Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

role model

dlaczego kobiety wybierają faceta kierują się jego majątkiem

Polecane posty

mi nie robi różnicy czy byc z bogatą czy biedną dziewczyną grunt to to aby była ładna niała poukładane w głowie i nie była puszczalska , i miała podobne zainteresowania lub takie aby mnie w swoje wkręciła

Gość taaaaa napewno
znam wiele bogatych, niezbyt urodziwych i pustych lasek kolo których kreci sie mnóstwo adoratorów

Bo chca miec kase. Proste. A moralnosc. Jedni sie nia kieruja, a inni nie. One potrafia tworzyc teorie dlaczego daja dupy za kase :) mowia o poczuciu bezpieczenstwa itd :) Dla mnie to dziwkarstwo jest :) Ja tez sie nie kieruje kasa w wyborze dziewczyny, ale dziewczyne juz mam wiec wybierac nie musze :), a tak w ogole ile razy mozna poruszac ten sam watek ? :o

Normalne że facet musi mieć kase by zapewnić rodzinie byt. A żalą się tylko nieudaczniki że laski lecą tylko na kasę.

do michał3 chciałbys zeby laska leciała na Ciebie bo masz kase ? koniec kasy - koniec związku , powodzenia facet musi byc zaradny ale nie moze byc maszyną do pieniedzy , żal mi ludzi ktorzy leca na kase, ale nie wszyscy sa tacy

michał3, facet moze miec kase, ale jak kobieta jest leniwa i tylko na facecie zeruje (mowie o typie kobiety, ktory w sklepie mowi do faceta "Misiu kup mi to :) " ) dla mnie to zalosne darmozjad zawsze jest darmozjadem to dziala w obie strony.

Gość tak było jest i bedzie
w mniejszym badz wiekszym stopniu - faceci leca na wyglad, kobiety na kase.

Oczywiście że absolutnie bym nie chciał mieć kobiety której sie pracowac nie chce i tylko by korzystała z moich pieniędzy.

tak było jest i bedzie , tak, nie bylo wczesniej bylo gorzej :) prawda jest to, ze to ludzie lansuja wzorce, a dokladniej media kreujace wizerunki. Ale masz napewno racje, pamietaj jednak, e od nas zalezy czy wybieramy partnerke/partnera pustego/pusta czy kierujaca/kierujacego sie sercem :)

Gość cieszcie sie że zyjecie
w dzisiejszych czasach gdy coraz wiecej kobiet jest niezaleznych finansowo i calkiem dobrze zarabia.:P dziecki temu macie wieksze pole do manewru. choc o zgrozo!!! ostatnio usłyszałam w rozmowie facetów jak mowili zeby szukać sobie kobiety z mieszkaniem!!!!:O

szukać sobie kobiety z mieszkaniem Typowy materializm, a ja sam znam faceta, ktory uwiudl laske tylko dlatego, ze jest przy kasie i ma dom i on jej wcale. nie kocha dla mnie jest to zalosne ja sobie, nie wyobrazam zebym rzucil moja kochana dziewczynke dla jakiejs kasiastej. Kasa jest wazna, ale na kasie, nie zbuduje sie dobrego zycia, nie uwzgledniajac uczuc. Kazdy z nas potrzebuje milosci, ciepla, zrozumienia i czulosci.

zerknijcie na "Do dziewczyn 24-29 co się liczy przy wyborze męża stopniując od najmniejdonajb?" wiekszosc kobiet wymienia na ktoryms miejscu kase, w innych topikach wiele kobiet stawia na mieszkanie, samochód, kase, stanowisko kuźwa , co to za kobiety? a gdzie dopasowanie , uczucia itp ???? a kobiety co ? ładnie sie ubierze , poswieci sorry ale gdybym miał kase to kobieta nie byłaby mi potrzebna , bo bym załatwiał sobie takie na 1 noc jak to jedna z polskich gwiazd stwierdziła: żony są drozsze niz dziwki, dziwce zapłacisz i narazie , a żone musisz utrzymywać zawsze straszne

jak oboje starają sie miec kase i dążą do tego aby było lepiej to fajnie ja preferuje związki partnerskie nie jestem tradycjonalista

Gość do tomcioszka
"sorry ale gdybym miał kase to kobieta nie byłaby mi potrzebna , bo bym załatwiał sobie takie na 1 noc" to tylko swiadczy o twoim wysokim morale.😴

to że bym sobie załatwiał uzyłem w czasie przyszłym , nigdy tak nie zrobiłem i nie wiem czy zrobie

Gość heh cos w tym jest
kiedys czytalam artykuł w ktorym jedna wrózka mowiła, że ostatnio coraz czesciej przychodzą do niej dziewczyny by dowiedzieć sie czy poznają bogatego faceta.:P

pocieszam sie ze sa wyjatkiwsrod kobiet tak jak o facetach mowicie ze to chuje tak o kobietach mozna powiedziec jeszcze wiecej , a kogos wyjątkowego trzeba szukac długo

A ja sie ciesze, ze moja dziewczyna jest normalna :P i sie ciesze, ze ona nie leci na kase, bo poznalem ja jak bylo kiepsko, a ona jest ze mna caly czas i wiem, ze nigdy ni leciala na kase i ja tez, nie i mozemy do wszystkiego dojsc razem bardzo sie kochajac, jie za kase, a po prostu :)

a kogos wyjątkowego trzeba szukac długo Wystarczy uwaznie patrzec. Jak patrzysz tylko na blondyny w miniowach to prawdziwej milosci nie znajdzesz moja dziewczyna byla szara myszka i ja tez i tak sie dobralismy jakos usiadlem kolo niej w szkole i tak juz zostalo hehe ;P

Gość z innej perspektywy
wielu facetów na początku znajomości chwali sie jacy to oni nie bogaci, czego to oni nie mają...mi cos takiego nie imponuje, wrecz przeciwnie - odpycha...no ale ich sprawa, takim podejsciem raczej nie uda im sie znaleźć wartosciowej kobiety a materialistki na pewno na tym skorzystają.:P:P:P

wielu facetów na początku znajomości chwali sie jacy to oni nie bogaci, czego to oni nie mają To zalosne osoby, ktore nie chca miec dziewczyny tylko dziwke niestety :( . A ja jak pierwszy raz gadalemm z dziewczyna to rozmaiwalismy co nas pasjonuje i bylo bardzo milo :)

''wielu facetów na początku znajomości chwali sie jacy to oni nie bogaci, czego to oni nie mają '' Tylko ci własnie w rzeczywistości gówno mają. Ale cóż cześć dziewczyn sie nabiera.