Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djdjdjjddj

allegro prosze o pomoc

Polecane posty

Gość djdjdjjddj

Kupilam w sumie 11 przedmiotow u 2 roznych sprzedawcow. Do kazdego wyslalam jeden formularz z opcja dostawy i napisalam ze wysle wiecej informacji na maila ale nic mi nie przyszlo, zaden mail "kupiłeś przedmiot kup teraz" a nie wiem jak mam im maila wyslac bo od razu zamknelam allegro i nie mam do nich adresu mailowego. Czy jak kupujecie cos na allegro to wypelniacie ten formularz czy tylko maile wysylacie? bo teraz nie wiem czy nie powinnam do kazdego przedmiotu napisac ten formularz

Gość asiapipasia
olej te formularze - nigdy tego nie wypełaniam :) a przedmioty kupione masz w zakładce "moje allegro" I stamtąd możesz wejść w konto sprzedającego i wysłać maila

Gość djdjdjjddj
dziękuję Ci za pomoc :) zdziwilam sie tylko bo zawsze na maila przychodzila mi od razu wiadomosc ze kupilam przedmiot a teraz pol godziny po zakupie i zadnego maila

Gość trzeba bylo kupic za kilka
w allegro jest konserwacja i sa przerwy dzisiaj we wtorek i jeszcze kiedys w komunikatach jest info maile dotra z opoznieniem. po zakupie masz informacje od sprzedawcow nalezalo przeczytac. w kazdej chwili mozesz zobaczyc dane sprzedajacego w zakladce wygralem dajesz pokaz dane i masz. wiekszosc osob ma informacje aby nie wysylac formularza typu fod poniewaz ma on istotne wady : mozna podac w nim wiecej jak jeden adres do wysylki, czesto nie dociera, czesto otrzymuje go inna osoba niz powinna. najwazniejsze rzeczy masz wiadomosci po zakupie. tam powinno byc wszystko napisane.czesto ktos ma tam swoj formularz ktory nalezy wypelnic w razie innego adresu do wysylki.

Gość djdjdjjddj
dziękuję 🌼 Już znalazłam maile do tych sprzedawców i napisałam do nich. Pozdrawiam :)