Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO BEZ JAJ/

CIAZA? JEZU DZIS NIEDZIELA WSZYTKO ZAMKNIETE UMRE DO JUTRA/

Polecane posty

Gość siteczko6
sądząc po twoim nicku (no bez jaj) nie bedziesz w ciazy skoro twoj facio ma penisa bez jaj to nie tworza sie plemniki ;p

Gość NO BEZ JAJ/
przeciez ja sie z facetem kocham prawie codziennie albo do 2 dni, wiec co ma czekac 2 tygodnie jeszcze jak juz mi sie okres 2 dni spoznia

jeszcze raz: nie nakręcaj się. jak masz jeszcze przerwę, to znaczy że jeszcze możesz mieć okres i tyle. to, ze ileś lat miałaś zawsze np. w 3 dniu przerwy nie oznacza, że od czerwca tego roku nie będziesz miała w 6 dniu. uspokój się

Gość NO BEZ JAJ/
narazie jestem spokojna, jutro zrobie test, wiem ze moze byc wiele przyczyn, biore to pod uwage, w sumie miesiac temu zaleczylam infekcje moze to wian tego, jakos mi sie nie widzi zaciazzyc po 3 latach ladowania w siebie hormonow

Gość ywgeygeygegeg
Zastanawiam się kto jest większym wariatem... Założycielka tego tematu która jest wpatrzona jak w święty obrazek w jakiegoś chama i prostaka czy owy cham i prostak któy chce się pozbyć swojej chorej psychicznie żony kiedy on sam ma w głowie niepoukładane....

Gość dakota ja
No bez jaj - ile twoj chlopak (facet) ma lat? jest polakiem? jeli mozna spytac? mysle ze ta infekcja o ktorj wspomnialas moze miec wplyw na opoznienie okresu- chociaz ja sie na tabsach nie znam, uzywam gumek tylko i wylacznie

Gość dakota ja
a i jeszcze cos - nie chce cie denerwowac- ale znam dwie kobiety ktore zaszly w ciazy majac spirale. wiec do konca srodkom, antykoncepcyjnym ufac nie mozna. chociaz jak wspomnialam ja sie na tabsach nie znam - i nie denerwuj sie bo ci sie jeszcze bardziej opozni-- ze stresu

Gość NO BEZ JAJ/
moj facet jest corwatem z francuskim obywatelstwem i ma 35 lat

Gość NO BEZ JAJ/
no i wszytko widomo... bede mama... juz rozmawialm z facetem... decyzje zostaly podjete

Gość kuki123
gratuluję mądrej decyzji a jak zrobiłas test?

Gość bojaźń
WYZAMYKANE???? ŁO MATKO, Z JAKIEJ TY WSI JESTEŚ?????? GRATULUJĘ DZIECIACZKA, MIMO WSZYSTKO :o NO I CO, FACET CIĘ NIE ZABIŁ? SZKODA....

Gość Ijak
I jak zareagował facet??

Gość NO BEZ JAJ/
w sumie to podszed do tego lepiej niz myslalam ... nawet mi wykrzyczal ze super... hmmm... za tydzien bierze dzieciaki na rozmowe i zmieszkmy razem za 2-3 tygodnie... jutro lece do lekarza po potwierdzenie... powiedzial mi ze mu napmieszlam w zyciu sporo, ale w sumie sie nie darl bo wyszukalam mu ustep w prawach dziecka ze dziecko od 8 roku zycia we francji moze decydowac o tym z ktorym rodzicem chce mieszkac, wiec powiedzial ze spoko same wybiora, juz pytal adwokata czy tak mozna... i mozna :)

Gość kuki123
a po co sie martwiłaś

Gość kuki123
od dziś zero stresu

Gość NO BEZ JAJ/
tak od dzis bede szczesliwa mama :) i wkoncu wszytko sie pouklada, moze i mi to na dobre wyszlo ze wtopa zaliczona hmm

Gość facet pozytywnie zaskoczył
oby tak dalej, życzę bycia naprawdę szczęśliwą mamą.

Gość JOJOJJ
marna prowokacja - ale ktoś się zabawił - hehe - umiera potem się cieszy - pozatym ciąża przy regularnym braniu tabsów 3 lata to prawie jak niepokalane poczęcie ;)