Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesna prawda

nie chce ze mna rozmawiac

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
na psychologa funduszy nie trzeba - wystarczy chęć terapie dla rodzin alkoholików są refundowane 'małe miasteczko' to nie argument - to wymówka nie da się zrobić lobotomii mózgu i wyciąc tego kawałka, w którym siedzi eks, myślę, że powinnaś pogadać z fachowcem - zrobic to dla samej siebie i dla swojego dziecka, bo ono nasiąka wzorcami zachowań rodziców jest trudno i cięzko chcieć kogoś, kto jest zimny i niedostępny - po co sobie fundować takie coś? szkoda życia

Gość bolesna prawda
do calkowicie czarny kot dzieki za twoje wypowiedzi (jestes bardzo madry/a ) bezposrednio bo rozwodzie leczylam sie u psychologa bo mialam straszne poczucie winy (obwinialam siebie za jego picie) na jakis czas mi to pomoglo teraz czytam ksiazke o kobietach kochajacych za bardzo niestety nie pomaga:( mysle ze chyba psycholog tu nic nie da bo to sprawy sercowe nie wiem jak dam z tym rade 1 krok robie - juz za 2 miesiace wyprowadzam sie z tego miasta planuje zajac sie 3 pracami naraz - moze pomoze

uciekasz? ile można? nazwij swóje uczucia, stań twarzą w twarz z nimi i pokonaj to, co Ci nie daje zyć a wybitnie mądra nie jestem - ot, w zyciu dostałam w doopę więc mogę się podzielić doświadczeniem :-P

Gość bolesna prawda
moge stanac i powiedziec sobie do lustra "kocham bylego meza i to jest bez sensu bo on mnie nie" ale jak pokonac nalog myslenia o nim? masz gg?

myślę, że to nie z uczuciem do męża sobie musisz dać radę... mam gg: 5592314

Gość bolesna prawda
wczoraj mi ktos pomógł... bardzo jeszcze raz dziękuje postanowiłam zapomnieć i zacząć sie leczyć z tej chorej miłości

Gość gość
YRbPMZRcxWWBE6N2EJ5O2D5p