Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooloo

miejscowości w okolicach trójmiasta

Polecane posty

Gość karooloo

proszę poradźcie mi którą miejscwosc w okolicy trójmiasta wybrać na urlop? nie chcę jechać do samego trójmiasta, raczej zależy mi na mniejszej, ale nie "dziurze". Zeby były jakieś knajpki chociaż żeby można było zjeść. Poza tym to chciałabym traktować jako bazę wypadową. Myślę pokazać dziecku Gdynię czy Gdańsk. Ale z ładną plazą???nie za dużo wymagam.?

Gość Natalcia_mala
Sobieszewo, do gdanska niedaleko jakies 20 minut samochodem piekna plaza duzo knajpek, dyskoteki

Gość timmka
Tczew

Gość karooloo
Natalcia a to Sobieszowo jest w stronę Pólwyspu helskiego czy druga? nie chcę samego Sopotu, ponieważ kwatery sa na pewno dużo droższe niz w mniejszej miejscowosci. Poza tym jednak przerazają mnie takie ilości turystów

Gość Natalcia_mala
Sobieszewo jest w drugą stronę, tak jakby w stronę Krynicy Morskiej od strony wjazdu od Warszawy, to naprawdę super miejsce, Sobieszewo jest właściwie na wyspie, tu masz ciekawy link http://www.wyspa.pl/

Gość karooloo
dziękuję Natalcia, zainteresuję sie tą miejscowościa. Ale jeszcze mam pytanie jakie jest tam morze w sezonie? brudne czy w miarę? i czy można choć nogi zamoczyc:D

A moze Rewa? taka wioska za Gdynią. Przy samej plaży. DO centrum Gdyni jakies 25 min autobusem bezpośrednim.

Gość karooloo
właśnie też patrzyłam na mapie i czytałam o tej miejscowości, ale nie znalazłam opini . Pariss--- polecasz??jakie morze? odleglości nie grają takiej roli bo jadę autem,

Gość Natalcia_mala
Jak dla mnie to jedna z najładniejszych plaż na naszym wybrzeżu, woda też czyściutka, bez tłumów jak w Trójmieście

Gość w Sobieszewie woda nie jest
czysta, bo tam uchodzi Wisła ze wszystkimi brudami. Pojedz ciut dalej,- Mikoszewo, Jantar, Stegna , piekne szerokie plaze do Gdanska autobusem z poltorej godziny , samochodem ok 4o minut , bo albo jedziesz promem przez Swibno /Sobieszewo, i czekasz, albo naokoło bezposrednio.

Gość Sobieszewo to dzielnica
Gdańska ale jest ok

To znaczy ja mieszkam niedaleko Rewy i tak mi przyszło do głowy. WIem, ze tam jest pełno pensjonatów. Plaża jest moze mała, ale sama miejscowość jest ok. Stamtad masz blisko juz nawet do Pucka na plażę czy na półwysep podjechać. DO centrum tez, z centrum do Sopot czy Gdanska.