Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GwiazdaFantazja

Ręcznie robione zaproszenia ślubne-dobry sposób na dodatkowy zarobek?

Polecane posty

myślalam sobie,żeby zacząć robić zaproszenia ślubne- nie takie jakie są na allegro, tylko takie piękne, bardzo ozdobne, zwijane w rulonik ( wiem,ze na allegro sa ruloniki no ale moze tylko jeden bym uznala za wart uwagi), z przyklejanyi brylancikami, piórkami, brokatem, kwiatkami itd (oczywiście nie wszystko na jednym zaproszeniu). Jak myślicie, czy to jest dobry sposób na zarobienie dodatkowych pieniażków? Czy nie opłaca się?

nikt się nie wypowie? hmm ja mam teraz wakacje, więc wydaje mi się,że podejmę te ryzykow, zakupię niezbędne rzeczy do wykonania pierwszego przykładowego zaproszenia, w razie jak komuś się nie spodobają i nikt ich nie kupi to nie strace za dużo :) a dodatkowe pieniązki by się przydały :)

Gość hfcjcjcfyhkhg
przelicz ile tekie zaproszenie będzie kosztować teraz raczej ludzie szukają czegoś ładnego w rozsądnej cenie

Gość zaproszenia ślubne
pfff po co komu taka głupotka? nikt już ślubów nie bierze...

myślalam tak by nie były droższe niż 2 zł, ale musze zobaczyc, pochodzic po sklepach i przeliczyc czy się mi to opłaci, czy nie bede dokładała do interesu ;)

Gość hfcjcjcfyhkhg
ojj ciężko będzie Ci się zmieścić w tej kwocie jesli to mają byc takie wypasione zaproszenia:)