Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świadkowaaa

Jakie dodatki??

Polecane posty

Gość świadkowaaa

Co proponujecie do tej sukienki?? Mam być świadkiem. Myślałam o czarnym bolerku, torebce i szpilkach, ale obawiam się, czy aby nie będzie za smutno... :P (z góry dziękuję za komentarze, że sukienka brzydka, czy nie pasuje świadkowej czy cuś....wybierana była z panną młodą więc luz!)

wrzuc zdjecie jak wyglądasz w nie wtedy lepiej doradzic bo to tez zalezy od twojej karnacji wlosów itd. ja myślę ze jak czarne dodatki dasz to bedzie troche za ciemno, no ale jesli nie masz inncyh to i takie mogą byc

Gość świadkowaaa
No właśnie też myślę, że czarny będzie smutny...dlatego szukam tutaj inspiracji ;) Podobają mi się te butki co wkleiłaś...

też mi się wydaje że złote dodatki tak jak ci radzi hejkahokejka :) śliczna sukienka gdzie kupiłaś jeśli można wiedzieć? :)

Gość świadkowaaa
Jasne, ze można wiedzieć - sukienka kupiona w sklepie Peek&Cloppenburg w Galerii Krakowskiej ;) Długość ma nieco nad kolano, z tym, że ma z 5 cm "zapasu" - jest tylko delikatnie podwinięta i "chwycona" w kilku miejscach, tak że spokojnie można odwinąć i nieco "wydłużyć" - chyba zresztą tak zrobie, bo jestem dosyć wysoka, do tego obcasy, więc jak będzie sięgać kolan to chyba będzie ok ;) Dzięki dziewczyny, bo ja to mam lekki problem z takimi sprawami, i żeby połączyć to ze złotem to ym nie wpadła ;)

Gość świadkowaaa
Hej dziewczyny! Jako, że pomagałyście mi tutaj, to czuję się w obowiązku donieść, że już po weselisku ;) Niestety - stanęło na sprawdzonych czarnych klasycznych szpilkach, czarnej kopertówce i srebrno-czarnej biżuterii. Miałam jeszcze maleńkie czarne bolerko, ktore konczylo sie tam, gdzie sukienka zaczynala, z krotkim rekawem - ale to tylko i wylacznie w kosciele - gorąco było taaaak, że zaraz po wyjściu z kościoła poszło w kąt bagażnika :P Bardzo chciałam zaszalec i pokombinowac z jasnymi dodatkami, jak sugerowalyscie, ale niestety, najwiekszym problemem były buty - mam wieeeelką stopę i to przesądziło o wyborze moich sprawdzonych szpilek ;) Ale i tak było super, miałam jeszcze bukiecik z jasnych róż, a pomiędzy nimi takie jakby materiałowe różyczki z bardzo podobnego materiału co sukienka - z tego co mi wiadomo (od panny młodej choćby) nikt świadkowej nie obgadał, że ciemno, czarno, czy coś...a ona sama powiedziała, że miała idealną świadkową, co mnie cieszy bardzooo :D