Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

co myślą o nas mężczyźni oglądając

Polecane posty

Gość Jeannette Kaleta
polecam Laktacyt :-)

Gość sonkoonko
A co można pomyślec o takiej osobie jak Ty Lusesita de Milagros Dolores?To,ze wstajesz z łozka i od razu biegniesz do komputera i zakładasz temat na forum oby tylko pisac.Kobieto,czy Ty nie masz rodziny,znajomych?

Gość sonkoonko
Lusesita de Milagros Dolores--jaki faceta za kazdym razem na Ciebie zerka?Masz jakies urojenia juz?

jestem taaaaaaaaka samotna i odrzucona społecznie } Samotna wiem, a co to znaczy odrzucona społecznie? o.O

Gość sonkoonko
Myrevin-Ty tez samotny i od razu bioegniesz do kompa.Też odpisujesz i wypisujesz głupoty,bo nie masz z soba co zrobic.

I reklamę podpasek i tamponów podczas kolacji tradycyjnie muszą zobaczyć . :D :D :D :o

Myrevin czy dziś zaświeci słońce? } Moment zaraz zapytam sie pogody. :classic_cool:

oglądając reklamy staję się bezmyślnym jełopem, że widzę tylko migające obrazki, i za cholerę nie wiem o co w tych filmikach , co mi przerywają program chodzi. Najczęściej myślę, że trzeba się odlać i idę do kibla.

Najczęściej myślę, że trzeba się odlać i idę do kibla. } Na częstomocz też zadaje się coś reklamują.., no ale ty w tym czasie sikasz.. :o :P

widzę migające obrazki , bo zawsze wyłączam głos, jak oglądam Szymusia Majewskiego i Kubę Wojewódzkiego-Powiatowego, a winnym przypadku surfuję po kanałach

I dziecko , które stwierdza , że woli zrobić kupkę u kolegi , bo tam inteligentniej pachnie :D :D :D

No i babę , która przyszła na bankiet z Perwolem czy jakimś innym pieruństwem pod pazuchą .:D :D :D

Gość odeodeode
też mnie te reklamy wkurzają :-O pokazują jeszcze jak w podpasce krew sie rozlwewa albo jak tampon wew nasiąka tzn niebieską ciecz pokazują i jeszcze opisują że kobiecie śluz wypływa i roznosi sie intymny zapach i musi nosić wkładkę załosne :-O cała fizjologia kurwa

Gość ona wyciaga tą butle
perwola z torebki:Dkretynizm:O

Gość u nas wyciągnął by flaszkę
z waciaka

Gość dobrze że nie oglądam TV
:)

Gość 46j7
A czy nie zastanawia was dlaczego reklamy kierowane dla kobiet są takie głupie? Np to wyciąganie butelki Perwola z torebki, albo same środki na przeczyszczenie lub zatwardzenie tudzież na trzymanie moczu. Albo reklamy podpasek czy tamponów? Czyżby kobiety poziom reklam odpowiadał poziomowi inteligencji kobiet? No bo glupie reklamy do głupich ludzi (kobiet w tym przypadku)