Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11111111111111

nie mam ochoty robic chlopakowi loda

Polecane posty

Gość 11111111111111

hej. jak napisalam wyzej nie mam zabardzo ochoty robic loda chlopakowi... wiem ze on tego chce ale ja nie mam na to ochoty... co z tym zrobic?

Gość ważne jest to czy ty też
nic nie robić. Nie możesz zmuszać się do tego. Pieszczoty mają obojgu sprawiać przyjemność. Inaczej jest to wymuszenie a inaczej zgwałcenie twojej psychiki

Gość roberd
A chcialabys, zeby Twoj chlopak nagle stwierdzil, ze nie ma ochoty sie z Toba calowac?

Gość czekerapnał
to nie rób nie ma co się zmuszać, moze kiedyś będziesz gotowa na to a może nigdy. Do niczego się nie zmuszaj ani nie daj sobie wmówić że powinnaś. To Twój wybór co wkladasz do buzi:P

Gość hopekkkkkk
no nie chcialabym... dlatego jest mi z tym źle ze ja mu nie zabardzo czesto niż on mi robi dobrze...

Gość nei masz ochoty
to nei rob !! nikt nie zmusza...apoza tym to ohydztwo....fuuuuj

eee takich tematów to już setki było seks jest tylko wtedy pzryjemny kiedy robisz to na co masz ochote i tyle i twój partner powinien to uszanować jeżeli cię zmusza to lepiej od razu odpuść go sobie. Do pewnych rzeczy można się przekonać ale na to czasu trzeba

Gość hopekkkkkk
nie nie zmusza.... tylko czasem cos tam wspomni ze zadko ;p

Gość roberd
nadmienię, że lubię rozmawiać ze swoim penisem, a ostatnio dorysowałem mu nawet uśmiechniętą buzię i włosy :)

bo to naturalne że faceci to lubieją :) ty też lubisz jak on cię pieści prawda??? może spróbuj chociaż :) i nastaw się pozytywnie:) jeżeli coś do niego czujesz to powinno tobie też sprawić przyjemność to, że jest mu dobrze

Gość hopekkkkkk
no prawda;p no czasem robie;p ale nie za czesto;p

no i nic się nie przejmuj, mnie też się kiedyś to takie obleśne wydawało:) ale kocham mojego mężczyznę i im dłużej razem jesteśmy tym bardziej nożna w sypialni realizować fantazje:) p[rzełamywać opór :) bo to nie jest nic złego

no to niefajnie....... jesli to tylko twoj chlopak a nie narzeczony to mu nie rob loda moja droga...calowanie to inna sprawa wiec lepiej niech tutaj nikt nie porownuje jeszcze cie potem ten twoj chlopak bedzie obmawial przy kumplach potem jak zerwiecie.. zes lodziara. takze ja bym moja droga nie robila.....

Gość połykaj i nie marudź
z tego co widzę to kobiety za bardzo się rozbrykały. Niedługo dojdzie do tego że będą chciały glosować :/

Gość ja proponuję
Po tej lekturze uwodzę dosłownie KAŻDĄ kobietę! Faceci, opłaca się zainwestować te 37zł żeby mieć każdą… tyle zwykle tracimy na jednej randce i nie zawsze ta randka kończy się seksem! Jak to zmienić? Serdecznie polecam wszystkim książkę, która zmieniła moje życie seksualne już na zawsze! Taka laska mogłaby być wasza (bez problemu) :D http://seksualny-klucz.zlotemysli.pl/prawdziwysukces,1/