Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałby ktoś jechać na wakacje do HOLANDIIIIIIIII ?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa jest dość nie typowa ogólnie mam okazje jechac jednak nie chce jechac sama a znajomi niebardzo moga... jest ktos chetny ?

Gość nvbert
hm ? Wole Polske .

Gość nvbert
Tam nie ma zadnych krajobrazow tylko niziny . SA ciekawsze miejsca

Gość pity j
ja bylam ale na wymianie klasowej jedzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz boscy faceci

Gość pity j
boscy bo dobrze płacą za loda

Gość bezgrosza
Ja muszę wyjechać na wakacje i dalej. Ale cóz... nie wiem co będzie dalej. Pozdrawiam. A ile masz lat? Bo ja wolę w moim wieku.

Gość pity j
pozatym blisko do niemiec belgii bo to maly graj nawet nie zauwazysz jak przekroczysz granice na rowerze, jadac supernowoczesna sciezka rowerowa wzdluz autostrady ja gdybym mogla jescze bym tam wrocila

Gość pity j
nie wiem jak placa za loda bo zadnego holendra niewyrwlam bylam wtedy mlodziutka i niesmiala ale sa bardzo mescy

Gość bezgrosza
Holandia nie jest najgorsza. Są gorsze kraje. Ale wszystko zalezy ZA ILE. No nie? Sami powiedzcie. Czasem tak sie zdarza, że nic nie ma. Ja mam 2 takie koleżanki - ta jedna coś chyba kombinuje, ale cóz... no zobaczymy. Juz się najeździła. Ja też miałam ją RAZ - wcześniej poznać, a dwa - trzymać się jej choć ona też taka. No nic - zobaczymy. jak to koleżanka. Raz ma humorek w prawo, raz w lewo.

Gość bezgrosza
Lepsza Holandia niż Wielka Brytania. tak uwzżam. W ogóle bym nie pojechała pracować do Wielkiej Brytani. No może przy kwiatkach, ale też tak sobie mam przekonanie. W gruncie rzeczy brytyjczycy to straszne przemądrzałki. Czy mają rację? To po co im biali niewolnicy? Lepiej się czują czy co? Lepiej jechać do Holandii. Tak mi się wydaje.

Gość fdfd
Polska jest w dobrym połozeniu bo ma i gory , nizyny , jeziora , Niestety Słowacja czy Czechy to tylko góry .

Gość do mani
Ja mogę z tobą jechac ale jedynie do eidhoven bo tam mam znajomych ;]

Gość do pracy
jaa chce tym bardziej ze mam tam rodzine ale wyjzedzaja niestety na wakacje do australii :(

Gość bezgrosza
Wielka brytania jak sama nazwa głosi to kraj tak wielki, że aż już ich własne dzieci nie chcą zaiwaniać przy taśmie. Ale cóz... czymś się muszą dowartościować. NARODOWŚCIĄ. No jakby to była ICH zasługa. Ja im powiem tak - MÓJ PECH. to fakt, ale twoja zasługa jaka? Żałosne.

Gość nie jedź tam dziewczyno
tam nie ma kafeterii !!!!

Gość bezgrosza
ta Australia to też taka - daleko i w ogóle. Te ich wszystkie zwierzątka tam. A oni sami też - za dużo ich nie ma, ale np. każdy z Qeennsland to ropucha od razu. Nie daj Boże znajdź się jeszcze w tym nieszczęśnym Queensland i nie dość, że z Europy Wschodniej to jeszcze ropucha następna. Już lepsza Holandia. tak myślę. Bliżej. Widzieliście jak w jeden samolot walnęło. A jeden taki raz mi napisał - " a ja zawsze tyle się modlę jak lecę do roboty tam z Azji - przez Azję gdzieś fruwa- a wiecie no te wszystkie auta latają, ale... " :(

Gość bezgrosza
O fuj! Do Bawarii nie pojadę nigdy. Mam uraz psychiczny. Gdzie indziej też. Ale gdzieś przy granicy mogę być. Ale Wielka Brytania? Wielka WYSPA. ich nikt nie przewalczy to IMPERIALIŚCI - wszędzie pomniki królowej Wiktorii i ich British English. Choć jest najlepszy moim zdaniem. Jedyny prawdziwy można rzec.

Gość bezgrosza
A tam wasze rowery. Ale auta też mają, nie? I drogi lepsze. Ale po mieście to raczej rower. Klimat łagodniejszy.

Gość nvbert
drogi ? NIe jade na wakacje zeby wąchac spaliny tylko do jakiegos spokojnego miejsca . Wakacje w miescie to głupota . Wole czyste powietrze.

Gość bezgrosza
Holandia może nie jest najpiękniejsza, ale ma swój klimat, prawda? Ja tak stwierdziłam. Też pływali na stateczkach, coś zdziałali tam i siam ( w Kongo). Obecnie w Polsce. Drugie Kongo? Bez wątpienia. Nigdy nie zrozumiem czemu my jesteśmy tacy jacyś opętani, że zamiast oddać rządy zakładowi, który zatrudnia 1000-2000 osób oddajemy władzę jakimś nie wiem przypadkowym urzędnikom w liczbie 100 powiedzmy. Zła stolica i stąd opętanie, nie? No bo to jest niepojęte. Zamiast wzorować się na Niemczech to my cała wstecz. Trudno to logicznie wytłumaczyć jak dla mnie. Ale ja ostatnio siedzę w lesie. Od 4 lat.

Gość bezgrosza
Gdybym ja była Holenderką to rower dla zdrowia a tak to samochód. Ale nie jestem Holenderką. Ale mogłabym być. Ale Niemką bym NIE CHCIAŁA być. Bo to takie skomplikowane być Niemcem obecnie, nie? Szczególnie w Europie. Jak się wygrzebać z tych obrzydliwych wojen. Lepiej siedzieć cicho.

Gość bezgrosza
Mnie się wydaje, że jakby tak przenieść naszą stolicę gdzieś bardziej na zachód to byłoby lepiej. Już przynajmniej do gniezna. Ale powiem wam, ze też nie uważam by Niemcy byli mądrzy przenosząc sie do Berlina. Np w Kanadzie jest Ottawa. A drugim Londynem i tak nie bedą. Nowym Jorkiem też. Druga Moskwa? Znowu ich opęta na wojnę z czasem. MOJE ZDANIE :(

Gość bezgrosza
Chca być takim USA a zamiast siedzieć w Waszyngtonie to się przenieśli do Berlina. Coś mają z psychiką też nie? Ściąga ich do rusków, nie?

Gość gość
hehe ja pisze powaznie ;D

Gość bezgrosza
Ach ta Bawaria - powiem wam, że ja nie wierzę by tam byli MĄDRZY ludzie. W końcu napędzają rolnictwo Niemcom, nie? To co robią ci Zydzi w Brukseli? Tez napędzają rolnictwo? Bawiaria to rolniczy land. Nie podoba mi się to wszystko. Skończy się jatką - moje zdanie. Czarny prorok - bez grosza.

Gość bezgrosza
Moim zdaniem oni mieli sobie mieli stolicę zostawić w Bonn a z Berlina zrobić Nowy Jork. Bo z niego robią Nowy Jork - tak rozumiem. Ale coś ich opętało, że polecieli tam z władzą. Ale co oni za władzę mają, nie? A światem chcieli rządzić. Mają pracę i to wszystko. Wszystko jest już firmowe - od majtek po szczoteczki do zębów. Ale czy tędy droga? Hmmmmn... moim zdaniem nie.