Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka i Nieladna

Mój chłopak chce mnie zabrać na Majorkę, a ja się wstydzę mojego ciała!

Polecane posty

Gość Brzydka i Nieladna
nie mysle, ze tylko ciała z wybiegu moga budzic pozadanie, ale raczej kupa mięcha to nikt się nie ekscytuje.

Gość a tak z ciawości
to ile wzysz ile mas wzrostu??? Moze to tylko twoja niska samoocena. Zreszta nie tylko wygląd się liczy, a faceta zazdrosze!

Gość a ja nie
jesuuuu, dziewczyno ile masz wzrostu i ile wazysz? Jesli to nie tajemnica?

Gość burżłaa
a ja bym ise chlopaka zapytala czy nie uwaza ze jestem za gruba, jak juz ktos pisal on na bank nie sadzi ze masz sylwetke modelki wiec pewnie zs tych typow co lubi pulchne, wiec rraczej nie oczkiwalabytm ze uslsysze: no gruba jestes, odkad jestesmy razem zastanwaim sie dlaczego sie nie odchudzasz,bo czasami to az mi wstyd sie z toba pokazac'' . ale wg bardzije chodzi o ciebie nie o niego.

Gość a ja nie
nigdy o to nie pytaj! Bo jeszcze naprawde zacznie się zastanawiac czy aby nie masz racji ;)

Gość Pani Bovary
Mialam tak samo. Nie jestem idealnym rozmiarem 36 a 42-44 i co? Mialam kiedys przez chwilę faceta, ktory nie widzial mojego celulitu, wiekszych ud itd. Ja przy nim sie czulam fantastycznie bo widzialam, ze mnie kocha. Jak sie kocha tak bardzo bardzo to nie ma znaczenia zaden mankament. CZego sie tresujesz. Chcesz tak do konca zycia ukrywac swoje cialo? Masz byc pewna siebie bo niepewnosc Ciebie zgubi i go szybciej przez to stracisz. Faceci nie lubia takich szarych myszek ktore sie wstydza i chowają po kątach. Pokaż mu, ze jestes sexy mimo kilku kg wiecej. Dekolty, ladne sukienki, nieco bizuterii troche blysku w oku i do dziela. A jak bedziesz sie uzalac to on pojedzie z inna na ta Majorkę i Cie oleje. Tego chcesz? Kup sobie w aptece albo na allegro Galenic na celulit i smaruj dwa razy dziennie do tego chociaz 15 min cwicz i nie jedz WOGÓLE słodyczy ani słodkich napojów. Zadnego bialego pieczywa i makaronów, klusek itd. Rob sobie koktajle truskawkowe na bazie jogurtu Activia naturalnego. Miesiac chyba wytrzymasz? Odbijesz sobie na Majorce. Opalone pozniej cialko jest bardziej ponętne i jak dodasz nieco pewnosci siebie bedzie OK. Nie siedz i nie rozpaczaj tylko cos rób.

Za przeproszeniem - widziały gały co brały. Zgadzam sie z tym, że tobie potrzebny jest psychologh i to dobry :) Serio. Jeśli cie zostawi to prędzej rpzez twoje podejście i sposób myślenia niż "kupę mięcha"...

Gość Brzydka i Nieladna
No kosmetyczka i fryzjer nie sa mi potrzebne, bo ja sie staram od siebie dbac, tym bardziej ostatnio.. Chodze nawet na kurs zorganizowany przez urzad pracy i sie doszkalam w kwestii makijazu, paznokci. A ze psycholog to tak, to ma podloze z dziecinstwa, zawsze bylam tą Pusiuńką, ktora je duzo i jest rozkosznie tłuściutka. :( Nie wiem ile mam cm w brzuchu ani nigdzie indziej bo ktos pytal o wymiary, moge pokazac jakies zdjecia bo od dłuzszego czasu wspieram się pomocą jednego z serwisów internetowych do odchudzania i tam wstawiam zdjecia od czasu do czasu...

Gość a tak z ciawości
nie pytamy o wymiary tylo wage i wzrost!!!! to chyba wiesz???

Gość ignesss
zmotywuj sie i biegaj po 2-3 godziny dziennie, ja jak miałam jechać na Hawaje do ukochanego to sie zmobilizowałam i tak biegałam, po półtora miesiąca byłam o 6 kg lżejsza i sylwetka modelki, jak do biegania dorzucisz dietę(zero słodyczy, gorzka herbata, zrezygnuj z makaronów, kartofli i chleba, zamiast jeść żuj gume i pij duzo zielonej herbaty---obrzydliwa ale jeść się po niej nie chce) to też powinnaś z 5-6kg schudnąć, do tej pory nie miałaś motywacj, teraz ją masz, podaj wagę, wzrost, wymiary, albo chociaż wzrost i wagę

Gość oranyrany
O właśnie - tak jak mówi "burżuła" - podaj jego namiary, ja tez chętnie pojadę! :P A przepraszam, że tak zapytam....to jak sobie wyobrażasz przyszłe współżycie z nim?? Tylko przy zgaszonym świetle, pod kołderką i po bożemu - mam rozumieć? No bo tak czy inaczej kiedyś będzie musiał Twoje ciało poznać bliżej... (i tak się dziwię, że tak długo wytryzmał, ile macie lat jeśli można wiedzieć?)

Gość autorko pokaz fotke

Gość Brzydka i Nieladna
Nie wiem, nie chcialam narazie wspolzyc, wolalabym rzecz jasna przy zgaszonym swietle.. On zasluguje na lepsza kobiete niz ja:(

Gość nie chodzi o to czy
:) dawaj zdjęcie :)

Gość ignesss
jak jej zależy to schudnie, ewentualnie szczera rozwa z facetem i powiedzenie mu że przeszkadza ci tę parę kilo, może razem zaczniecie ćwiczyć, biegać, w dwójkę zawsze łatwiej

Gość Brzydka i Nieladna
To prezent "za zdaną maturę", wyników jeszcze nie ma, ale on wie swoje.. Ja mam 19 lat, on 23.

Gość burżłaa
oranyrany- zapomnij ja bylam pierwsz ,wiec ja jade!!!! ;-) szczerze to ten topik to chyba prowoakcja bo watpie zeby jakis fajny koles chcial taka zakompleksiona dziewczyne...

Duszyczko,mylisz sie... Co Ty myslisz ze kazdemu przypadaja do gustu idealy piekna wykreowane przez dana epoke?:-O Ludzie maja rozne,przedziwne i przerozne gusta,uwierz mi,wiem to po sobie i po tym co mi sie podoba:) Nie znam faceta ktory bylby z jakas dziewczyna dla jej charakteru,kobieta musi sie mu podobac,musi go pociagac fizycznie... Skoro jest z Toba,kocha Cie zaloze sie ze wlasnie tak jest,ze Twoje \"kilogramy\" go bardzo kreca i podobaja mu sie:) Aby czlowiek mogl sie zakochac ,musi podobac mu sie czyjs wyglad i charakter,a jak juz ta ukochana osoba ktora sie kocha roztyje sie,to juz inna para kaloszy,bo wtedy jest sie juz zakochanym i to nie przeszkadza:) Wiec nie zadreczaj sie!badz sexowna,poruszaj sie z gracja,z powabem,nie daj po sobie poznac kompleksow bo skoro jest z Toba ,nie widzi w Tobie zadnych duzych wad,a w zwiazku z tym beda go draznily Twoje wybrzydzania:) Pewnie Twoj chlopak to jeden z wielbicieli kraglych kobiet :) Bardzo duzo jest takich mezczyzn,niektorzy np sami namawiaja swoje partnerki zeby tyly bo ich to kreci.

Gość a tak z ciawości
ja pierdole powiesz w końcu ile ważysz i ile masz wzrostu????

Gość ignesss
do Wielki Zderzacz Hadronów zgadzam sie, nie każdemu podobają sie dziewczyny z ciałem modelki ale tu widać że i jej te parę kilo przeszkadza i męczy się z tym

Gość Brzydka i Nieladna
Jego poprzednia dziewczyna była chuda jak patyk więc nie wiem... Byli razem 2 lata!!! Z nia pewnie tez jezdzil na wakacje i wczesniej macał kosci, a teraz bedzie sadełko obejmował.

Gość P.R.O.W.O.K.A.C.J.A.

Gość Brzydka i Nieladna
Nie powiem ile waze bo to nijak ma sie do tego jak wygladam. Uploaduja sie fotki

oj dziewczyny, zanim dacie komuś radę zastanówcie się czy takiej odpowiedzi same byście oczekiwały:O nie dawaj foto najważniejsze jest to, że Cie kocha:) pozdrawiam;)

Gość Daj sobie spokój
a co to za obraźliwy prezent? jeżeli go stać i jest to jego nieprzymuszona wola to wręcz idiotyczne jest takie zarzekanie się. To tak jakby komuś nie ufać i traktować go jakby miał złe zamiary. Ja również kupuję ludziom różne rzeczy i gdy uważam za niegrzeczne zarzekanie się przez niektórych, że nie przyjmą, bo na przykład przedmiot jest drogi. Jeżeli mnie stać, chce na to czy na tamto wydać pieniądze bo to przynosi mi radość to mam takie prawo. Nie robię tego aby ktoś był mi dłużny jak niektórzy uważają i swoją chorą podejrzliwością potrafią zepsuć niejedną niespodziankę.

Gość Brzydka i Nieladna
ważę 78kg przy 165cm ,więc jestem gruba. Gdybym chociaż miala ładną twarz,ale nie mam. Podwójny podbródek, pulchne policzka do tego mam rumieńce,małe oczka i lekko grbaty nos. do tego myśle,że on chciałby zebyś my właśnie zaczęli współżycie ,ale ja sie za bardzo wstydzę!!! boję ze jak zaczniemy to on przestarszy sie,że jestem taka pulchna i zacznie się ze mnie śmiać. i w ogole co ludzie sobie pomyślą jak nas razem zoabczą? taki fajny chlopak z takim słoniem?

Gość moniiiiiiii
kobieto... nie wiem czym się przejmujesz, gdybyś mu się nie podobała to nie byłby z Tobą to raz, a dwa jak już funduje wam wycieczkę to coś znaczy. na pewno mu się podobasz, i nie zmieniaj się na siłę, nie rob z siebie jakiejs lolity z tipsami, farbowanymi kłakami bo to bez sensu. podobasz mu się taka jaka jesteś :) nie każde ciało jest idealne i każdy ma kompleksy, ja np jestem za chuda, wolalabym miec wiekszy biust, nie podoba mi się mój nos. ale trzeba się zadowolić tym co się ma i pokochać siebie takiego jakim się jest, im więcej będziesz marudzić i mówić że jesteś brzydka to popadniesz w paranoje.

Gość oranyrany
---->burżuła: ale wiesz, jakby Ci termin nie pasował, to ja tam będę w kolejeczce :P

oj macal kosci a kosci mu sie znudzily i zaczal fantazjowac o pulchnych laseczkach:)i taka wlasnie pulchniutka i apetyczna znalazl i pewnie wkurza go to ze ta slodycz tak bardzo sie nie szanuje;) gdybys go nie krecila i nie podobala mu sie ,nie chcialby byc z Toba.. moj chlopak tez sie bardzo wartosciowy a nie chcial byc z dziewczyna ktora latala za nim 2lata,byla bardzo madra,wierzaca tak jak on tyle ze nie podobala mu sie fizycznie w ogole... wiec przestan!moze dla siebie jestes pasztetem a dla niego smacznym kąskiem do schrupania;)