Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka12345

odwolany slub

Polecane posty

Gość marlenka12345

Rok temu mialam wyjsc za maz.bylam z mezczyzna 4 lata.Mieszkalismy juz ze sobą, on u mnie.Dwa miesiace przed slubem on wszystko odwolal.Niby ze nie jest gotowy na ozenek.Mamy po 35 lat.Okazalo sie, ze poznal mlodsza ode mnie o lat 10.Bywal u niej w domu.Wykrylam dzieki smsowi, sprawdzilam dane dziewczyny, weszlam na nk i tam zobaczylamm ich zdjecia.Byly robione w tych samych miejscach co ze mna.Minal jakis zcas i zaczół mnie prosic o kolejna sznse.Dalam mu szanse, bo go kochalam.Po 2 miesiacach on jednak stwierdzil , ze mnie nie kocha.tWIERDZIL ZE Z TAMTA NIE MA KONTAKTU, ZE NIE ODZYWASIE DO NIEJ,jEDNAK DO NIE WROCIL BO WIDZIALAM NOWE ZDJECIA NA NK.a WCZORAAJ PRZYSLAL DO MNIE LIST Z SERDUSZKAMI NA KOPERCIE.oPIERDOLILAM GO, POWIEDZIALM ZE NIE CHCE MIEC NIC WSPOLNEGO Z DZIWKARZEM I TEN LIST MU ODESLALAM.

Gość całkowicie czarny kot
moge tylko napisać jedno: dobrze zrobiłaś odsyłając list i dziękuj Bogu, że do ślubu nie doszło i że dzieci nie macie szkoda czasu na chooja, co to nie wie czym jest milość

Gość bazjasz
bosz ale kobiety są zdesperowane,takie świnstwo zrobił a ta mu przebaczyła

Gość zolza123
ojej, ale wulgarnie!

Gość marlenka12345
BAZJASZ..kochalam go, to nie jest tak ze dzisiaj kocham o czyms zlym sie dowiem i juz nie kocham!Łatwo mowic osobomm ktore tego nie przeszły.

Gość całkowicie czarny kot
na innym topiku wypisujesz inne rzeczy: 18:15 [zgłoś do usunięcia] marlenka12345 ZONA WYPROWADZILA SIE OD NIEGO.A JEGO MATKA MNIE TOLERUJE, JEJ NIE LUBILA.RAZEM CHODZIMY NA ZABAWY! nudzisz się bardzo, co?

Gość ---------------------
współczuję !dziś w nocy słyszałam kłótnie pary Spać się nie dało ;) Kobieta zarzucała facetowi zdrady i posuwanie małolat - wielkie cierpienie słyszałam w jej głosie Smutno mi się zrobiło, że "kochani" ludzie robią innym "kochanym" ludziom krzywdę ... Bez sensu - kochasz mnie to nie rań mnie Takie proste, a takie trudne

Gość lllllllljjjj
jest jeszcze cos takiego jak pociąg fizyczny, kobieta nie dba o siebie to facet idzie do małolat, które na ogół są zadmane, umalowane i zgrabne(na ogół bo są wyjątki)