Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Jestem gejem. No już wyzywajcie mnie.

Polecane posty

Pewnie WIEKSZOSC ( nie wszyscy) chciałaby mnie teraz uderzyć bądź napluć w twarz.

Gość ghghghjk
a chooj ci w doope. bede dzis mila :)

Gość hjghj
jestes w ynaturzenie natury i spierdalaj do swoich kolegów jebany cwelu

Gość gruniska
Wcale mi to nie przeszkadza ,pozdro 🖐️

Gość Trzeba być tolerancyjnym kurna
A ja, jak byłem małym chłopcem znałem pewnego pedofila- też bardzo miły człowiek... i cukierki mi dawał :-)

Gość maaalalk
levviatan to ty ?

Mi to nie przeszkadza, możesz powiedzieć ule masz lat i kiedy zrozumiałeś, że jesteś homo???????????????????

Podaj jakiś powód do wyzywania, to Cię powyzywamy. :D To, że jesteś gejem, to nie powód. ;)

Ja z wszystkich facetów najbardziej lubię gejów. Miałam takich znajomych - lepiej się z nimi rozumiem...

Gość a mnie
jeden pedał upił ,coś mi dosypał do drina a potem się do mnie dobierał jak spałem,byłem tak osłabiony że nawet mu ryja nie skopałem czego do dzisiaj żałuję,na szczęście nic nie zdziałał ze mną bo bym go chyba zabił dlatego nienawidzę tych zbokoli

Gość brzydula jest gupia i ma wszy

Gość do pupa
bo sam byś nadstawił dupy zboku

Mam tak od zawsze. Pociągają mnie głównie starsi 20 - 40 lat choć sam mam dopiero 17. Nie potrafię się masturbować gdy nie myślę o pięknym, umięśnionym, opalonym ciele. To tyle. I co. Kto chce mnie uderzyć?

Gość po co ta prowokacja
no i co z tego?? nie rozumiem czego tu szukasz,zrozumienia?wsparcia? ja nic juz dziwnego w tym nie widze...teraz to norma. Mnie to nie odrzuca.Bog dal nam wolna reke

Gość idż się
leczyć

to moze powiesz mi, dlaczego wypowiedz miss USA geje uznali za obrazliwa? dziewczyna powiedziala, ze dla niej malzenstwo to zwiazek kobiety i mezczyzny, bo tak zostala wychowana. Nie obrazila nikogo, wyrazila swoje zdanie. Uwazam, ze wiekszosc gejow jest heterofobami, ktorzy na sile chca udawac pokrzywdzonych i przesladowanych. Ale to tylko moje skromne zdanie, ogolnie nie oceniam ludzi po orientacji seksualnej, ale skoro juz o tym mowa..

Ok 25% moich znajomych to geje/biseksualni/tacy co, lubia eksperymentowac, osobiscie nie widze w tym nic niezwyklego. Kwestia przyzwyczajenia, nasze spoleczenstwo tez sie w koncu nauczy, ze gej jest rowny hetero.

Gość Amarantowa sikorka
super:) lubie gejow, z takim facetami da sie sensownie pogadac:)

a ja nie rozumiem tej manifestacji. Teraz jest moda na kochajacych inaczej. Spotkalam sie nawet z twierdzeniem, ze w dzisiejszych czasach nie znajdzie sie dobrej pracy jak sie nie jest gejem. Jesli kochasz to opowidz o tej milosci, a nie pretensjonalne manifestowanie " jestem gejem, naplujesz mi w twarz?" Pokaz, ze Twoja milosc, odmiennosc jest piekna, ze potrafisz byc dobry w swojej milosci, a na pewno zdobedziesz tym wiecej sympatykow niz tym jak zaczales ten topik :classic_cool:

Gość auaaaaaaa
e tam. nie ma sie czym przejmowac, w dzisiejszych czasach bardziej dyskryminowani od homoseksualistow sa ateisci :O

Gość ja tak samo
do autora czemu oczekujesz że ktoś Cię zwyzywa? to Twoja sprawa kim jesteś i nikomu nic do tego