Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nikeila

Komputer....

Polecane posty

Gość do Nikeila
" że złodziejką nie jestem , nigdy w życiu niczego nie ukradłam( w tym wypadku świadomie)" Jak można ukraść nieświadomie? Nie wiedziałaś że za Windowsem stoi firma i jej pracownicy którym należy się WYNAGRODZENIE za korzystanie z produktu przez nich zrobionego? Wybacz ale twoje tłumaczenie że "nieświadomie" jest żałosne. "Nie wierzę w to , ze nagle całe polskie społeczeństwo ma oryginalne oprogramowanie. Statystyki mówią coś zupełnie innego." A co do tego ma społeczeństwo? Czy jeśli twój sąsiad jeździ kradzionym samochodem to czy ty też musisz mieć kradziony samochód? Czy nie masz własnego rozumu? Poza tym statystyki się poprawiają, wprowadzenie licencji OEM przez Microsoft, oraz to że sklepy nie chcą już wgrywać "piratów" wiele zmieniło. Większość nowych komputerów jest sprzedawana z ORYGINALNYM Windowsem. "Nie każdy zna się na informatyce czy komputerach." Nie trzeba być informatykiem i znać się na komputerach aby wiedzieć że jeżeli ktoś coś stworzył i sprzedaje to a ty kopiujesz to bez jego zgody to dopuszczasz się zwykłej, pospolite, KRADZIEŻY "Oczywiście , ze jeżeli tylko będę mogła wydać jakieś pieniądze to kupię oryginalny system, ale w danym momencie to jest niemożliwe." Oczywiście że nie trzeba wydawać pieniędzy żeby mieć oryginalny system. Polecam UBUNTU, jest za darmo i nie trzeba być informatykiem by go zainstalować i obsłużyć.

Hahahah, jak butnie broni nieuczciwego ojca! Czy może ma tu miejsce zasada \"niedaleko pada jabłko od jabłoni\"? :O Nie stać cię na nowe oprogramowanie? :O Tatusiek słabo się stara \"zarobić\", a może ucina koszty także na córci? :D A od kiedy ktos, kto potępia złodzieja, jest chory psychicznie? :O :O Zdrowy to ten, co nie kradnie? Tatusiek chyba zrobił ci pranie mózgu :O Wstyd, dziewucho, dawno nie napotkałąm tak plugawej osoby :O Az się trzęsę ze zbrzydzenia :O Nie chciałabym miec takich sąsiadów jak wy :O :O Nie mogłabym zostawić na dole wózka, bo zaraz ktoś by mi go buchnął :O Boże :O Boże :O

Gość etn
Nakelia nie przeginaj. Osoby nazywające cię złodziejką nie są chore i nie mają problemów tylko nazywają rzeczy po imieniu. Co najwyżej ty masz problem, bo jeśli się kradnie to się ma jakiś problem ze sobą

Dobrze powiedziane :) Ja w każdym bądź razie zrobiłam zdjęcie tej strony i wysłałam mailem, gdy zgłoszą się do kafeterii, uzyskają adres ip, innym głosem zaśpoiewa wtedy ta nieuczciwa, obrazająca innych panna :O Mimo wszystko współczuję ci ojca :O :O :O

Radzę użyć opcji \"przywracanie systemu\" do dnia, w którym nie było owego komunikatu...i po problemie...;)

Gość anonim42fuckajsię
mam drugiego kompa, nie wiesz jakiego i się nie dowiesz, już się o to postarałem obserwując twoje zachowanie... mniej niż zero ...

Gość Je ja oo!
Jania ty pojebie! Ale bluźnisz! Wielka świętojebliwa uczciwa! Siądz nad modlitewnikiem i się modl a nie napierdalaj na innych bo chyba nie o to w przykazaniach chodzi! Kretynko jebana!

Gość mAŁGORZATA125
Dlatego zawsze powtarzam, że legalne oprogramowanie warto mieć! Klucz System polecam!

Gość BeataMurd
Legalne oprogramowanie można kupić np na stronie kluczsystem-sklep.pl mają spoko ceny i dają gwarancję, że to tylko legalne programy :)