Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonazdziwiona

mojemu mezowi podobaja sie...

Polecane posty

Gość zonazdziwiona

typowe bezwartosciowe lalki barbie, spalone na solarium, tipsy na 'pół metra" itd.

Gość ja nie moge no
a jak Ty wyglądasz i dlaczego on z Tobą jest?

Gość zonazdziwiona
jestesmy razem 2,5 roku, ja wole raczej skromniejszy styl, nosze dlugie sztruksowe spodnice, swetry w kolorach ziemi i glany, a do tego czesze sie w warkocz upiety dookola glowy (jak Julia Tymoszenko, na pewno kojarzysz).

Gość zonazdziwiona
on sie nie przyznaje do tego ale ja widze jak jedziemy samochodem to spoglada na nie ale robi to bardzo dyskretnie zebym nie widziała

Gość zonazdziwiona
u góry podszyw

Gość deprechaa
to niezła jazda...ja przepraszam,ale to tylko swiadczy o Twoim mężu.... rozumiem,że jestes naturalna zadbana kobietą a facetowi podobaja sie wyuzdane solarniane monstra

Gość zonazdziwiona
u DOLU podszyw, ale ludzie sa bezczlni 😡 😠

Gość ja nie moge no
no to jak w końcu wyglądasz? :D hehe

Gość zonazdziwiona
uwazam ze jestem atrakcyjna, zadbana podobam sie facetom i wygladam młodo (mam 30lat a daja mi góra 23lata ) nigdy nie zmienie swojego stylu tylko dlatego ze jemu sie taki podoba

Gość dsfgreter
hahahaa, ten podszyw z warkoczem mnie rozbawił :D:D:D:D hahahahahah

Gość zonazdziwiona
własnie szukałam jakiego okreslenia - tak jestem naturalna.

Gość zonazdziwiona
czy facetom tez sie podobaja takie lale czy moze mój m jest inny. Faceci piszcie

Gość dsfgreter
oj tam, przesadzasz patrzy bo taka laska jest fajna do oglądania i tylko na raz jak to źle o nim swiadczy? Co wy piszecie? To facet jest!! Wiec jak widzi lasie z długimi pazurami, cyckami i nogami na wierzchu, to patrzy! nawet jesli jest to blond barbie założę się że też obejrzałabyś się za super zbudowanym, z włoskami na żel i cudnym jak z okładki facecikiem, mimo że Twój mąż jest na inny typ urody

Gość zonazdziwiona
Chcialam dodac, ze przez naturalnosc rozumiem niestosowanie zadnych kosmetykow poza mydlem "Bialy jelen" i perfumami "Byc moze" (bron Boze zadne antyperspiranty). Jestem rowniez przeciwniczka golenia nog i pach.

Sluchaj autorko....facet to facet czyli swinia i zawzse bedzie sie ogladal za laskami!!!!! ...te typu \"barbie\" to masakra i co zrobic aby sie nie ogladali za Nimi??? ..nie wiem bo facet to pies.... na dupy:P

Gość zonazdziwiona
takie lalki z którymi mozna pogadac o tym jak to jej sie tips złamał albo który to raz juz w tym tygodniu była na solarium

Gość oszolomom religijnym
podobaja mu sie inne a jest z toba bo sadzi pewnie ze z innymi nie moze.

Gość pustki na miescie
faceci zawsze zwrócą uwagę na takie wytapetowane solaryjne panienki i nie ma na to rady co nie oznacza że zaraz rzucą rodzinę albo że nie kochają swoich kobiet, popatrzeć(dyskretnie) rzecz ludzka;)

Gość zonazdziwiona
ale komus się nudzi

""popatrzeć(dyskretnie) rzecz ludzka"" co racja to racja....przeciez kobiety tez ogladaja sie za facetami a szczegolnie patrza na ich tyleczki tak jak faceci na cycki badz tez tyleczki hehe autorko...rozmawialas o tym co Cie gnebi ze swoim mezem???

autorko -- najlepiej to zaczern sie bo tutaj byli,są i beda podszywy :P ..taki "urok" tego forum ;););)

Gość fmnowihjjkgv
taka mentalność facetów. Nieważne że morde ma jak paszczur. Ważne że korzysta z solarium,półdekoldu na wierzchu. To się liczy

Gość deprechaa
gosciowi odwaliło...przeczekaj tę fazę.Oczywiscie,ze nie zmieniaj na siłę swojego imagu-kurcze a swoją drogą naturalnosc teraz jest na topie...nie wiem o co chodzi gosciowi..

Gość deprechaa
Angel.ja tam za tyłkami panów sie nie oglądam...ale mam słabosc do panów z długimi herami ;))

Gość zonazdziwiona
wiesz ja mieszkam w nie duzym mieście i ta moda na naturalnosc chyba jeszcze tu nie doszła. Jak popatrze czasami na niektóre dziewczyny to poprostu obłęd. Jedna przez druga się opala, ubiera w tandetne ciuszki. Normalnie koszmar

deprechaa -- jak to nie wiesz o co chodzi temu facetowi.....tak jak wyzej pisalam facet to pies na dupy ....poza tym owoc zakazany kuci no i facet zawsze bedzie patrzyl sie na cycki itp. bo to zwraca ich uwage jak swiecidelka kusza sikorke:):):):) zonazdziwiona -- a Ty jaki masz styl ubierania sie, malujesz sie? kurcze nie doczytalam dlatego pytam sie:)

Gość deprechaa
wiem o czym mówisz;)) mnie to bawi do rozpuku,mijane panny to wciąz te same powtarzające sie szablony,zapomniałabym dodac..JESZCZE GRZYWKA!!!MUSI BYĆ!!! to nieważne ze nie kazdemu ona pasuje i co niektóre wyglądają jak idz i nie wracaj.....:)))) ja mieszkam w srdeniej wielkosci miescie,ale zauwazam tez naturalne kobitki,oryginalnie ubrane z subtelnym makijazem,choc na razie jest ich naprawde niewiele

Gość deprechaa
oj tam ANgel....nie mozna wszystkich facetów brac do jednego wora...choc prawda że 90% zwraca uwage na cycki..widze i obserwuje-taka ich natura. zonazdziwiona powinna moze kupic sobie bluzki z głebszym dekoldem np???czasami mała zmiana a daje niezły efekt

Gość kobieto ale masz wnioski
haha, sikam:d dobre podszywy:D

Gość kobieto ale masz wnioski
sza; na grzywki juz minal