Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinezka22

Od roku nigdzie nie wychodzę do ludzi ...

Polecane posty

Gość kiepy_we_włosach
przejebane, widać masz taki ścisk w chałupie, że tarasują ci wyjście

Gość sdsde
nic sie nie martw ja nie wychodze od 20 lat

nie dom mam całkiem duży ,,, obecnie nikogo w nim nie ma bo wszyscy są na OUCIE.... nie nie mam fobi....chociaz nie wiem.... :O nie mam nic wspolnego z pomaranczowym fartuszkiem....

i to nie jest wcale smieszne.... to jest bardziej smutne niż smieszne.... Nie wiem co mam ze sobą już zrobić.... czuję sie odizolowana -jesli zawsze nie byłam.... :O :O :O :( :( :(

ja sie zamknełam bo innego wyjscia nie miałam... Boże ja sie chyba nadaje do psychiatry,,,,albo na jakąś gilotyne a moja siostra starsza dziecko dała mezowi a sama poszła na dyskoteke... a rodzice piją ze znajomymi a ja ja ja to już nic.....

Gość ja jestem odludkiem
takim prawdziwym mam 22 lata i niemam zadnych znajomych dosłownie zer, praca-dom, prac-dom, prac-dom, praca-dom tak wyglada moje zycie:(

kilka chwil ale ja sie boje ludzi w moim miescie,,,, najchetniej bym z tego miasta wyjechała i nigdy tu nie wrociła NIGDY !!!.... nie mam nawet z kim tu wyjsc ....to wszystko jest bezsesu.....

Gość to ja Ją kocham
pinezka , a ze mną na disco pójdziesz ? :) Ja dobry chłopak jestem :)

Kilka chwil ja się nie boje ludzi na ulicy tylko tych ludzi ktorzy mi kiedys zrobili krzywde psychiczna... jak jestem w miescie np kupujac buty czy jakies tam swoje pierdoły ...zawsze spotykam te mędy nigdy moje dawne kolezanki z pdstawowki tylko te medy .... i mi sie wszystko przypomina...

nie wiem czy cie nie dotknę tym pytaniem, ale można wiedzieć co to za "medy"i co ci takiego zrobiły, ze masz taki uraz?

Nie nie dotkniesz.... hmm jak by to ujac w paru zdaniach chodzilam sobie do szkoly nowej ! I tam zakochalam sie w chlopaku z klasy i dziewczyny ze tak powiem z marginesu spolecznego zrobily wszystko by ten chlopak mnie znienawidzil , dokuczaly mi mazały ubrania w liceum itd !!! to juz dziecinada .....a potem chciały mnie naszprycowac narkotykami.... co na koniec sprawa miała byc na policji ... :O

Gość jak to kto no ja
WYYYYYYYYYYYYYJDŹ Życie potrafi bardzo pozytywnie zaskakiwać...miej odwagę :)

Gość jak to kto no ja
tzn. chcialam napisać : WYJDŹ DO LUDZI ! :))))

Kiedys taka nie byłam - byłam ufna zadowlona z zycia do czasu pewnego innego momentu w moim zyciu ,pomocna gdy mogłam pomagałam , za to pomoc ludzie odwdzieczyli mi sie z "nawiązką " ... potem straciłam zaufanie do ludzi do czegokolwiek ....

to jest smutne ty teraz płacisz za ich głupotę. Siadło ci to na psychice.A teraz ile masz lat? Najlepiej jak byś zmieniła miejsce zamieszkania, ale wiadomo ze chcieć można ale nie zawsze jest to możliwe.

to może już nadszedł ten czas kiedy należało by zapomnieć o tym co było, pewnie te dziewuchy już zapomniały o całej sprawie. Wyjdź to sie przekonasz na czym stoisz.

teraz one z pewnych wzgledow kłaniaja mi sie na ulicy i same mowia do mnie czesc z usmiechem od ucha do ucha oo jak milo ze cie widze < mnie nigdy nie jest milo> .... co ja gdybym mogła to bym je powystrzelała jedna po drugiej....jak stonki Robią z siebie wielkie madame pierdolone 21 wieku....oh i ah....a do mnie cały gniew momentalnie w jednej sekundzie wraca jak bumerang z siła tsunami..... :O

Gość adiziom29
heh...forum dla kobiet..... /; tez jestem samotny a co teraz robisz pinezka ?? uczys sie pracujesz... skad jestes