Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ametyst82

Ginekolog Kraków Pilne!!

Polecane posty

witam, potrzebuje dobrego ginekologa z Krakowa, kogo polecacie. Moze byc prywatnie ale wolałabym na NFZ. Dziękuje za odpowiedzi

Polecam dr. Rytlewskiego, prowadził moje dwie ciąże. Mam chore nerki, więc chciałam dobrego lekarza. Na co dzień pracuje na Kopernika.

Gość etammmmmmmmmmmmm
polecam gina Jan Kuś pracuje w Narutowiczu przyjmuje prywatnie i na NFZ jestem w 8mc ciązy i jestem bardzo zadowolona z jego opieki i prowadzenia ciaży wizyty raz na 3 tyg po kilka min na usg bez kolejki się ze mną umawia chodze na nfz mam do nie go numer tel na kom jak dla mnie super lekarz na wizytach czuje się komfortowo bardzo taktowny i z wyczuciem

Gość gość
Moją ciążę od początku do szczęśliwego rozwiązania poprowadził Tomasz Łabiak z poradni patologii ciąży w szpitalu uniwersyteckim na Kopernika. Doktor bez problemów kierował na dodatkowe badania, szukał źródła problemu, konsultował z innymi lekarzami – pełna i profesjonalna opieka.

Gość gość
Dobry jest dr Łabiak, mogę go podpowiedzieć jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, a zwłaszcza tej problemowej. Moja siostra była jego pacjentką i udało jej się urodzić zdrowego maluszka, choć prognozy były na początku dość niepokojące. Też jestem jego pacjentką, ale do ciąży mi daleko :) Lekarz ma gabinet na Podkowińskiego, można go też w poradni znaleźć na Kopernika przy szpitalu uniwersyteckim.

Gość gość
Ja do ginekologa chodzę do kliniki Rehaorthopedica w Krakowie i mogę polecić to miejsce. Mają tam bardzo dobrych specjalistów i nowoczesny sprzęt medycyny. Wiele badań wykonują na miejscu, więc nie trzeba nigdzie dodatkowo jeździć. Polecam.