Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xd ....

Czy ja sie mu podobam ?

Polecane posty

Gość xd ....

Jest taki facet z mojej miejscowości i gdy jeździliśmy tym samym autobusem do domu to on prawie za każdym razem sie patrzył na mnie, mi w oczy i w ogóle. Teraz jesteśmy na cześć iii on zawsze wszystkim mówił 'siema' na powitanie a mi jeszcze nigdy - zawsze inaczej. Poza tym zawsze gdy to mówi sie uśmiecha, źrenice ma rozszerzone i w ogóle wygląda jakby na rozpromienionego ... a nie zauważyłam żeby tak reagował witając sie z jego znajomymi. Chce jeszcze dodać, że on jest super przystojny i w ogóle super a ja no ... z twarzy może trochę ładna ale mam lekka nadwagę [2kg przy 1,73m wzrostu] i figurę 'klepsydry'. Wiec czy jest możliwe żebym mu sie podobała ?

Gość mysle ze ty sama wiesz
ze mu sie podobasz:) czujesz to prawda?

Gość głaskam muchę
możliwe czemu nie następnym razem odpowiedz mu ładnie cześć i zagadaj może jest trochę nieśmiały

Gość moze czeka
az schudniesz

Gość xd ....
tak czuje ... tylko, że mam taka niska samoocenę, że nie wierze w to ;| bo właśnie on mi sie zaczął podobać gdy spojrzał mi pierwszy raz tak głęboko w oczy, że aż sie rozpłynęłam ;P

Gość 8989
Na pewno mu się podobasz, więcej wiary w siebie :-)

Gość mysle ze ty sama wiesz
to juz wiesz nad czym pracowac zeby spelniac sie w zwiazku bo inaczej nie stworzysz szczesliwego:) walcz o swoje szczescie ! uwierz w siebie , glowa do gory cycki do przodu i na podryw dziewczyno :)

Gość xd ....
a jest jeszcze coś ... nie wiem czy to sobie uroiłam czy cholera wie co ;/ bo gdy ja idę na autobus ok.7 rano to on wtedy idzie do pracy i sie widzimy wtedy. tyle, że mi sie wydaje jakby mnie on unikał ;| boo gdy ja idę o 7.07 np a on tez wtedy idzie i sie mijamy to na następny dzień on idzie parę minut wcześniej albo nawet później. jakby nie chciał mnie spotkać. Poza tym on jest o 6 lat starszy i nie wiem czy chcialby byc z malolata taka. a jego przyjaciele sie na mnie zawsze w busie gapia a czasem nawet potem lapia telefon i pisza do kogos smsa co podejrzanie wyglada ;/ ale mam downa ;|

Gość też byłam
kiedys w podobnej sytuacji...okazało się, ze poszła na mnie plota, że sie puszczam... :/

Gość boze nie analizuj tak
bo sie okaze ze to sa wyslannicy byn ladena ;/ a on jest obamą . wyluzuj nie mysl o tym jak co kiedy dlaczego sie spojrzal przeszedl, wyslal smsa, zrobil kupe bo zwariujesz odpusc ta sprawe, i obserwuj co bedzie robil ty badz mila, usmiechaj sie, sprawiaj wrazenie szczesliwej milej dziewczyny i tyle.