Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka i Nieladna

Mój chłopak chce mnie zabrać na Majorkę, a ja się wstydzę mojego ciała!

Polecane posty

Gość oranyrany
Eee...głupie to jakies wszystko, już nie wiem, co prawda, a co nie... więc chyba kończę to czytać, pozdrawiam tylko "burżuła" ;)

Gość Brzydka i Nieladna...
wiecie co ,ja juz nie będę tutaj pisać bo ktos sobie normalnie jaja ze mnie robi. po co tutaj weszleś głupi podszywie?!?!!?!? zniszczyłeś mi topik. Dziekuje ci bardzo,mam nadzieje że też będziesz mieć speiprzone wakacje jak ja.!!!!

Gość burżłaa
no ja tez sie pogubilam. oranyrany-zycze milych wakacji ,nawet nad polskim morzem moze byc fajnie! mnie chyba nawet i to nie czeka, bedzie siedziec w mojej wiosce ,zrzucac kilogramy..... pozdrufka!!!

No z jego strony tu musi wyglądać źle, ale te moje lęki i dziwne zachowania siedzą w głowie i w ogóle nie mogę tego jakoś wyrzucić. Przecież ja bym marzyła to tej wycieczne, drinki, plaża, prawie 2 tygodnie z moim ukochanym i jedynym... Seksu tez sie nie moge doczekac. Chcialabym tak po prostu nie myslec o tych wałkach. Ale nie mogę... To siedzi głeboko.

Gość burżłaa
jezeli ten ostatni wpis jkest naparwde od autorki -to zreczywiscie jedyna dobra rada to -wizyta u dosiwadczonego psychologa...

Gość 3465767iuo8yutiyesgr
prosze wrzuc swoje zdjecie, moze wcale nie jest tak zle? w ogole to ja proponuje stroj jednoczesciowy (sa takie ladne sexowne) i troche solarium i voila! :) bedzie super mialam podobne obawy przed wyjazdem na chorwacje-z tym ze ja jestem plaska jak deska i chociaz on mnie widzial nago to strasznie nie chcialam jechac jak sobie wyobrazilam ze bede lazic ciagle jakies biusciaste laski:( ale pojechalam, bylo fajnie, a on ciagle patrzyl na mnie :) zakochany :)

To mój wpis. Nie wiem jak to udowodnić. Chyba jedynie przez tą Vitalię. Jeżeli ktoś ma konto to niech tam wejdzie, a napiszę do niego prywatną wiadomośc z konta na którym w pamiętniku są te zdjęcia.

zapisz te zdjecia na dysk i wrzuc na fotosik.pl i nie rezygnuj z wyjazdu, zrobisz mu przykrosc, a cialo.. predzej czy pozniej je zobaczy, lepiej niech zobaczy teraz poki jest na maxa zakochany:)

Ja też w sumie wiem, ze bedzie patrzył tylko na mnie.. Boże, jaka ja jestem głupia. On się zachowuje jak zakochany, a ja szukam dziury w całym. Gdyby chciał szczupłej dziewczyny to by taka zabrał na Majorkę! Ale no rozum to wie, a paranoje zyja swoja drogą...:(

nie martw sie, my kobiety takie jestesmy :) ile ja sie namartwilam, wyobraz sobie ze mam w biuscie 76 cm-deska jak w podstawowce. a jednka kocha mnie, pokazuje to calym soba :) nie musisz wyskakiwac w bikini, jednoczesciowe stroje tez sa sexy-poogladaj sobie na allegro. do tego opalenizna. murzynki jakie grube niektore a sa sexowne bo na takie sie kreuja

Gość a ja nie
"On zasluguje na lepsza kobiete niz ja" to może zostaw go dla jego dobra, niech znajdzie lepsza od ciebie i dajmy sobie już z tym spokój :p

jestes na czarno-mozesz wrzucac foto:) a tamte podszywy zglos do usuniecia

Chodzę na solarium, ostatnio wskoczyłam na inne łóżko niż zwykle i miałam całą twarz czerwoną i piekącą... A Miś przyniósł mi kefir i załagodził sprawę. Nie rzucę go, nie jestem kamikadze...

a czego sie najbardziej wstydzisz? nog, pupy? brzucha? jak cycki?;) wrzucilabys zdjecie to bysmy cos poradzily. schudnac to juz duzo nie schudniesz, jak cwiczysz i dietujesz to jest ok. masz jechac!:) wiesz ile osob chcialoby byc na twoim miejscu?:)

Wstydzę się ud, bo mam rozstępy po wewnętrznej stronie i ramion bo są taakie grubaśne. Na brzuchu są fałdki jak usiądę... Cycki są okej. B, jędrne, w porządku.

Gość a ja nie
chodzą i nikt im sie nie przyglada. Kiedyś bylam na Hawajach - tam to dopiero są kaszaloty - z jednej strony filigranowe Japonki, z drugiej zajebiście tłuste Amerykanki a pomiędzy nimi Rosjanki - w większości stare obwisłe baby w falbaniastych kostiumach i kapeluszach :D Poza tym trochę przeciętnych lasek, chodzących mięśni rodem ze słonecznego patrolu nie zlokalizowałam ;)

Wiem, ze by wiele osób chcialo. Bo pewnie będzie fajnie...Z nim zawsze jest fajnie. W ogóle wiele dziewczyn by chcialo takiego faceta, kolezanki mi zazdroszczą.. Moja mama była sceptyczna bo mowila, ze z niejednego pieca chleb on juz jadł, ale z czasem sie w nim zakochala, jak zaczał przychodzic na jej rosołki z kwiatami i jej słodzić, ze jest piękna jak córka. :(:( Głuptas jestem.

Gość a ja nie
kobieto zmień nicka!!! Od tego zacznij swoją walkę z kompleksami...

Gość a ja nie
eeee, dlaczego czarny> Niech lepiej kupi jakiś weselszy - modelujący sylwetkę wzorem i kolorem ;) W kkońcu to egzotyczne wakacje a nie pogrzeb ;)

Gość insomnia21
Jestem taka jak ty...i wiesz cały czas myslałam ze nie znajdę nikogo, ale to co dziś przeczytałam podbudowało moje ego...widze, że są jeszcze normalni faceci którzy są warci takich kobietek jak my...życze powodzenia i nie wstydź się bo możesz go stracić. Trzymam kciuki aaa i on ciebie kocha to na pewno....:)

to tak na szybko-tez uwazam ze powinny byc weselsze:) fajen sa takie ktore maja miseczki-modeluja ladnie biust i unosza do gory albo takie z marszczeniami ze ukrywaja faldki bo nie sa takie gladkie

Mam bikini czarne majteczki z różowo-białą obszywką i biały stanik usztywniany z różowym kółeczkiem łączącym miseczki. Jest dosyć skąpe, ale nie bardzo mam kasę na nowe zakupy;/