ktory bedzie ze mna na randce, od razu musi sie we mnie zakochiwac? moze tez milo spedzi wieczor i tyle

Gość Zaczarowana21345
maciek a czy randka to juz slub??? jak sie by spotykała kilka razy i dawała mylne znaki to tak ale moze cos z tego wyniknie dla ogojga z korzyscia?? autorko ile masz lat??

Gość gbfbfgb
i po 2 jak mamk ogos poznac? mam 40 lat siedziec w domu i liczyc ze tamten zwroci na mnie uwage? ja nawet nie chce teraz z nikim sie wiazac, tylko poflirtowac, posmiac sie, poznac ludzi,odzyskac swoje poczucie wartosci

Gość gbfbfgb
mam 26 lat i jestem od pol roku beznadziejnie zakochana w jednym panu z ktorym mi nie wyszlo ...Jestesmy juz tylko w kontakcie raz na jakis czas ...Pol roku sie zadreczalam, nie hcce dluzej, on i tak mnie nie zechce

Gość gbfbfgb
no dobra ide sie zobaczyc po raz 1 z facetem ktorego poznalam przez net

no nie, kolejna ;) to masz zupełnie jak ja i też mi się zdarza z kimś wychodzić, ale zaznaczam, że to nie ma być randka. Na razie nie jestem gotowy na nikogo innego, najpierw trzeba się ze starej kobiety wyleczyć. Co i tobie polecam :-)

Gość gbfbfgb
no ale jak sie wyleczyc, nie wychodzac do ludzi?

Gość gbfbfgb
a czym sie rozni 1 randka od 1 spotkania?:)

a kto powiedział z enie wychodzić do ludzi ? Wychodzić jak najbardziej, ale na randki to bym się wolał nie umawiać. randka ma charakter flirtu, spotkanie ma charakter rozmowy z kolegą/koleżanką

Gość gbfbfgb
jak zauwaze ze facet flirtuje to spasuje

Gość gbfbfgb
jezeli bedzie chcial czegos wiecej... a moze sie spotkamy ,pogadamy i koniec? :) tak bym chciala..tylko do tak z kims pogadac w ten sobotni wieczor i pa:)

biedny facio ;) jednak miałem rację, że kobiety to zło :P Tak czy siak udanego wieczoru. W sumie to też bym się gdzieś wybrał, tylko samemu na imprezę znów to mi się nie chce iść :/

Gość gbfbfgb
jakie zlo:) gdyby np chcial czegos wiecej a ja bym nadal sie z nim spotykala i robila nadzieje-to bym byla nie fair a tak jest ok:)