Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaaa

a przedwczoraj widziałam cyganke z noworodkiem przy piersi

Polecane posty

Gość obserwatorkaaa

żebrała ona miała 14 lat(pytałam) a wyglądała na 12 ci cyganie to normalnie pojeby faceci w domu a dziecko (bo to było jeszcze dziecko) z noworodkiem na piździawe

Gość Bahtale ciawe
A co ci do tego????wyzywasz od pojebow wiesz cos o nich wiecej???

dla nas to jest szok,a dla nich to jest normalne,taka kultura,od zawsze tak zyja,wiec ich to pewnie wali,co my,Polacy o tym sadzimy.

Gość sama samara
ooo nie lubię cyganów :o jestem rasistka jeśli o nich chodzi

ja moze jestem rasistka,ale nie wzgledem wszystkich cyganow. Nienawidze tych zlodziejskich cyganow,ktorzy chodza u mnie w miescie i kradna wszystko,nienawidze takich co zebrza,bo akurat znam ich z widzenia,niedaleko mnie mieszkaja,i widze jak im sie zyje z tych zebrow. Ale mam za to kolezanke,ktora jest cyganka,ma normalna rodzine,ojciec prawnik,matka lekarz,ona nieprzecietnie zdolna dziewczyna. Jej rodzina zyje normalnie,ona nie chodzi w kieckach po ziemie,i nie ma jeszcze dzieci ani meza,mimo,ze ma 20 lat:)

Gość zbudzona od rana
Ty Pauuulla24 to w ogóle jesteś sucz, twoje posty są jakieś z kosmosu gardzę takimi ludźmi jak ty

do - nie znasz mnie wiec mnie nie obrazaj. Nie podoba sie to nie czytaj i tyle. Przez takich ludzi jak ty odechciewa sie wchodzic na to forum