Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja se robisz czy co

Jakie relacje lacza was z rodzenstwem???????

Polecane posty

Czy wolelibyscie byc jedynakami, czy doceniacie fakt posiadania rodzenstwa??? Zastanawiam sie nad drugim dzieckiem, czy dobrze robie dla pierworodnego??? Sama jestem jedynaczka, wiec nie wiec, co to rodzenstwo, ale wiem, co to marzenie o nim...

Gość dftgdtdretyrt
Jestem jedynaczką i nie chcę rodzeństwa oraz nigdy nie chciałam :classic_cool:

nie mam rodzeństwa i nigdy nie odczuwałam potrzeby posiadania go,wyrosłam na dobrego człowieka i tak samo wychowuje swojego syna-jedynaka oczywiscie:)

a ile masz latek?

Gość dftgdtdretyrt
mam 19 lat

Gość Ona jest szalona
ja mam brata o rok starszego Kiedys sie kłocilismy a teraz coraz bardziej go lubie :)jako stworzenie haha

Gość to ciekawe
ja mam dwoch starszych braci z najstarszym o 7 lat jestem bardzo żzyta zycie bym za niego oddała jest dla mnei najwazniejsza osoba na tym swiecie, chłopak ktorego kocham rowniez jest dla mnei bardzo wazny i kocham go bardzo mocno ale jednak brat to brat ;) mam jeszcze jednego brata o 5 lat starszego z nim zawsze darłam koty ciagle sie wyzywalismy ale gdy załozył rodzine i urodziło mu sie dziecko zawsze mogł na mnei liczyc i nasze relacje zmieniły sie o 180stopni ;)

Gość ja mam cudowne relacje
z siostrą, nie wyobrazam sobie bez niej zycia

Gość antigone
ja mam rodzenstwo i nie wyobrazam sobie zycia bez nich. Mam 26 lat i moi rodzice juz niezyja teraz bym byla sama jak palec na tym swiecie ,ale nie jestem i bardzo sie z tego ciesze

dzieki wam ludziska za wpisy, na takie jak te o serdecznych relacjach liczylam... 🌼

Gość moi rodzice tez juz nie zyja
i mam tylko z rodziny (krewni) siostrre i dzieci, jestem szczesliw, ze ona jest.

Ja NIESTETY nie mam rodzenstwa...Celowo podkresliłam w tym miejscu słowo "niestety"... Bardzo brakuje mi kogos z kim mogłabym niekiedy chocby nawet wspolnie zjesc obiad w domu.Niesprawiedliwe jest równiez to, ze osoby które nie maja rodzenstwa sa na kazdym miejscu traktowane jako zaborcze, samolubne i egoistyczne...