Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałby ktoś jechać na wakacje do HOLANDIIIIIIIII ?

Polecane posty

Gość bezgrosza
No bo wiecie - jak chcą trzymać z wyspami - to niech sobie myślą wyspowo, nie? A oni trochę USA trochę nie wiem co. Ale ściągnęło ich na tzw. KONTYNENT. Ciekawe kto ich ściagnął. Moim zdaniem diabelska siła bo na ich miejscu stolica w Bonn i idę wiercić w oceanie. oni są dobrzy w takich rzeczach, a stolica w berlinie to co - zabieram sie za Moskwę ZNOWU?

Gość esterw
bezgrosza ty cos palilas?:)

Gość gość
Jarek.84 - naucz sie pisac :)nvbert - są ale akruat mam mozliwosc tam :)pity j - :)bezgrosza - a gdzie jedziesz ? odezwij sie na gg :)do mani - heheh milo

Gość czakalakaxxxxxx
a ile masz lat?:P

Gość afi safi
bezgrosza ty cos palilas? nie to podwojna osobowosc .

Gość bezgrosza
Ile masz latek Mania, napsiz proszę. Moim zdaniem w stolicy powinno się dziać wiele, albo nic. Albo właśnie wiocha. Berlin jako drugi Paryż? No niby można , ale zawsze będzie kierunek Moskwa. A tak byłoby kierunek OCEANY. I uważam, że to najlepszy kierunek na platformy wiertnicze bo ten Irak... :( Ale pochwała dla mnie dla nich, że nie poszli na tę wojnę. I tak by nie zarobili. Wiedzieli co robią. Nie ma co mówić. A my? My - jacy MY , co? :(

Gość bezgrosza
Ale Paryż historycznie tez jest inny. Nie. Mieli zrobić tak jak piszę, lecz tego już nie zrobią. No nic. Ale i tak jestem po ich stronie bo w Europie są najlepsi. A ta ich Bawiaria to szatan tam siedzi. Ale wszystko da się odkazić. No i kto im jest winny poza tym. Sami sobie są winni. Wielcy rycerze - mordercy. Jak każdy zresztą. Każdy sam sobie jest winny. Ale przyznać to - ale sztuka, ale wyczyn, nie?

Gość bezgrosza
Wiecie czemu mam rację? Bo Berlin jest na wskroś TECHNOKRATYCZNY obecnie. Kosmopolityczny i TECHNOKRATYCZNY. Ja go zrozumiałam jako rodzaj Nowego Jorku. Ale tam nie było żadnego Nowego Jorku. Nie wiem. Niemniej piękne miasto. Tyle.

Gość bezgrosza
Także moim zdaniem tym bardziej technokatyczni Niemcy powinni ruszyć w oceany. A co oni robią? Myślą o kurku ruskich. Patrzcie też ich ściąga na historię, nie? Zawsze ta historia i historia. I każdy zrobi z nich wielkich morderców Zydów. Jedyny kierunek dla nich to wszystko olać - ocean. Przysięgam.

Gość algada
ale wracajac do temayu amsterdam to piekne miasto nie mailam okazji zbyt wiele wiedzic bo to byla szkolna wycieczka ale generalnie warto

Gość bezgrosza
No ale to też miasto portowe. Wszystko tylko porty i porty, a ten Berlin? Co to za port. Trudno jest zrozumieć Niemców - ja im dobrze życzę bo oni są naprawdę tacy matematyczni, że to aż się w głowie nie mieści i pracowici i w ogóle. Ale reszta? Dziś doszłam do wniosku, że są za mało pokorni przed Bogiem i za dużo biorą siłą, za mało mają...symboli. Ta technokracja też ich pożera. Ale zawsze można im dobrze życzyć. W sumie lepiej nie mieć w nich wroga. Moje zdanie. Choć i tak każdy głupi będzie ich wrogiem - tacy są mądrzy. :classic_cool:

Gość bezgrosza
Ale tak się wziąć do roboty po takiej światowej klęcsce, nie? A my jesteśmy dupkami, że nie umiemy docenić Lecha Wałęsy. jaki tam głupi jest, ale w końcu dzięki Polakowi się połączyli i mogą budować. Ja tam doceniam Lecha! Aż wyleciałam z roboty za to. I trudno. Robota warta nie powiem co na nią. Tylko się papierami przejmowałam. Znaczy praca Ok ale Polska... no to papiery mi rozwalili i muszę epatrzeć co dalej. Tyle.

Gość bezgrosza
Ich romans wschodni i zachodni dzięki Lechowi! PIWO LECH im się należy. Jest takie piwo, nie?

Gość algada
bezgrosza myslalas o kariezre komentarora politycznego na czym ty jedziesz ? tez tak chce

Gość bezgrosza
Jade na bezrobociu i biedzie. Ten wiatr niesie zawsze najlepiej, wiesz. Ale nie polecam. Niemniej coś w tym jest, że biedaki głupie nie są. Niby wszystko wiedzą, ale jak zarobić forsę? NIemniej ja w tym ostatnim też nie byłam najgorsza, ale mi zawiścili i mnie przegnali z kijami. Lecz cóz... nie poddaję sie. jednakże ile ta cała Mania ma lat. I ...na czym ona jedzie? :(

Gość bezgrosza
komentator polityczny etatowy? A co tu komentować człowieku? Araby górą. Powiem w dwóch słowach. No a reszta? A ile płacisz?

Gość bezgrosza
Poliutyka to nieprzywidywalna działka. Jedna taka - nieźle polityczna spiewała z zeszłym roku - "Mój prezydent nazywa się Zao Xiang" czy coś w tym stylu. A tu? Obama. A co powiesz o Niemczech? Obama II w nastepnej kadencji?

Gość gość
21 :)

Gość gość
Ale glupoty piszecie ;D co ma do tego moj wiek sory i do calego topicu :)