Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko zniknąc wypada

Porażka....

Polecane posty

Gość mateńko złota
Panienka chyba lustra w domu nie ma (bo gustu to na bank). Masakra!!!

Gość inna stylizacja ale
mnie sie podoba

Gość karinaSol
To ma chyba rzeczywiście nawiązywać do jazdy konnej - no to stylizacja pana młodego baaaardzo dopasowana!

Gość Awdiejewna
Co ona ma na szyi? (kapelusza nie komentuję, bo to bezsens)

Gość Caresiatko
Ten rondel jez troszke za mały..:)

Gość siapppjigffghfgh
ja uwazam ze wygada super.brawo za pomysł i origynalnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cizia mizia
Moim zdaniem laska wcale źle nie wygląda, a nawet powiedziałabym - fajnie i oryginalnie. Wy wszystkie ksieżniczki od siedmiu boleści, myślicie, ze w swoich białych bałwanach wyglądacie lepiej? Wszystkie na jedno kopyto, wszystkie takie same, a wydaje wam się, że takie wyjątkowe jestescie i te wasze wesela tak samo

Gość czarna koala
właśnie chciałam napisac że dziewczyna wcale tak źle nie wygląda. ten gorset przezroczysty moim zdaniem lipa, ale to modne bardzo ostatnio (nie wiem czemu...) no i to ramiączko na szyi czy co to tam jest... a sam kapelutek sympatyczny bardzo :) tylko młody ma ten gajer chyba z lekka za duży ^^

Gość hankaaaa
ten kapelusz to jakiś koszmar !!! a co ona trzyma w ręku ??? ludzie nie mają czasem za grosz wyczucia ________________ http://tnij.org/djwj

Gość Awdiejewna
Cizia Mizia no to możesz przykład wziąć z dziweczyny skoro Twoim zdaniem tak pięknie wygląda. Przynajmniej goście będą mieli ubaw. Oryginalność?!!! Wiesz - każda tandeta może być oryginalna. I nie wiem dlaczego piszesz że wszystkie wyglądamy jednakowo w swoich bałwanach - naprawdę masz chyba coś z oczkami - ja tu na forum akurat różne suknie widziałam i nie wszystkie to "bałwany"

Gość cizia mizia
Nie uwazam, ze wygląda "pięknie", tylko całkiem fajnie. Sukienka nie jest w moim guscie, ale to nie oznacza od razu, ze jest wstrętna i ze jest jakimś powodem do wysmiewania. A na paru weselach byłam, na takich waszych "stylowych" i "eleganckich" też i to jest dla mnie wszystko jeden grzyb - panna młoda w bialym bebuchu, która wyobraża sobie, ze wyglada jak modelka na zdjeciu z salonu, a w rzeczywistosci wygląda jak przytegawy balwan. Dla mnie każda sukienka ślubna to kicz, każde wesele to kicz, wiec mi tu nie opowiadaj swoich mądrosci

Każda sukienka to kicz, ślub również to może fora pomyliłaś? :D A zresztą chyba nie każda jednak jest kiczem, skoro Twoim zdaniem ta akurat panna ze zdjęcia wygląda fajnie. A że wyglada oryginalnie, a raczej jak ORYGINAŁ to się zgodzę.

Gość cizia mizia
ta tez jest kiczowata Kazda sukienka slubna jest kiczowata - no z wyjatkiem tych absolutnie ascetycznych. I wesele jest kiczem. Nie pomyliłam forów, od kiedy to trzeba uważac, ze wesele jest cudowne, żeby można było cos napisać na tym forum?

No ja akurat nie jestem tu dlatego, że uważam, że wesele jest cudowne. Dla mnie związek małżeński jest faktycznie cudem, ale wesele niekoniecznie. Chociaż uważam, że to super impreza i radosny dzień dla przynajmniej większości gości. Zdziwiłam się, bo nie sądzę, żeby z taki podejściem było Ci "tu" dobrze. Chyba, że dla krytyki. "Siedziec" oczywiście możesz gdzie Ci się żywnie podoba.

Gość Awdiejewna
To ty się Cizia zdecyduj, czy panna wygląda fajnie cyt.: \"Moim zdaniem laska wcale źle nie wygląda, a nawet powiedziałabym - fajnie i oryginalnie.\", czy jednak wygląda kiczowato...bo coś się gubisz. Chyba nie tylko z oczkami masz coś nie tak.

Gość wilejfowiqjfpqwijf
Swoją drogą jak se człowiek nasra na głowę to tez oryginalnie wygląda - choć i trochę kiczowato :P

Gość tina tina
zgadza się