Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka i Nieladna

Mój chłopak chce mnie zabrać na Majorkę, a ja się wstydzę mojego ciała!

Polecane posty

Gość gfvnbnn
I Ty uwazasz sie za gruba?!!!!! masz szczuply brzuch!!! idz lepiej do psychiatry:O:O:O

Gość Brzydka i Nieladna
to z 78 kg to nieprawda... Mam 174 wzrostu i troche mniej waze jednak

Gość burżłaa
oranyrany- kochana ,zapomnij bo ja i tak kompletnie nic nie robie,akurat siedze w polsce na wakacje bo stracilam prace w anglii *no tak jakby( wiec KAZDY termin mi odpowiada,ewentiualnie mzoemy cie zabrac do walizki ,a co tam- im wiecej ludzi tym razniej !!!!!

Gość oranyrany
O JA PIERDZIUUUUUU! (jak mawia Czesio :P) Dziewczyno, czy Ty jesteś nienormalna?? (sory za wyrażenie, ale to włąśnie mi przyszło do głowy...) Moim zdaniem masz zupełnie normalny fajny brzuch!!!! Gdzie Ty widzisz tą kupę miesą?? Toż to jakaś masakra, chyba najlepsza rada, która tutaj padła to faktycznie ta z psychologiem...

Gość Daj sobie spokój
Jeżeli to ty to jesteś pojebana, bo to ciało jest świetne. :o

Gość Brzydka i Nieladna
Jak siadam to mam fałdki, bardzo nie lubie jak mnie dotyka ktokolwiek w brzuch bo mam wrazenie ze odrazu czuje sadełko...

Gość nie chodzi o to czy
no właśnie z tym wzrostem to ściema na bank :P ja ważę 49 kg przy wzroście 165 :P i jestem tylko trochę chudsza od ciebie :P

Gość gfvnbnn
A kto nie faldek jak siadzie? !!! chyba tylko kobiety z anoreksja

Gość Pani Bovary
Dziewczyny dajcie sobie na luz. To prowokacja. Nie jest mozliwe zeby tak wygladał brzuch przy 78 kg wagi i 156 cm wzrostu. Dla mnie to koniec topiku. Ze wogóle komus sie chce takie farmazony pisac.

Gość Brzydka i Nieladna
te zdjęcia to PODSZYW!!! ta dziewczyna ma super ciało,mieć taki brzuch to dla mnie nieosiągalne marzenie! Chyba musiałabym być ślepa żeby z takich brzuchem myśleć ze jestem gruba.... już nie wiem co robić- tam na pewno będzie wiele laske w bikini a ja co? wsykocze z moim brzucchem... wiecie co,normalnie płakać mi sie chce

Gość Brzydka i Nieladna
ale on ma idealne ciało, a ja nie!!!!!!!!!!:(:(:( zwrócą mu koszty jak zrezyngujemy?

Gość TO NIE JESTE JEJ ZDJĘCIE
A TO JEST PIEPRZONA PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDŹ DZIEWCZYNO DO LEKARZA

Gość nie chodzi o to czy
to daj swoje zdjęcia !

Gość Brzydka i Nieladna
13.13 i 13.19 to podszywy.... Bożę, co za ludzie, nabijaja sie z cudzych problemow. Ja waze 64 kg przy 174.

Gość nie chodzi o to czy
lol :P i dobrze wazysz....

Gość Brzydka i Nieladna
tak, to prowokacja. Ma ktos konto na Vitalii? Moge do niego napisac z konta na ktorym mam te zdjecia...

Gość TO NIE JESTE JEJ ZDJĘCIE
64 PRZY 174????? TO PRAWIE ANOREKSJA!!!!!!

Gość oranyrany
burżuła -> no to kurna przegrałam... mimo, że mnei też zaczynają się wakacje - bom nauczycielka ;) I nie powiem, chętnie bym skorzystała z takiej propozycji :P no ale cóż, Bałtykiem się pewnie zadowolę, bo z moim 177cm wzrostu to byście musieli mnei poćwiartować, coby do walizek zmieścić :P No i za nadbagaż dopłącić, to nei wiem czy by się kalkulowało... ;) A mam takie ładne kostiumy kąpielowe z zeszłego roku..... :):):)

Zwariowałaś??? przecież on Ciebie kocha! Wiesz ile znam takich przypadków jak dziewczyny są bardzo grube i niespecjalnie zadbane-chodzi mi o makijaż czy ciuchy, a ich chłopacy są naprawdę przystojni! to normalne. nie rezygnuj z tego-obejrzyj sobie program : \"Jak pięknie wyglądać nago\" i do dzieła:) on widocznie woli taką kobietkę z ciałkiem niż jakiegoś chudzielca. Zadbaj o siebie a będziesz sama dla siebie atrakcyjna

Gość Brzydka i Nieladna
dbam o siebie, ale niektorych rzeczy nie da sie cofnac... np. mam rozstępy białe na wewnętrznej stronie ud...są stare bardzo i nie da się ich ruszyc zadnymi specyfikami.

Gość Brzydka i Nieladna
Boże,co o za idiota się pode mnie podszywa!!!to wcale nie jest śmieszne!!! Nie jesteś jakąś psychicznie niedorzowiniętą nastolatka żeby sądzić ze przy 64 kg i 174 cm czy ile tam jestesm taka gruba ze norlamnie aż boję sie pokazać w stroju kąpielowym !!!! ja narpwdę jestem gruba- 78 kg i 165cm. no powiedzcie sami ,nie ma szans ze nawey wyglądam w mairę normalnie. ile myślicie że uda mi sie schudnąć w czasie tych 3 tygodnii? da sie tak z 10 kilo czu może lepiej zrezygnować z wyjazdu? tylko że on ju,ż za wszystko zapłacił... nie chcę żeby stracił tą kasę...

Gość Brzydka i Nieladna
z tymi roztepami to też podszyw!!!! mam poważny cellulit,a roztępy to mam takie naprawdę mało widoczne,więc to to już mój najmniejszy problem.

Gość Brzydka i Nieladna
13: 29, proszę Cię, daruj sobie, okej? Nie bawi mnie to. Upośledzony/a jesteś, że podszywasz się pode mnie? Rzeczywiście chciałabyś być w mojej sytuacji? Mam problem jakiśtam, nie powiem o tym ludziom w rl bo się wstydze wiec pisze tu... Tu jestem anonimowa i jest swietnie. Wiec zamknij jape.

bez kitu, ale z Ciebie glupia baba, bo inaczej sie tego nie da nazwac... Masz okazje na super wakacje z wymarzonym facetem, a przedkladasz nad to swoje chore leki- rozumiem wstydzisz sie bla bla, ale to z tym powinnas walczyc a nie ze swoja nadwaga- ktorej btw nie masz (wygladasz po prostu dobrze, moze sie przekonasz o tym jak wyjdziecie na pelna 5razy grubszych kobiet plaze na Majorce) !! !!. dla poprawy nastroju pocwicz sobie, jedz niskokalorycznie ale przede wszyskim wez sie dziewczyno uciesz troche!! Facet najwyrazniej kocha skoro robi takie prezenty, podobasz mu sie- okazuje to na kazdym kroku, on dobrze wie jak wygladasz! Pomysl tak- on sciaga koszulke, zakladajac ze wczesniej go bez niej nie widzialas, i dostrzegasz ze nie jest taki idealny, ma kilka walkow na brzuchu- czy to sprawi ze go rzucisz, albo zaczniesz sie go wstydzic i caly wyjazd bedzie meka??wez sie ogarnij troche bo az slabo sie robi, faceci nie sa az takimi kretynami za jakich najwyrazniej ich bierzsz;) No i wreszcie- postaw sie w jego sytuacji- wyobraz sobie ze jestes ta osoba ktora stara sie, chce zrobic niespodzianke, kupuje wypasiona wycieczke a druga strona nie wiedziec czemu rezygnuje- jak bys sie czula jakbys po czasie dowiedzala sie ze chodzilo o taka bzdure, ze on no \'chcial, ale wstydzil sie rozebrac, bo moze bedziesz sie go wstydzila...\' aaaaaaaaaaaaaaa chybabym ubila;) No, az sie zdenerwowalam;) Pozdrawiam i zycze dobrych decyzji !!

Gość Brzydka i Nieladna
No dobra przyznaje to była PROWOKACJA nudzi mi sie w domu nie mam mo robic, bo nie mam znajomych, chlopaka a rodzina mnie nie kocga bo jestem gruba pomarzyc zawsze mozna