Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarenka1988

Co o tym sądzicie??

Polecane posty

Czy jest możliwość w 14 dniu cyklu ( od miesiączki) by zajść w ciąże? Tzn. okres miałam 24 maja..a kochałam się 6 czerwca. Cykle mam regularne zazwyczaj 32 lub 33 dni. Zaznaczę że miesiączka trwa zawsze 7 dni. Acha jeszcze jedno.. czy jakbym teraz zrobiła test - odczytał by wynik poprawny? - bo jeszcze około tydzień pozostało mi do spodziewanej @ - a z ciekawości nie mogę wytrzymać;). Acha.. owulacje miałam najprawdopodobniej 8 czerwca- wtedy śluz wygladał jak \" kurze białko\" i od tamtej pory do dziś mam śluz biały, rzadki- ale taki lepki. A dwa dni temu miałam kłucie z prawej strony brzucha - w okolicy jajników. Wiem że to wrazie czego za wcześnie na objaw- ale od 3 dni częściej chodzę do WC - może sobie wmawiam ciąże i szukam objawów? Pomóżcie;)

bardzo prawdopodobne ale z testem poczekaj do terminu miesiączki - wynik bedzie pewny

Gość saleminka8
poczytaj o objawach i o tymkiedy mogą wystąpić,a potem przypisuj sobie objawy takie jak częste chodzenie do wc. Często chodzi się wtedy gdy macica uciska pęcherz,dziecko przed terminem okresu jest tak malutkiie,że nawet na usg nie dostrzegalne :) więc częste wizyty w wc to raczej nie ciąża ;) ja zaczęłam chodzić częściej gdzieś w 14-15 tygodniu poczekaj do terminu okresu z testem :)

Gość i znowu ten sam temat...
Kochana, Test tak wcześnie zazwyczaj nie wychodzi. Ciąża mogła się nawet jeszcze nie zagnieździć więc hormon ciążowy jeszcze nie jest obecny w Twoim organiźmie. Tak, możesz być w ciąży ale tu ci nikt nie da odpowiedzi bo niby jak mamy to wiedzieć. Objawami się nie sugeruj. Na tak wczesnym etapie występują rzadko i ciężko je zidentyfikować. Więc nie ma co analizować.

Gość i znowu ten sam temat...
aha i jeszcze coś, Testy w początkowej ciąży robi się rano a nie o 18. Z pierwszego porannego moczu.

Słuchajcie dziewczyny - pomimo że wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.. to od paru dni mam lekkie kłucie po prawej stronie brzucha- na wysokości jajników. Dziś czuje tak jakby ćmiło mi w tym miejscu. A brzuch mam strasznie napięty- twardy- to miesiączki jeszcze pozostało mi tydzień czasu więc to za szybko bym takie kłucie w brzuchu odczuwała- zawsze dzień - dwa czułam się tak jakby miała być miesiączka- ale wtedy miałam takie ostre kłucia na całym brzucha- a nie jak teraz raz z prawej strony bądź w ogóle.Miałyście coś podobnego??

Gość powiem Ci tyle
z tym chodzeniem do toalety to troszke za wczesnie bo jakbys byla w ciazy to jeszcze Ci sie macica nie zaczela powiekszac - ja zaczelam czestsze chodzenie do toalety nawet w nocy od owiedzmy 9 tygodnia liczac od pierwszego dnia miesiaczki. a z tym bolem to tez tak mialam - zazwyczaj taki bol jaki mialam przed okresem zazwyczaj pojawial sie na kilka dni przed okresem a tym razem kiedy okazalo sie ze jestem w ciazy bylo to juz z tydzien a nawet dluzej przed. I piersi mnie bolaly ale to wiem ze nie u wszystkich kobiet tak jest