Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessa hudgensssss

CZY TO DZIWNE CO SIE ZE MNA DZIEJE????

Polecane posty

Gość vanessa hudgensssss

Pewnie zaraz mnie zlinczujecie,obrzucicie wyzwiskami typu,,Dziwka'',itd.,ale jednak zanim to zrobicie,to dokładnie przeczytajcie moją wypowiedż.Otóż,jestem z Moim Ukochanym 3 lata.Kocham Go strasznie mocno,rozumiemy się bez słow,uwielbiamy spędzać ze soba chwile,nigdy bym Go nie zdradziła i po prostu wiem,że bez Niego moje życie nie miałoby już sensu.Po prostu czuję,że odnalazłam swoją drugą połówkę.Jednak jeśli chodzi o sprawy seksu,to raczej się nie dobralismy.Tzn.oboje mamy duży temperament,jednak brakuje mi w moim facecie kilku rzeczy.On raczej stroni od gry wstępnej,nie lubi żadnego pieszczenia po ciele(jedynie oral uwielbia),o całowaniu nie ma mowy(zresztą za bardzo mu to nie wychodzi),nie zawsze mnie rozkręci do seksu,przez co nie mam ograzmu.Chciałabym bardziej się skupić na tym,uwielbiam całowanie w pewne miejsca,a mój chłopak po prostu się do tego nie nadaje.Hmm,jakby to powiedzieć-dla Niego seks,to tylko wkładanie ... :/ .Mam kolegę,który również ma dziewczynę.Super mi się z nim gada,kiedyś chciał ze mną być,ale dałam mu kosza,bo to typ lovelasa.Ale to nie zmienia faktu,że jako kolega jest super.I tak zeszliśmy na temat seksu...I trochę za bardzo się rozkręciliśmy,on zaczął mi mówić,jak lubi dziewczyne dotykać,itd. i powiem szczerze,że spodobało mi się to...On lubi to,co ja.Zaproponował mi spotkanie,a właściwie seks:/.Żebyśmy zostali kochankami,spotkania bez zobowiązań.Po prostu powiedział mi ,że strasznie go kręcę od zawsze,że widzi,że oboje lubimy to samo.Odmówiłam mu.Ale zaczęły pojawiać się jakieś myśli.Głupie.Wyobrażam sobie jakby to było,jakbym z nim się spotykała tylko po to.Proszę,nie zrozumcie mnie żle ...jestem w kropce :(Nie chcę zdradzić chłopaka,ale te myśli...Krążą i krążą :(

Gość 88887777777
naturalna sprawa niespelnionych potrzeb ten związek nie wróży nic dobrego, dla jasności obecny stały związek prędzej czy później zapragniesz więcej

Gość kkkiom
daruj sobie kochanka i porozmawiaj twardo z facetem, albo zacznie się trochę dostosowywać do twoich potrzeb albo z wami koniec/ albo koniec z sexem na tydzień/koniec z oralem, twój facet to egoista którego musisz sobie wychować

Gość vanessa hudgensssss
Rozmawiałam z Nim o tym już niejeden raz...On mówi,że zmieni się ,a jak przychodzi co do czego,to zapomina,a jak przypomnę,to tak sztucznie całuje,nie wychodzi mu to w ogóle .Np.gdy byłam z innym,to potrafił zrobić to ,co chcę,no a mój chłopak ...Eh,nie dość,że egoista,to na dodatek nie umie takich rzeczy .Ja już nie wiem co robić .

Gość zolza123
on się nie zmieni , bo to nie wspolgra z jego potrzebami jestem w takim zwiazku wiele lat, udaje ze jest dobrze w lozku teżprobowałam z nim rozmawiac, nawet w trakcie mówic co ma robic, ale gdy nawet to zaczynał bylo to takie obojetne i bez czucia że nie miało sensu dla niego seks to szybki orgazm kiedys myślalam, że to normalne, podobno zanim go poznałam miał być super kochamkiem, ale to tylko podobno mi sie wydaje, ze dlatego sie ze mna zwiazal ,że nie mialam doświadczenia.... ale zalezży co dla kogo w zyciu jest najwazniejsze, dla mnie nie sex więc idzie wytrzymac, no ale trzeba nauczyć sie pewnej obojętnosci do tych spraw

Gość banieczkaaaa
autorko mam podobna sytuacje...podobna bo moj facet jest super jesli chodzi o sex, ale....facet,ktory kiedys bardzo mi sie pdobal, nawet zakochana w Nim bylam tearz mi proponuje sex-spotkania,ze tylkoj a i On bedziemy o tym wiedzieli!!! Bez zobowiazan jak u Ciebie!!! Zszokowal mnie!!!! On ma zone,dzieci, ja narzeczonego....oczywiscie nie zgodzilam sie ale tez mysle o tym , wyobrazam sobie jak by to byly gdyby.......tez nie zdradze mojego faceta a mysli kraza i kraza.....

Gość vanessa hudgensssss
Mnie zapropowal to chlopak,ktory ma dziewczyne i podobno ja kocha,ale od zawsze chcial byc ze mna. Tak,dla mojego chlopaka seks to tylko orgazm,a dla mnie to cos wiecej.I pod tym wzgledem z nim sie nie dobralam,a tamten kolega jest taki,jaki hmm chcialabym ,aby byl moj chlopak...

Gość zaaaaaaaaaaa
długie :P

Gość vanessa hudgensssss
Eh,pomozcie :(

Gość co ja myśle
to czemu nie jestes z tym chlopakiem od super seksu?? :) podobasz sie mu rowneiz w takim sensie ze chcialby z toba byc. on ci sie podoba rownize.wiec co stoi na przeszkodze zeby miec wszystko a nie tylko eks po kryjomu?? jeżeli masz tylko spotykac sie zn im dla seksu to odradzam!! bedziesz miala wyrzuty sumienia i nie bedziesz powazna dziewczyna, a łatwa laską. tak uwazam.