Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara milość

list do Ciebie

Polecane posty

Gość stara milość

chociaż nigdy tego nie przeczytasz, na myśl Ci nie przyjdzie żeby tu zajrzeć, to jednak muszę to z siebie wyrzucić.... mimo tego, że jestem w związku od ładnych paru lat to nie ma dnia żebym nie myślała o Tobie. Wtedy myślałam, że nie mamy szans na dłuższy związek bo nasze drogi i tak miały się rozejść na studiach....że byliśmy za młodzi. Teraz żałuję że nie spróbowałam a przecież zawsze byłeś blisko... Znaleźliśmy się na n.k i nawiązaliśmy kontakt... Ty miałeś kogoś w tym czasie, ja też i postanowiłam że nie będę psuła tego co mamy oboje. Znów zniknęłam...znów żałuję bo gdzieś w mojej pamięci jesteś głęboko ukrytym pięknym wspomieniem i zagadką co by było gdyby.... :)

Gość tym razem pomarancza
jakie to niestety prawdziwe.................................

brakuje ci jego??????????

Gość stara milość
brakuje....

mi tez:( ciągle myślę co by było gdyby...tęsknie choć mam poukładane zycie

Gość stara milość
to samo mogę powiedzieć o sobie.... cały czas jest to gdzieś w mojej podświadomości

u mnie minęło już tyle lat a on znowu jest blisko,za blisko chyba i ta myśl nie pozwala mi normalnie funkcjonować

Gość stara milość
gdybym mogła chociaż mogę to miałabym z nim kontakt, ale czuję się odpowiedzialna za tą osobę z którą teraz jestem...

to właśnie dlatego nigdy nas nie zapominacie , bo stale potraficie wracać do "tego jedynego" :)

Gość stara milość
nie potrafiłabym kombinować na dwa fronty..

u mnie jest tak samo,jego związek to fikcja jak patrzy się na to z boku mój zaś to ciepły pełen miłości i szacunku,tylko dlaczego myślę też i o nim?? wczoraj biłam sie sama ze soba aby nie napisać do niego sms-a i wygrałam,nie napisałam ale źle mi i tak........................

Gość list nie do mnie ale co tam
co by bylo gdyby??? to samo co w kazdym innym zwiazku, zapewniam cie! po czasie rutyna i nuda,. zamiast fantazjowac na temat czegos, czego nigdy nie bylo lepiej sie skup na tym co jest i zabierz za swoj zwiazek bo chyba z nim cos nie teges...

Gość stara milość
on też jest w związku od paru lat.... postanowiłam się nie wtrącać i nie szukać kontaktu jednocześnie skazując się na małą zaderkę w serduszku.

Gość stara milość
XD wiecie co najebałam sie własnie i juz pier**le tą stara milosc jenak jedyne co kocham to %% i dobrze mi z ttym :)

Gość stara milość
podszywaczu! nynyny :)

właśnie nie szukam kontaktu,całkowicie się odsunęłam,moze gdybym była wolna bądź w jakimś chorym związku ale nie spieprze tego co mam...nie wiem tylko czemu ten facet nie przestaje mi byc obojetnym....

Gość bziuuuu
jakie to wszystko smutne 💤

i nawet wiem,ze zwiazek z nim nie był by idealny,wrecz może nieudany,mimo to chyba nie ma dnia abym nie myslała...

Gość stara milość
ja też nie potrafię zaryzykować

dobrze że jest ktos kto wie co czuję,że mnie rozumiesz:) myslalam,że ja tylko taka inna jestem:)

Gość stara milość
ech...:(

Gość stara milość
rozumiem...

Gość stara milość TIM
choćcie wszyscy zbakamy sie i zapomnimy o starych cczasach

Gość u mnie...
ten stan trwa już prawie dwa lata.Najgorsze jest to, że nie mogę sobie ułożyć życia z kimś innym.Mam go na wyciągnięcie ręki a jednak tak daleko.Mamy wspólnych znajomych.Kiedy już wydaje mi się,że jakoś sobie z tym poradziłam ktoś mówi mi "pytał o ciebie".I wszystko wraca.Gdybym mogła cofnąć czas...jedna decyzja i całe moje życie runęło jak domek z kart.Ale to było silniejsze ode mnie.Teraz płacę wysoką cenę:(((

co tam dwa lata u mnie trwa juz 15......

Gość stara milość
bylam w sklepie ze swoim facetem...patrzę i oczom nie wierze kogo widze... reakcja mojego organizmu była natychmiastowa, puls skoczył, serce mocniej zabiło...był z nią nie widział mnie...ochłonęłam a potem i tak byłam wybita z rytmubo spojrzałam na niego i tak naprawdę nic sie nie zmienił...taki sam jak te parę lat temu...

taki sam albo i jeszcze bardziej meski:)pociąga mnie jak żaden inny obcy męzczyzna....

Gość u mnie...
tym razem pomarańcza...nie załamuj mnie.Ja już teraz mam dosyć.Nie jestem nastolatką i wiem że nikogo tak nie kochałam i nie pokocham.Czekam chyba na jakiś cud.

Gość stara milość
ja tylko żałuję ze nie dalam nam szansy jak byl do tego czas... i może dlatego tak teraz reaguję

u mnie to on nie da nam szansy...ale to było kiedyś....teraz sama już nie wiem co teraz...