Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonazdziwiona

mojemu mezowi podobaja sie...

Polecane posty

deprecha oj wiem,ze nie mozna i nawet nie powinno wszystkich dawac sie do jednego wora ale......no wlasnie,zawsze jest to ALE. Widze,ze autorka nie odp.na moje pyt.:O:P:O:P hehehehe to z grzywka dobre:P

..a wiecie,ze moj facet kilka razy ogladnal sie przy mnie za inna i powiedzialam mu aby ogladal sie jak idzie sam badz z kumplem a nie ze mna bo ja wtedy glupio sie czuje to On mi powiedzial,ze nie ogladal sie za laska tylko patrzyl na np. auto przejezdzajace ehehehehehehehehehehehhehehe....

Gość deprechaa
Jedno jest pewne Angel...zeby nie wiem jaki fajny,miły inteligentny facet był to zawsze na cycki uwagę zwróci :))))) odnosnie grzywek miałam zapowiedziane ze zrobienie grzywki równałoby sie z wniesiniem sprawy o rozwód :))) moj chłop ma alergie na grzywki

Gość deprechaa
mojemu podobaja sie takie w stylu gotyckim,więc jak ujrzy dziewcze o takim imigu to tez zerka,a na moje pytanie odpowiada identycznie jak Twoja połowa....no i czego tak sciemniają??

deprecha -- a co jak postawisz swojego faceta przed faktem dokonanym ((mam tu na mysli grzywke)) to co...moze akurat mu sie spodobasz:) Ja sobie zrobilam i zaluje:O Niby dobrze w niej wygladam ale mi sie nie podoba i spinam ja spinkami badz opaske daje:)

deprecha -- a moze Oni nie sciemniaja tylko my jestesmy przewrazliwione?;);) hehe sama nie wierze w to co pisze;) Mnie nie przeszlkadza jak oglada sie badz patrzy na inna ale nie przy mnie...sama lubie popatrzec sobie na "ciaho":D ...autorka Nam uciekla:P

Gość deprechaa
Angel mnie kompletnie nie pasuje grzywka ,jestem dosc samokrytyczna ,więc nawet nie bede próbowac...a owszem pytałam go o grzywkę,bo chciałam mu troche na nerwach zagrać...;)) Poza tym mam dłuzsze ciemne włosy,sa równe i na pewno nie zeszpecę sie grzywka :)) a Ty sie nie przejmuj,skoro dobrze z nia wygladasz,poza tym włoski odrosną

Gość deprechaa
no tak ja mam specyficzny gust i takie "ciacho" które ewentualnie mogłoby mi sie spodobac musiałabym długo wypatrywac:))))) ale owszem,czasami jak sie takie cos trafi miło spojrzec-nie przeczę ;)) Autorka widząc nasze wypociny zrezygnowała z wszelkich komentarzy :))

deprecha - przybij piatke bo ja tez musze dlugo wypatrywac aby na kims "zawiesic oko":) Wiesz...popatrzec to mozna ale gorzej jak sie na chama facet oglada za inna badz podrywa!!! Wtedy to "nie ma przebacz":P Moze wroci jeszcze do Nas autorka:)

Gość nie Barbie
na takie panny większość facetów zwraca uwagę, bo wyróżniają se w tłumie, ja jestem zadania, ze wszystko jest dla ludzi ale z umiarem... sama mam akryle, ale umiarkowana długość, chodze na solarium ale tez bez przesady, przy moich ciemnych włosach wygląda to dość naturalnie....

Na takie to i ja patrzę. Patrzę i nie wierzę! ;) Oglądam się za takimi niuniami i dowartościowuję się.

hahahahahah i tak "najlepsza" jest Jola Rutowicz i jej rozowy kucyk hahahaha...tu dopiero jest nad czym plakac;):P

Gość ośmieszony junaczek
a mnie się podobaja kosnmetyczki ale sa wredny i tylko sobie popatrze