Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akutrfgh

WRÓCIŁAM Z CZECH WŁAŚNIE I DOZNAŁAM SZOKU!CZESZKI SĄ TAK PIĘKNE ZE SZCZENA OPADA

Polecane posty

Gość akutrfgh

SZOK.. w Polsce na 10 dziewczyn może jedna jest bardzo ładna w czechach na 10 9 jest pięknych .. na ulicach roi sie od pieknych czeszek i są szczuple i wysokie..naprawde nie wiedzialam ze czeszki sa aż tak sliczne ale to prawda.. słowaczki to samo ..tez macie takie spostrzeżenia?

Gość masz racje beznadzieja
przesadzasz

Gość ewaaaaaa459876
oj... i bez czeszki wrociles?:D slabo :P

Gość w to to ci wierze akurat
Ja byłam w Pradze w tamtym roku i mam takie same spostrzeżenia a w dodatku mój kuzyn ożenił sie z Czeszką .Jest tak piękna ,że nie moge sie napatrzeć na nią jak przychodzą razem na imieniny do nas . Ma piekne włosy blondi i twarz jak laleczka a szczupla i wysoka jest jak cholera. Piekna poprostu..Polkom daleko niestety do czeszek i słowaczek co mnie troche boli bo sama jestem Polką :(

Gość Dzisiaj jestem Nikola
Coś się jeszcze opłaca kupić w Czechach? Martini czy tam jakiś rum?

Gość lolek p
kocham czeszki Sa przepiekne,naturalne,szczuple :) I do tego madre,delikatne,wesole.. KOCHAM,KOCHAM,KOCHAM!!!

Gość akutrfgh
Jestem KOBIETĄ JAKBYSCIE NIE ZAUWAŻYLI. NAUCZCIE SIE CZYTAC. jako kobieta umiem tez docenic urode innych kobiet,żeby było jasne!

tak ja mam takie same spostrzeżenia. czeszki sa tak samo piekne jak niemki i holenderki.no musze ci przyznac racje:classic_cool:

Gość ewaaaaaa459876
a czesi juz nie sa tacy cacy? :D

Gość Dzisiaj jestem Nikola
Ciekawe jaką dietę stosują. Knedliczki i bażanty?

Gość akutrfgh
mazdo ale akurat niemki są paskudne :(

Gość likto
POLKI NIECH SIE SCHOWAJA Znam czeszki,wiele czeszek(mieszkalam tam 2 lata) i tylko jedna byla brzydka a reszta olsniewajaca W polsce jestem ladna,tam bylam srednia:(

Gość alajal
a tak sie sklada ze bylam w holandi i kobiety tam sa piekne nie wiem skad sie utarlo powiedzenie ze polki najpiekniejsze nie sa brzydkie ale takie nijakie, a moze wlasnie to sie facetom podoba bo maja inny typ urody

Gość alajal
ta ja wogole jek gdzies jade to mi szcena opada kobiety piekne albo "zrobone" my polki mamy taki delikatny nieco mdly typ urody ale i tak jestesmy milion lat swietlnych pzred polskimi panami (o zgrozo) to sa dopiero pasztety

Gość 556565
Polki sa naj

Gość Szwed
Ja mieszkam w Szwecji i moge tylko powiedziec ze polka bardzo daleko do szwedek jesli chodzi o urode pozatym Szwedki maja bardzo wysokie mniemanie o sobie i sa bardzo dumne i co ciekawe sa bardzo agresywne.