Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nikeila

Komputer....

Polecane posty

Cześć mam problem z kompem. Oczywiście , jak większośc społeczenstwa posiadam pirata. Od kilku dni pojawia się ikonka z powiadomieniem o legalności systemu , cały czas ją wyłączam ,a le to jest bardzo uciążliwe , a w dodatku od wczoraj przestały mi chodzić głosniki!? Co mam zrobić , żeby usunąć to powiadominie z kompa? Jestem naprawdę nieuświadomiona jeżeli chodzi o komputery i te sprawy...Prosiłabym o szybką pomoc , przystępnym językiem.

Na pewno ktoś wie... szukałam juz na kilku forach i stronkach , ale nie rozumiem tego , co oni tam piszą...

Gość facet co cycki C lubi
A nie lepiej kupić komputer za 200zł z legalnym windows XP ? lub zainstalować linuxa ?

Nie mogę tam znalkeźc sensownego tematu... na pewno tutaj nikt nie wie?

piractwo nie popłaca !

nie wiem, ja mam oryginalny system, ale rada pwyzej dotyczaca zainstalowania linuxa jest dobra albo zapytaj moze jakiegos kolegi speca

Gość do zderzacza hadronów
" jak większośc społeczenstwa posiadam pirata" SPIERDALAJ WIĘC ZŁODZIEJKO! 250 zł to nie jest majątek jakiś żeby nie było stać na Windowsa, a sa przecież też darmowe Linuxy (polecam UBUNTU), kiedy kurwa ludzie się nauczą że oprogramowanie się KUPUJE lub używa open source, a nie kradnie! a system operacyjny to jest kurwa normalny podzespół bo bez niego się nic nie zrobi i kraść go to jest szczyt skurwysyństwa, ciekawe czy chciałby ktoś mieć piracką kopię procesora lub karty graficznej, kurwa

Gość do zderzacza hadronów
a i obecnie WIĘKSZOŚĆ ludzi ma Windowsy legalne, jeszcze tylko takie pierdolone złodzieje jak założycielka tematu tylko używają piratów

A ja bym chciał mieć "lewy procesor" tak jak za dobrych czasów było 80286 ze znaczkiem AMD :classic_cool: coś pięknego , choć nie była to podróbka to był to "substytut".

Gość jykil
za niedlugo wpadnie do ciebie policja :D

heh tak się składa , ze komputer kupował mój tata , oczywiście ze sklepu komputerowego...i prosiłam go , zeby kupił legalny , ale sprzedawca zachęcał do pirata i mówił , że wszyscy taki kupują

Gość 3j 37j 86i78u67
A jakby ktoś twojego głupiego tatusia namawiał żeby mu obciągnął twierdząc że wszyscy mu obciągają to czy twój tatuś by mu obciągnął??? czy twój tatuś nie ma swojego rozumu???

Zapytałam tylko o poradę , jeżeli nie wiesz co zrobić to najzwyczajniej w świecie nie pisz... Ale żeby obrażać mojego ojca i wypowiadać się w tak infantylny sposób to szczyt głupoty.Naprawdę , żal mi jest co niektórych. Prosze tylko o poradę , jęzli nie umeisz pomóc to nie pisz....mogę to jeszcze muilion razy powtórzyc.Naprawdę trzeba upaśc nisko , aby posunąc się do dawania takich odpowiedzi.

Gość ja ci dam poradę
KUP oryginalnego Windowsa lub przesiądź się na LINUXA

Gość lokiju
I kto tu jest infantymny? czy twój tatuś jest dzieckiem, nie ma swojego rozumu i dokonuje kradzieży bo mu sprzedawca w sklepie polecił ukraść system operacyjny??? A jakbym twojemu tatusiowi ukradł samochod bo by mi polecił tak sprzedawca w salonie bo taniej to czy twój tatuś byłby zadowolony???

Gość programistaka
Ludzie kiedy wreszcie zrozumiecie że pirackie oprogramowanie to jest normalne złodziejstwo! I nie okradacie bogatego Bila Gejtsa tylko zwykłych ludzi. Bo to ludzie tacy jak wy siedzą nad zrobieniem takiego Windowsa, a potem wy macie w dupie ich pracę i ściągacie oprogramowanie nad którym oni pracowali za darmo!

Gość jykil
ale wez pod uwage ze microsoft woli zeby ludzi uzywali jego piratow niz przesiadali sie na inne systemy :P

Naprawdę nie chcę mi się odpisywać na twoje teksty. Przepraszam , nie każdy jest tak MĄDRY jak TY...Chciałabym tylko zaznaczyć , ze nie prosiłam o zdanie na temat mojego taty, a konkretniej o twoją opinię. Stało się. Trudno. Czasu się nie cofnie. Komputer ma 7 miesięcy i co mam teraz kupić drugi? Bo komuś się coś nie podoba...

Gość jykil
tak kup 2 komputer zeby miec legalne oprogramowaie :d boze, skad ty sie urwalas? :o kup sobie plyte z windowsem i juz

Gość 123456789123456789
a wy tez napewno macie piraty...... a ty zainstaluj opragromowanie znów i wyłacz aktualizacje

Sory , ale żeby można było zmienić czas to zrobiłabym wszystko żeby kupił inny komputer. Nie jestem aż taka głupia , żeby nie wiedzieć , że można kupić windows na płytce, ale jakbyś czytała to wiedziałbyś , że nie pytam o to jak go kupić , ani gdzie...ale co zrobić , zeby ten komunikat się więcej nie pojawiał, czytałam wiele rorów i ludzie mieli tam podobny problem , tylko , ze oni kliknęli sprawdzanie systemu , a ja nie...

Gość a ty z choinki
się urwałaś??? nie możesz se kurwa kupić Windowsa OEM??? Co ty pierdolisz że drugi komputer? OEM są normalnie sprzedawane, licencja się zmieniła juz dawno i teraz nie trzeba kupować sprzętu żeby móc kupic OEMA

Gość a ty z choinki
" że nie pytam o to jak go kupić , ani gdzie...ale co zrobić , zeby ten komunikat się więcej nie pojawiał," No to sory koleżanko. Jak chcesz dalej używać pirackiego Windowsa i nie zamierzasz tego zmienić to SPIERDALAJ JEBANA ZŁODZIEJKO!

najtańszy jest linux potem system operacyjny z komputerem po leasingowym a na końcu sam system na płytce :) .

Gość duży Dżon
Polecam przesiadke na Linuksa Ubuntu, świetny system, w zastosowaniach domowych sprawdza się w 100%

No, ja też myslę, że twój tata to złodziej :O Inaczej tego procederu nazwać nie można :O Boże, Boże, żal mi córki takiego ojca :o Boże, Boże :O :O Mam nadzieję, że namierzą cię po ip i posadzą twojego \"tatę\" :o :O Boże, Boże :o :O :O Boże :O I jeszcze obrażasz społeczenstwo, twierdząc, że większość ma nielegalnego widowsa... :O Uważaj na słownictwo, bo my nie kradniemy i czujemy się urażeni :O :O

Pierwszy i ostatni raz powtarzam , że złodziejką nie jestem , nigdy w życiu niczego nie ukradłam( w tym wypadku świadomie) i ukraść nie zamierzam. Nie wierzę w to , ze nagle całe polskie społeczeństwo ma oryginalne oprogramowanie. Statystyki mówią coś zupełnie innego. Jeżeli ktoś ma problemy natury psychicznej czy seksualnej to już w to nie wnikam. Prosiłam o poradę , a większość napisała tylko po to żeby się wyżyć. Nie każdy zna się na informatyce czy komputerach. Osobiście korzystam tylko z programów do pisanie czy kilku stron. Oczywiście , ze jeżeli tylko będę mogła wydać jakieś pieniądze to kupię oryginalny system, ale w danym momencie to jest niemożliwe.

Choroby psychiczne niektórych naprawdę wydają się nieodwracalne. Nie życzę sobie więcej obrażania mojego ojca! wychodze już tego forum. Oczywiscie podziękuję ładnie osobom , które chciały pomóc, a tym którzy pokazali się z tej ,, innej \'\' strony tez podziękuję, bo mogę zobaczyć jakie to szczęście być normlanym. Niektórym problemy z dziecinstwa odcisnęły zbyt wielkie piętno na całe życie. Cóż, kupcie sobie misia , a na pewno przytuli.