Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka spostrzeżeń o Polakach

Czy jesteśmy narodem ćwierćinteligentów?

Polecane posty

Gość fdser
JA jestem Ateistą i uwazam ze katole to smieci ktorych nalezy wyciąc w pien tak jak muzulmanow .

Gość fdser
to nic ,że od dłuższego czasu gadam sam ze sobą :o

Gość lokijuhgfds
Oczywiście że należy to zlikwidować, wrogów trzeba NISZYĆ! Najlepiej palić ich na stosie! ATEIŚCI NA STOS! HOMOSEKSUALIŚCI NA STOS! KOBIETY NA STOS! DZIECI NA STOS! MĘŻCZYŹNI NA STOS! A wy ateiści ruchacie się tylko z osobnikami tej samej płci, ateista=homoseksualista!

Gość nie ma to jak
fdser----> to ze jestes ateista nie awalnia cie z poprawnej pisowni troglodyto a MU !

Gość fdser
wyciałbym w pien kazdego katola , muzułmanina i postawiłbym mu krzyż na głowie .

Gość fdser
Pierdolo ne ograniczone mohery z Pisu i LPR LPR to wasza kochana partia . Partia katolicka

Gość fdser
LPR Liga prawdziwych katolików

Gość fdser
lizecie tylek Rydzykowi katolickie pajace . JAkby wam kazał powiesic sie to byscie to wykonali .

Gość fdser
obciagam rydzykowi :O dlatego pozwala mi tu czasem popisac

Gość fdser
Jestem otwartym na swiat antykatolickim heteroseksualnym ateistą, pacyfistą . Coś jeszcze ?

Gość fdser
obciagam rydzykowi dlatego pozwala mi tu czasem popisac Ateisci sa przeciw rydzykowi pajacu podszywaczu . Najlepiej powiesiliby go razem z wami katole .

Fajnie napisane streściwie i w ogle wszystko ok ;) Julek -cezar był Bi jakbyś nie wiedział (Discovery World coś tam o Aleksandrze wielkim i cezarze było , to se obejrzałam :classic_cool:) Więc Juluś idź do gazu jako pierwszy pokaż innym jak mają robić :classic_cool:🖐️ Debile 💤💤😴

Gość fdser
Islam , Katole to terrorysci .

Gość katolicyzm to dewiacja

Gość kobietą
-> Juliusz Cezar Skłodowska była lesbijką, przecież Piotr Curie był kobietą! I mieli ze sobą dziecko co dowodzi że pary homoseksualne mogą wychowywać dzieci!

Gość kobietą
A Kopernik był pedofilem, bo był księdzem

Gość nie przesadzaj całą ta rzeka
gówna jaka wypływa z tv to przecież kalka produkcji zachodnich. więc to nie tylko problem polaków problemem polaków jest moim zdaniem to, że mają jakieś dziwne przekonanie że władza i politycy mają jakikolwiek wpływ na ich życie i powodzenie w nim. normalni inteligentni ludzie dawno wiedzą że KAŻDY przedstawiciel władzy gdziekolwiek i kiedykolwiek myśli przede wszystkim o swojej dupie (w myśl zasady każdy orze jak może) a własne życie trzeba wziąć we własne ręce.

Gość kobietą
A żeby tego mało to Kopernik też był kobietą

Gość fdser
Jestem zdania , ze homoseksualistow jest mało i nie stanowią zagrożenia (prawdopodobnie mniej niz 1 % populacji ) dla kontynuacji gatunku Z drugiej strony bardzo duzo o nich sie mowi zwlaszcza w LPR , do ktorego nalezycie i na ktory glosowaliscie . Nie ma sensu naglasniac homoseksualizmu i robic z tego zagrozenia dla spoleczenstwa. Dla mnie homo nie stanowia zagrozenia . Niestety Katolicy traktują ich jak sredniowieczne czarownice . Zagrozeniem sa natomiast sami katolicy i ich sposob myslenia rodem ze srediowiecza .

Gość fdser
Nie nalezy sie bać homo , a katolikow .

Gość JuIiusz Cezar wylogowany
Co prawda lubię mieć przeczyszczane kakałowe łoczko, ale wydatki na pampersy powodują, że, jednak nie mogę go odpowiednio przetykać tak często, jakbym chciał :)

Gość fdser
Problem tej religii polega na głupocie i wiesniackim pogladom . KAtolicyzm i inne religie blokuja rozwój Sa przeciw prezerwatywom . SZkoda tylko ze stosowanie prezerwatyw w Afryce w duzej stopniu zapobiegło by HIV Zrodlem wszelkiego zła na swiecie są religie .

Gość a ja sama
wystarczy spojrzec na program Jerry Springer aby dowiesc jaki to lubd Amerykanski jest popierdolony

Gość fdser
obnosze sie z ateizmem bo przeczytalem definicje na wiki :D a tak naprawde wiem o nim tyle co wol o fizyce kwantowej ;)