Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flosh

Jeszcze jeden negatywny test i oszaleję !!!!!!

Polecane posty

Gość SamocHa
Ja tez . Wiedz , że nie jesteś sama . Ile się starasz ? Trzymaj się kobietko ...

Gość Flosh
4 cykl teraz :o

Gość SamocHa
Ja dopiero drugi , ale też negatywny test mnie zabolał :( Miałam nadzieję , że się udało bo @ spóźniała mi się 4 dni :o

Gość Współczuję
wiem co to znaczy ... Sama zaczynam starania dopiero od tego cyklu , ale już boję się negatywnych testów :o

Gość ale jesteście narwane
drygi....trzeci....czwarty cykl.... jak tak będziecie się nakręcać to poczekacie jeszcze kilka lat....trochę luzu

Gość lepiej nie mieć HIVa
raczej Do czego ci tak spieszno? :P

Gość Co ja mam
powiedzieć , jak staram się 19 cykli ? :( I ciągle nic .

Gość jadzia1
a ja kurwa od 15 i nic

Dziewczyny spokojnie jest nas wiele które się stara o dziecko i nic a to przez to że się same nakręcamy i wyszykujemy zaraz objawy ciąży itp. Za bardzo chcemy mieć to dziecko i psychika nas blokuje,więc Kochane na luz sex ma być przyjemnością a nie metodą by jak najszybciej było dziecko ja też tak myślałam teraz z mężem powiedzieliśmy sobie jak ma być to będzie i przestajemy się nastawiać i powiem wam że teraz jestem na luzie i nie dręczę się tym czy się uda czy nie itp.Te dziewczyny co starają się ponad rok niech idą do gin, słyszałam że dziewczyna od swojego lekarza dostała lek cli i zaraz zaszła w ciąże ale dokładnie byście musiały się popytać swojego gin. Moje to są 3 starania i powiem że przez 2 miesiące chodziłam jak nawiedzona co zrobiłam test to tego samego dnia dostałam @ Życze wam Kochane powodzenia i bez nerwów,spacer i przyjemności a wieczorkiem co 2 dzień przytulanki z ukochanym :)