Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejo

Zaszłam??

Polecane posty

Gość ejo

kochałam się z chlopakiem dzis w nocy dwa razy, mysle ze doszedl we mnie za pierwszym raze,m ale nie jestem pewna. biore tabletki anty od 3 lat, i boje sie ze zaszlam w ciaze.... ostatnio duzo razy slyszalam ze dziewczyny przy tabletkach zachodzily i teraz sie martwie, co prawda kiedys kochalam sie z chlopakiem po skonczonym blistrze tabletek dzien przed okresem i tez nie bylam pewna czy doszedl we mnie czy nie, ale ciazy nie bylo...

Gość ejo
wiem ;( pewnie nie ja jedna tak mam kurfa.

Gość najwyżej będziesz
szczęśliwą mamusią :) zapiszesz się do ciężarówek i będziesz szukać śpioszków :)

Gość ejo
wez tak nawet nie pisz... o jaaa tylko nie to.

Gość ejo
haha wysilcie sie i pocieszcie chociaz a nie .

Gość ejo
dla staraczek napewno by byla ale ja na szczescie nia nie jestem no ale myslicie ze nie zaszlam?

Gość to się wszystko
okaże :) ale mały człowieczek bardzo cieszy :)

Gość tjaaaaa....
dziewczyno, bierzesz tablety, tak? łykasz je regularnie, nie zapominasz, nie wyrzygałaś tabletki, nie obniżyłaś jej skuteczności jakimiś innymi lekami? to dlaczego panikujesz? zacznij jeszcze, oprócz tabsów, używać gumy, załóż sobie spirale i naklej plaster :O

Gość a tak naprawde to
kogo to obchodzi? Martw sie sama,kiepski temat dla innych.

Gość ejo
ale ja wam nie kaze sie martwic ze mna razem. kurfa. lykam reguralnie no czasem opoznienie 2-3 godz nie biore innych lekow ani nic tylko wypilam troche alkoholu no i te fajki ;/

jak możesz nie wiedzieć czy w Tobie skończył?Nie rozumiem tego. Ja zawsze wiem bo czuję ,że sperma ze mnie wypływa :D A w ogóle to on skończył w Tobie pierwszy raz ,że nie potrafisz tego stwierdzić? Jeśli brałaś regularnie tabl nie mialaś biegunki nie wymiotowałaś do 4 godzin po zażyciu , nie beirzesz antybiotyków i innych leków napisanych na ulotce ,ktore mogą osłabiać działanie to nie ma możliwości żebyś zaszla

Gość a ty nie wiesz ze
nie jestes w ciazy .oczywiscie nei dam ci 100 procent gwarancji ja brałam tabsy i moj zawsze sie zlewał w środku i nigdynie zaszłam w ciaze po o sie bierze te tabsy aby facet niemusiał myśleć o tym aby robic stosunek przerywany.a pozatym ja juz teraz 2.5 roku ich nie biore teraz od 8 miesiecu staram sie o dziecko i mam problemy z tym ech ;/ niebiore tabsow juz od dawna on sie spuszcza do mnie i nic echo ;/ hyh ale słyszałam od PGin ze jezeli do 12 miesiecy sie nie uda to trza robic badania bo o przez tablety co brałam anty ;/

nigdy jeszcze chlopak we mnie nie skonczyl i dtalego nie wiem jakie to uczucie.. martwie sie teraz czy zdazyl wyjac na czas.. innych lekow nie biore i raczej nie zdarzylo sie zebym wymiotowala tabletke czy cos.. wiem tez ze alkohol oslabia dzialanie tabletek

ja dzieci chce miec ale nie teraz ... musze najpierw sie dorobic zeby miec dziecko bo przeciez trzeba mu zapewnic jakis byt. przynajmniej nie moge byc w ciazy z tym chlopakiem.... wiesz jak dziewczyny maja ze schizuja jak uslysza o lasce ktora BRALA tabsy a jednak zaszla...

jak czułaś ,że jesteś baardzo mokra aż się z Ciebie wylewa tzn ,że pewnie skończył. A jeśli było tak jak zwykle po stosunku to raczej nie

no wlasnie czulam sie bardzo mokra... ale czulam tez ze wyjal go chyba i byc moze mnie opryskal...

Gość a ty nie wiesz ze
ja tez słyszalam jaklasak zaszła wciaze jakbrała tabsy ale zapomniała brac tabletek

Gość a ty nie wiesz ze
wiec sie niemartw wszystko bdzie ok i sienestresuj tak bo o ci wniczym niepomrze... a na dzieco dokłądnie tza miec kase i mieszkanie ;] ja moge pozwolic sobiena dziecko mam ieszkanie faceta i mamy dobre zarobki ale cóż z tego jak niepotrafimy jak naarzie miec dziecka;/

no to ja biore reguralnie zadnej nigdy nie opuscilam tylko moze tam 2 albo 3 godzinne opoznienie bylo ale sam ginekolog mi powiedzialm ze nie musi byc co do minuty byleby o tej samej porze dnia...

ale tak czy siak to nie masz się czym martwić Faceci z ktorymi sie kochalam chyba z milion razy we mnie skonczyli i nie zaszlam . Nawet pare razy zdarzyło mi się wziąć z opóźnieniem tabletkę ;)POza tym ja nie brałam tabletek to miałam objawy owulacji ,a teraz nie mam. Więc nie masz się czym martwić. Te kobiety co pisaly że mimo brania zaszly to albo braly nieregularnie ,albo chcą troche postraszyć na forach ;) Bo mój ginekolog( b dobry lekarz) twiedzi ,że to jest praktycznie niemozliwe

Gość a ile
masz lat?

Gość Krysia1991
dzieki dziewczyny, naprawde zawsze lepiej sie mozna poczuc jak ktos ci doda otuchy..nie chodzi o to ze nie chce miec dzieci ale nie teraz... i nie z tym chlopakiem... teraz czeka mnie 3 tygodnie czekania na okres bo wlasnie tydzien temu rozpoczelam nowy blister eh... jak nie dam rady to poprostu zrobie za tydzien test...

Gość dziewczynooo
nie wiesz czy doszedł w tobie? :o

pisalam ze nigdy chlopak we mnie nie dochodzil i nie wiem jak to jest !