Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejo

Zaszłam??

Polecane posty

Gość dziewczynooo
,,i tez nie bylam pewna czy doszedl we mnie czy nie,, zarty?

Gość pochwa pochwiasta
lubimy jak dochodzi w nas... to takie miłe cieple uczucie i jak jeszcze orgazm w tym samym momencie....

Gość a ile masz lat że
nie chcesz zajść?

Gość a ty nie wiesz ze
naparwdenie masz cie o co bac b to jest nie możliwe abys zaszła wciaze ;] a tabletki można brac z opóznieniem do 12 godz;] wiec możesz byc pokojna......i niemartw sie tymi debilami co tutaj tylr pisza złego do ciebie bo to sa kretyni zamiast doradzic potrafia tylko zjebac kazdego...nic wiecej niepotraia no ale ich tez tza zrozumiec niemaja co robic i bawia sie na koszt innych

nie przejmuje sie nimi.. jesli lubia sie bawic cudzym kosztem coz... kiedys mialam podobna sytuacje, teblatki nie zawiodly wiec mysle ze teraz tez tak bedzie..

Gość dziewczynooo
no jak można nie wiedzieć, czy chłopak skończył w środku??? dla mnie to jakaś marna prowokacja, przecież Ty zupełnie nie wiesz o czym piszesz. Pewnie wyjął go przed wytryskiem, a Ty panikujesz i do0dajesz ze skończył w tobie tu na forum, żeby wszystkie ci wciskaly kit, że nie jesteś w ciaży :o

Gość dziewczynooo
a ty nie wiesz ze--- kretynami, debilami? kto tu kogo jedzie??? :D

Gość a ty nie wiesz ze
bierzesz eglarnie tabletki wiec sie niemartw one sa właśnie poto aby nas dziewczny chronic przed ciaza ...i cie niezawiodą;]

jezeli bierzesz anty to prawdopodobienstwo jet niewielkie. a tak w ogole- czy forum to test ciazowy? :/

Gość dziewczynooo
uspokuj sioe przede wszystkim, bo nie jesteś na pewno, to sie zdarza, no ale bez przesadyzmu:o

nic nie dodaje tylko pisze jak bylo, moze akurat na forum siedzi jakas dziewczyna ktora miala podobnie i ma cos sensownego do napisania... a nie wiem czy skonczyl we mnie bo nigdy chlopak we mnie nie dochodzil i nie wiem jak to jest !

Gość dziewczynooo
to czuć, jak ciepły płyn wypełnia kobiete, a zreszta potem i wycieka... No ale nie rozmawiacie z sobą? skończył i od razu zasnęłaś? ja jakbym nie życzyła sobie zeby skonczył we mnie to zapytałabym '' dlaczego skonczyłeś we mnie?'' a tak apropo ja brałam przez 5 lat tabletki i po 2 latach brania mój mąż konczył we mnie i nie zaszłam nigdy, głowa do góry:)

dzieki ;) ok juz wam nie zawracam glowy ale dzieki ze chociaz popisalyscie troche ze mna to mi lepiej ;)

Gość dziewczynooo
dużo rozmawiaj ze swoim facetem 🖐️ i powodzenia, nie ma sie co stresować, zobaczysz, dostaniesz to co masz dostać:)

a to nie mozna go o to zapytac? i tak btw w ciaze mozna zajsc nawet jesli facet 'nie dojdzie' w srodku(mowie ogolnie)

Gość dziewczynooo
no dobra ale po co ja już stresujesz, można nie można... jak sie bzyka to zawsze jest prawdopodobienstwo, tylko zależy jakie, tu jest prawie zerowe