Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niktnapewnowazny

Jesteś prawdziwym facetem

Polecane posty

Ey, jest laska, i jestem ja, nie zabierałem się za nią przez długi czas bo mam problem do jej znajomych i nie chciałem jej psuć toważystwa, w międzyczasie zaczął się wokół niej kręcić gość który wiedział że będę do niej bił, dostał wała i \"wpierdul\", w końcu do niej zagadałem i mówię jej że to nie jest typ dla niej i że to i tamto, po czasie i się okazuje że ta laska też ma do tych samych ludzi co ja problem, ale jest jak jest i sie z tym nie afiszuje bo to i owo, mówi najpierw do mnie że kiedyśtam się mną interesowała, że pytała o mnie tu i tam pare razy, a na samym końcu stwierdza że jak jestem prawdziwym facetem z jajami to powinienem to sam załatwić a ona nigdy się mną nieinteresowała, nie interesuje i nie będzie interesować, o co tu chodzi? czy wy jesteście normalne?

łał... naprawdę, to zdumiewające... że potrafisz w ogóle pisać z takim poziomem IQ..

Ciekawe , a po czym to wywnioskowałaś? Rozwiń proszę swoją wypowiedź.. Proponuje pełnym zdaniem , podaj jakieś argumenty, interesują mnie konkrety.. Co w tym zjebnego, rozumiem iż twierdzisz że zostałem wymanewrowany przez tą laskę? tak? No to świadczy raczej nie o mojej inteligencji, a określanie kogoś zjebem na podstawie jednego słowa brzmiącego dźwięcznie wpierdul jest typowym zjawiskiem obserwowanym u kobiet/bądź jeszcze dziewczyn zaczynających zdanie od Człowieku... jest to jeden z poważnych problemów dzisiejszych czasów. Jak wywnioskowałaś mój poziom IQ?, rozumiem iż owa kobieta twoim zdaniem przez cały czas brała mnie pod \"huja\" w celu wyciągnięcia ze mnie informacji i późniejszego zrobienie ze mnie głupka?, jak zachowuje się kobieta gdy koleżanka ukradnie jej obiekt westchnień? czy to normalne zachowanie?, czy uważasz iż jeśli kobieta ma problem do znajomych swojego faceta to jest ok? a na odwrót jusz nie wypada?, czy może dziwi cię to iż chce mieć wpływ na to z kim moja kobieta będzie utrzymywać kontakty?

Gość jak by to ujac delikatnie
moj przedmowca piszac ze jestes tepakiem mial na mysli twoj caloksztalt a nie tylko sytuacje z ta laska.

Gość zbudzona od rana
"w międzyczasie zaczął się wokół niej kręcić gość który wiedział że będę do niej bił, dostał wała i "wpierdul"" mam zgon :classic_cool:

Obrażając Twoją inteligencję nie miałam na myśli tej sytuacji, tylko Twój język i słownictwo. Które są na tak niskim poziomie, że można się o niego potknąć.

Gość de.molka
a ty jestes wpierdul ze Slaska? miec problem DO znajomych...to jest naprawde problem (sic!)

przeczytalem cztery razy i chyba wiem o co chodzi... Kolego prawdopodobnie z wyglądu sie jej spodobałeś, podobałeś sie jej do momentu dopoki sie nie odezwałeś.....i miała podobne odczucia co wszyscy tutaj czytający ;) ale masz kolego zbyw wysokie mniemanie o sobie i tego problemu nie zauważasz... pozdro..

facet jak facet, napisal jak umial, a szczerze mowiac to nie dziwie sie reakcji tej ze owej wspomnianej dziewuszcze, ale najgorsze jest zupelnie gdzie indziej pogrzebane... A mianowicie, coraz wiecej kobiet jest jak autor, a moja reakcja na takie jest jak reakcja bohaterki tej ze opowiesci dziwnej tresci. Natomiast co trzecia studentka to juz norma, ze jest tepa, pusta, prosta i gladka, jak narty Malysza... Wrocmy do edukacji szkolnictwa akademickiego dla elit a nie dla plebsu..... spotykaja sie dwie studentki, madra i glupia: - Czesc Nikola/Jesica/lub tym podobna - Siema Patrycja/Agnieszka/Weronika/Anna - Co wybralas za uczelnie? - Prywatna bo najwiekszy lusssss i spoko ziomy - Aha, a jaki kierunek? - TiRowki - Jak to, co to takiego, zapisalas sie na Politechnike wydzial logistyki? - Nieee no cos Ty stara, Tir to Turystyka i Rekreacja - Aha, no to pewnie ciekawy kierunek (tiaaa nie dzisiaj) to powodzenia, lece na zajecia, zaraz mam wyklad z fizyki stosowanej, rzucila piekna madra Anna. :D:D:D:D