Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce www

chce sie przeprowdzic do wroclawia.Czy warto,latwo o prace?

Polecane posty

Gość chce chce www

chcalabym z chlopakiem zamieszkac gdzies w wiekszym miescie.myslimy o wraocalwiu czy latwo tu o prace(ja jestem po studiach chlopak po technikum alektr.) czy wynajecie kawalerki, ewuntualnie pokoju drogo kosztuje? czy to ma sens, jak myslicie?

Gość chce chce www
dzieki za rady

Gość animaa
ale o jaką pracę? generalnie gdziekolwiek jest się łatwo zahaczyć, w jakimś sklepie czy coś w tym stylu... z ambitniejszą pracą może być dłużej. kawalerki kosztują średnio 1000-1200 zł; rzadko taniej, do tego oczywiście media. Pokoje dwuosobowe 300-500/osoba więc chyba lepiej wynając tą kawalerkę i mieć spokój w waszym wypadku.

Ja bym na Twoim miejscu się nie pchała do Wrocławia. Sama jestem z Wrocławia i coraz cięzej tutaj z pracą. Pracuje w szkolach jezykowych i szkole publicznej, do tego daje kroki, ale chcialabym cos innego zaczac- rozwijac sie w innej dziedzinie- niestety tutaj za bardzo nie mam duzych mozliwosci na zmiane zawodu. Wrocław jest swietnym miastem dla studentow, po studiach ciezko.. Zarobki tutaj nie są duze.1300-1500 srednio się zarabia. Sama mysle o zmiane miasta na Warszawe.