Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skorpion87

ona ma mnie w dupie

Polecane posty

Witam jestem z dziewczyna 5 lat. Na poczatku bylo cacy choc mielismy juz przerwy w naszym zwiazku.Sytuacja jest nastepujaca ona mieszka sama z bratem, rodzice sa w londynie. Ona pracuje jako barmanka co 2 dni a ja studiuje ale mam zamiar w sierpniu podjac prace. Staram sie pomagac jej we wszystkim ( najczesciej w prowadzeniu domu) staram sie spelniac jej wszystkie prosby natomiast gdy ja ja o cos poprosze robi to z wielkimi trudami albo wcale.Czasami czuje sie jak sluzacy potrzebny tylko do pomocy.Ona wie ze sie tak czuje bo jej o tym mowie a ona z tego nic sobie nie robi... Jezeli chodzi o tzw. zycie wieczorowe to woli spotykac sie z kolezankami i kolegami niz ze mna (ostatnio byla z kolega na weselu co mi sie bardzo nie spodobalo) Jak ja zaproponuje jakies wyjscie to odmawia mi a za chwile umawia sie juz wlasnie jak wyzej wspomnialem z kolezankami i kolegami. Gdy sie poklocimy to wyzywa mnie od najgorszych i karze mi spier***** z jej zycia za co mnie przeprasza jak sie godzimy ale to gdzies we mnie zostaje i jest mi przykro... Szczere rozmowy tez wydaje mi sie ze nie pomagaja gyz zawsze odwraca kota ogonem i wszystko spada na mnie ze to moja wina.... chyba ze z jej strony rozmowa nie jest szczera... Sama mowi ze poprostu jest jej nudno ze mna. Co mam robic prosze o pomoc Kocham ja bardzo mocno i zalezy mi na niej ale nic na sile prosze o szczere odpowiedzi jak myslicie czy ona ma mnie w dupie? P.S. w lozku tez jest tragicznie :/

tak ma cię w dupie:( jesteś jak czegoś potrzebuje, a tak to totalnie jeździ po tobie....eh to nie jest miłość...

Puszkin napisał: "Im mniej kobiety kochamy tym lepiej się im podobamy" On był poetą romantycznym wiedział co pisze.

Gość Zaczarowana21345
autorze ja z autopsji wiem ze takie zwiazki sensu nie maja mimo ze nadal sie czuje cos do partnera na Twoim miejscu nie chciałabym byc pomiatana...u mnie było tak ze chłopak z wielkim trudem przyjezdzął do mnie wiec wychodziłam czesciej ze znajomymi ale Ty piszesz ze chcesz sie widywac to ona Cie zlewa masz odpowiedz sam na swoje pytanie przykra prawda ale lepsza taka niz zadna..i kolejna rzecz ze mimo tego iz mowisz co sprawia Ci przykrosc ona na to nie reaguje Miłosc polega na wspolnej pomocy a nie na wykorzystywaniu kochanej osoby taki zwiazek jest jak najbardziej toksyczny Ja bym ja tak załatwiła ze z dnia na dzien bym zerwała kontakt i niech ona sie domysla ocb;] a potem dorzuc ze Ty wolisz juz kogos innego:)

Gość gtyhtaaa
rozmowa , rozmowa i jeszcze raz szczera rozmowa. jak to nie pomoże to albo niech cie zacznie szanować albo konieć...

Gość Front Wyzwolenia Krasnali
Autorze -to czemu wciąż z nią jesteś? :/

Ciezko jest mi tak zerwac kontakt z dnia na dzien a jestem z nia... bo ja kocham... zreszta sam juz nie wiem... sam musze zastanowic sie nad tym wszystkim zebrac mysli i z nia powaznie porozmawiac jezeli to nic nie pomoze to nieuniknione bedzie rozstanie bo nie chce zyc w toksycznym zwiazku jak wspomniala Zaczarowana21345

Gość ja nie chce
NIESTETY MA CIE W DUPIE I IM SZYBCIEJ JA ZOSTAWISZ TYM SZYBCIEJ ODZYSKASZ SILY,BO PODEJRZEWAM ZE KIEDYS BYLES BARDZIEJ WESOLY A TERAZ JESTES TLAMSZOY I TO W BEZCZELNY SPOSOB.TO JEST POPROSTU PERFIDNE.RZUC JA POKI ONA TEGO NIE ZROBILA BO PEWNIE JAK ZNAJDZIE SOBIE FACET INNEGO TO POWIE CI BAY BAY

Gość RóżaBezKolców
Rzuć ją skoro się z nią tylko męczysz...

Gość sieeema.
wiesz? jestem w takiej samej sytuacji tylko no ze ja jestem dziewczyną, ja robie wwszystko dla niego staram sie zeby było dobrze, a on ma mnie w dupiee.. jestesmy ze soba od prawie roku. na poczatku było zaaajbiescie.. byłam dla niego najwazniejsza, nie widział po za mna swiata, teraz.. czasami jest tak ze sie nawet nie odzywa tygodniami, a potem pisze tak jkaby nigdy nic.. wiem jak sie czujesz, jesteś zagubiony.. mam tak samo , nie wiem co mam poradzić , nie chce zrywać bo Kocham Go ! ;// eehh.. zycie jest pojeeeebane ; /

dałeś się wsadzić facet pod pantofel. Masz w ogóle jaja? Popracuj nad sobą bo każda inna będzie Cię tak traktować.

Gość gośćgos
Olej ja nic dobrego z tego nie bedzie znajdz kogos to bedzie cie szanowal a nie taka zimna zarozumiala sucz

Gość gość
no faktycznie po siedmiu latach na pewno problem się wciąż nie rozwiązał...coza....... :D

Gość gość
a ty od początku byłes wobec niej ok?

Gość gość
a co jeśli taka sytuacja zaistniała po 22 latach małżeństwa

Gość gośćjkcg88hjip
Złe traktowanie nie bierze sie z niczego..czy byłes ok wobec niej od samego początku?mój były najpierw długo pogrywał sobie ze mną,do tego doszły kłamstwa a potem sie dziwił po 4 latach ze stałam sie zimna i nie doceniałam tego ze zobaczył ze chce odejsc i zaczął sie starać ale we mnie przez te lata taka niechęć i pogarda juz zdążyła sie wezbrać ze nie umiałam go kochać i szanować mimo ze przez długi czas szalałam za Nim z miłosci

Gość gość
Olej ją.