Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllluuuuulilianka

co to jest to zaczerwienienie? foto intymne

Polecane posty

Gość fffffffffffhhhhhhhhhhhh
więc jeśli mnie nie swedzi i nie piecze to tez moze byc od tego ?? i to moje zbyt mocne a nawet bardzo mocne otarcie jakby okolic intymnych podczas mycia nie mialo by na to wplywu ?? ... i moge cos ''domowego' zastosowac??

Gość 81Kwiatuch
Do fffffffffffhhhhhhhhhhh- zasinienie o którym pisalaś jest przy cukrzycy właśnie, z pewnością to zaczerwienienie i świąd czasami również.Co do zapachu-jeżeli nie ma zmienionych upławów to może bć spowodowane zaburzeniem flory bakteryjnej pochwy.Stosowałaś coś na jej poprawę? A może po prostu zbyt często i głęboko się podmywasz? Bo to bardzo częsta przyczyną jest-nadmiar higieny.

Gość ggggrrrryyyytttt
a po co Ci tampony non-stop???? Przeciez w ten sposob mozesz zaburzac naturalna gospodarke pochwy, ta wilgoc po cos jest produkowana wewnatrz. Nie wystarcza Ci wkladki-tzw. panty liners?

Gość 81Kwiatuch
Do autorki- ZAPOMNIJ NA RAZIE O DEPILACJI!!!!!!!!! NIECH CIĘ NIE INTERESUJE CZYM I JAK.

Gość fffffffffffhhhhhhhhhhh
co można stosowac na poprawe flory bkteryjnej pochwy?? nic nie yzywalam?? ... wydaje mi sie ze nadmierna higiena nie, raczej tak w normie.. :)... a o uplawach rozumiem jest mowa dopiero jak jest duuzo wydzieliny?? ... bo u mnie wydaje sie jej nie byc do przesady duzo-ewentulanie czasplodny, tylko jakby nieco zmieniona i ten jej zapach..

Gość ffffffffffffhhhhhhhhhhh
czyli to zaczerwienienie moglo sie teraz dopiero pojawic mimo ze cukrzyca byla wczesniej np?? i nawet jesli wywolalo je otarcie to przez cukrzyce nie znika ??

Gość nie straszcie dziewczyny
jeju nie straszcie jej bo w ogóle nie pojdzie do tego lekarza a Ty Aga UK ZOSTAW TE SWOJE MĄDROŚCI SOBIE NIE WIDZISZ ŻE DZIEWCZYNA JEST PRZERAZONA.

Gość ffffffffffffhhhhhhhhhhhh
tak w ogóel to dziękuję bardzo że chce ci się odpowiadac :*:* ... i ze znowu zero wiadomosci widze to wysylam... pewnie sie kilka nawet nie od ciebie pojawi dzieki temu:)

Gość auuuuuuutorrrkaaa
non stop w czasie okresu :D

Gość 81Kwiatuch
Do ffffffffffffhhhhhhhhh- to zaczerwienie nie jest efektem tarcia gabką,już dawno by się zagoiło.Przy cukrzycy po prostu łatwiej o zaburzenia flory bakteryjnej pochwy.Polecam Lactovaginal-opakowanie 10 kapsułek koszt.ok.30zł.Wkładamy 1 na noc.

Gość ffffffffffffhhhhhhhhhh
a dostane je bez recepty ?? ;> i skoror to tabletki dopochwowe to rozumiem ze nie reaguja z innymi lekami ktore sie zazywa normalnie ;>?

Gość 81Kwiatuch
Bez recepty.Ta są pałeczki kwasu mlekowego,naturalnego składnika środowiska pochwy.Ale ta Twoja wydzielina z pochwy nie ma zmienionego koloru?

Gość fffffffffhhhhhhhhhhh
wyczytałam właśnie że jest bez recepty... mam nadzieję teraz wielką że to nie jakas bakteria czyc inne cudo się przyplątało tylko właśnie wystarczy ze to postusuje i bedzie dobrze!! strasznie ci dziekuje!!.. i jesli bedziesz tu zagladac napisze jak efekty :)

czasami jest bardziej jakby biała- to chyba od dni płodnych ;> A tak to zwykle na bieliźnie jakby lekko żółta coś takiego.. on akurat nie zwracała mojeje szczególnej uwagi przyznam szczerze;) chociaż to pewnie nie dobrze..

Gość fffffffffffhhhhhhhhhh
czasami jest bardziej jakby biała- to chyba od dni płodnych ;> A tak to zwykle na bieliźnie jakby lekko żółta coś takiego.. on akurat nie zwracała mojeje szczególnej uwagi przyznam szczerze chociaż to pewnie nie dobrze.. jak już było na pomarańczowow to niech io tak zostanie ;)

Gość fffffffffffffhhhhhhhhh
właśnie ozbaczyłam że trzeba je przechowywać w lodówce.. kurcze.. jakoś nie chce się tłumaczyć mamie z nich, czy przechowywane nie w lodowce raca swoje wlasniecosci.. pewnie tak bo po cos musi sie je w niej przechowywac :(

Gość 81Kwiatuch
Do fffffffffhhhhhhhhhh- no właśnie żeby nic się nie przyplątało,bo o to najłatwiej przy cukrzycy.Też sie podmywaj na noc Tantum Rosa jak autorce radziłam,bo ma zbawienne działanie,to są takie saszetki do rozpuszczania w wodzie.Będę zaglądać,to napisz.A jak u Ciebie z glukozą w moczu?

Gość fffffffffhhhhhhhhh
oby tylko znieknelo to zaczerwienienie... glukozy w moczu nie mialam badanej.. po wynikach krzzywje diabetolog juz stwierdzial cukrzyce w jednej z trzech ktore mialam robione do tej pory wszlo po obciazeniu glukoza, po 2 godzinach na poziomie ponad 12... a to juz duuzo ;/

Gość 81Kwiatuch
Trzeba przechowywać 2-8 stopni.Hmmmm...Kupuj sobie codziennie taki sam jogurt. W jednym pustym opakowaniu wytnij spód,a potem czymś wypełnij,nie wiem,watą,chusteczkami hig.byleby stał.I zabroń wszystkim domownikom ruszać Twoich jogurtów!!!! Danone bez cukru.

Gość 81Kwiatuch
Zbadaj cukier w moczu,on tez podrażnia.Prawdopodobnie mogą też tam być ciała ketonowe.To wszystko podrażnia...

Gość ffffffffffffhhhhhh
dzięki bardzo za pomysł ;) nawet mni się pododba!:) JESZCZE POMYŚLAŁAM ŻE MOŻE WEZMĘ JAKIEŚ MAŁO PUDEŁECZKO I WŁOŻE do niego a ana wierz kilka lakierow do panokci? co prawda ja raczej nie uzywam, ale moge nagle zaczac a lepiej jest jak w lodowce sa :P duze jest to pudelko z tym lekiem ??

Gość ffffffffffhhhhhhhhhh
hmmm... chyba masz racje z ty mmoczem.. jesli to nie pomoze to zbadam i ten cukier :) dziekuje!! moge zapytac czy jestes lokarka czy po prostu zainteresowana i bardzo obeznana w temacie??

Gość 81Kwiatuch
Słoiczek taki 4x2. Teraz skumałam,że analityczka to Ty.

Gość 81Kwiatuch
:)))))))))))))))

Gość fffffffffhhhhhhhhh
ja tka rraz na pomarańczowo raz na czarno, zreszta jaK WIEKSZOSC PARE NICKOW MAM ;) ..a to nawet nie duzy.. z tymi lakierami do panokci moze przejdzie :P bo jednak moja mama wszystcko ciagle ukalda i przeklada nawet w lodowke wiec do jogurtu by sie dobrala predzej czy pozniej obawiam sie ;/

Gość 81Kwiatuch
Więc spróbuj lakiery... No i obiecaj wizytę u ginekologa.

Gość auuuuuuutorrrkaaa
co za zycie , moze znacie cos na pryszcze na plecach brat ma :O

Gość fffffffffffhhhhhhhhhhh
a właśnie to ty jestś gin. czy \'tylko\' obeznana ;>?? ... musze sie przyznac przez co mi najbardziej wstyd ze ja chodze co okolo 3 miesiace do gin -endo juz prawie rok bedzie niedlugo ..., mialam juz raz usg roione- nie badal mnie tak normalnie bo jeszcze bylam wtedy dziewica, a potem przy kazdej okazji \'\'udawalo\'\' mi sie ze szlam jak mialam okres wiec mnie omijalo badanie ktorego sie balam jak ognia od kad mam zaczerwienienie bo sie wstydze mu powiedziec :P .. a ze chodzilam do niego z tym cukrem glownie i tarczyca to o tym gadalismy i sobie szlam :P .. mam isc pod koniec lipca na kontrole i chyba juz mnie wteyd fotel nie ominie ;/

Gość kkkkkkkkkllllllll
czasami pryszcze to wina hormonów.. jak jakieś specyfiki typu maść itp nie działają to może niech się do dematologa wybierze :>??

Gość 81Kwiatuch
Jejku,jeszcze tarczyca do tego? Nie jestem ginekologiem. :) Co z tą tarczycą jest? Nie- czy nad-?