Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxim us

na jakie kłamstwa facetów najczęściej się nabieracie?

Polecane posty

Gość wartka
ta najczęściej to po co mi inne kobiety skoro ledwo tobie daje rade bateria mi sie rozładowała zawsze kiedy nie oddzwania zadzwonię za 20 minut ,,,,dzwoni po 2 godzinach nie miałem telefonu przy sobie ,chociaż w domu telef ma przyrośnięty do kieszeni kocham cię ,,,mówi zawsze na usprawiedliwienie jak dzwoni ...w domu tego słowa w oczy nie usłyszysz wraca coraz później ,wiesz jakie ciężkie czasy trzeba harować a ty lykasz te wszystkie teksty ,,,,,, i tak sie kreci a jak przestajesz mu wierzyć zaczynasz mu truć głowę ze czujesz ze jest coś jest nie tak ,jemu zaczyna sie sypać grunt pod nogami ,,,,,to ci powie ze ma cię dość ,twojego gadania i ze to już koniec kurde znowu mam dola

Gość zakleen
kocham cie to tylko kolezanka ciezko pracuje i dlatego nie mam ochoty(na seks)

Gość zakleen
zalozylem tam konto tylko dla zabawy(a naiwniary wierza) kochanie, musze dzisiaj dluzej zostac w pracy

Gość stara wredna baba
ja już sie nie nabieram ;) na bajdurzenie

Gość wartka
no i właśnie jeszcze seks nie dzisiaj ,jestem zmęczony ,,jutro ,,,,, n a jutro znowu jutro ,,,,, i jeszcze usłyszysz ,,,mam sie męczyć ,dobiło mnie

Gość wartka
kurde czemu im tak latwo przychodzi to klamanie ,dlaczego tak ciężko powiedzieć prawdę usłyszałam ze jestem głupia,ze mam prosty tok myślenia ,ze jestem chora ,,,to fakt odpowiedziałam mu skoro mnie okłamujesz,wciskasz mi te wszystkie kity,,a ja z tym zyje to nic dziwnego ze o mnie tak myślisz ech .....

Gość naiwne co nieco
'to tylko kolezanka', nawet gdy w sluchawce wyrasznie slychac bylo kobiecy glos :D na szczescie juz z nim nie jestem, za duzo klamal, pil, i zmienial kobiety. najsmieszniejsze jednak jest to, ze byl przekonany, ze uwierze w te 'kolezanki', ktore dzwonily o roznych porach dnia i nocy, a wtedy on nie wiedzial czy odebrac telefon czy moze z nim schowac sie w w-c i szeptem z nimi rozmawiac. dokladny kutas, i niech mu ziemia lekka bedzie :D

Gość naiwne co nieco
mialo byc - wyraznie *)

Gość wredna baba jak jasna ciasna
bywa bywa a ja nawet nie miałam pojęcia kiedy mnie facet kantem puścił ;) pocieszam sie że jakiejś gówniarze co mu dupy dała bachora zrobił i zasrał sobie życie

Gość zoloza
a ja nie nabieram sie na teksty facetów, ale to pewnie z racji mojego wieku, jestem juz przed 30-tką:),hihi...jakos nigdy im nie wierze własciwie w kazdej kwestii- mimo tego, ze bardzo lubie towarzystwo facetów...Ale najbardziej smieszy mnie jak ktos sie wykreca brakiem czasu by napisac smska, jakiegkolwiek,- przeciez to zajmuje zaledwie pare sekund, tym bardziej ze wczesniej potrafia pisac i nic nie stoii im na przeszkodzie:)

Gość telefon komórkowy
to najczęstszy wykręt - trudno sprawdzić

raczej sie nie nabieram,ale wiem,ze klamie jak mowi: -naprawde niedużo wypilem:) -nie wiem co zrobilem z ta 100 w portfelu -uwierz mi,nie siedzialem do rana przy kompie

Gość fotka pe el sympatia
- mam tam profil tak sobie - szukam przyjaciol - to przyjaciolka i nic wiecej - mam slaba baterie i nas rozlancza

Gość hkjhkj
bo baby wy jestescie takie puste ze naprawde mi Was wszystkich żal. Po jakiego ch uja kontrolujecie sprawdzacie czytacie nasze korespondencje podsluchujecie rozmowy sprawdzacie telefony gadu kompa historie wszystko po kiego ch uja wam to ? Moze troche prywatnosci a pózniej dziwicie sie ze z wami wytrzymac nie mogli bo go ku rwa caly czas kontrolowalyscie.. ile mozna ? Mialem juz kilka i zawsze to samo.. wy zrozumcie ze kontrola = klamstwa wkrecanie zdradzanie w koncu.. nara

Gość kłamstwo ma krótkie nogi
Prędzej czy później wyjdzie.

Gość świat schodzi na psy

Boże współczuje ... wszystkie jesteście w nieszczęśliwych , toksycznych związkach ?? Mój facet nie kłamie

Gość grette
Facet klamie gdy pilnuje komorki jak oka w glowie, ukrywa gg, maile, inne komunikatory.

Gość że bateria w telefonie się roz
-ładowała