tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 znowu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 :D tez zawsze wracam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 siema Biedrona, konkurencjo Ty moja :D:D ale u mnie to już stan ciężki uzależnienia... :O lepiej ze mną było jak piłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesc lena Napisano Czerwiec 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 jaka konkurencjo? powiedzialas ostatnio żem żadną konkurencją dla ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 biedrona nie chcialam zranić twoich uczuć czesc nieznajomy... tutaj to tylko jedna osoba tak pisze do mnie... :) pisz tak jeszcze, bo to uwielbiam!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 nieznajomy czy nieznajoma...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 no ja mysle :P lena jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 magdalena magda ewentualnie lena :P a Ty? Biedrona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 pisalas dzisiaj pomaranczem pod nickiem ''magda ewentualnie lena''? :D bo mignela mi taka przed oczami :P jaaaaa na E :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bie drona Napisano Czerwiec 14, 2009 ewentualnie biedrona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 tak pisalam i nie tylko pod tym Ewa? Ewelina? Elżbieta? Euzebia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Eliza? ta pomarańcza - to tylko dwie osoby są tutaj podejrzane chociaż w sumie jedna, bo drugiej to by się nie chciało tak bawić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę na niewidocznym Napisano Czerwiec 14, 2009 ja nawet nie wychodziłam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 bie ewentualnie drona ewelina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 no to Ewelina :) Sylwia????? :O:O:O o mój Boże... :O to Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 wyjść a wrócić po godzinie to też ja nie wyjść jestem chora muszę się ogarnąć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 Madziara moge tak mowic? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia. Napisano Czerwiec 14, 2009 niestety musze pozegnac drogie panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 to Ty tak napisałeś? tego się właśnie nie spodziewałam :/ miłej nocki Maryśka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę na niewidocznym Napisano Czerwiec 14, 2009 eh ide stont bo nie bede z dyskontami rozmawiać :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 możesz a ja do Ciebie Ewela? krócej niż Ewelina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 ej, wypraszam sobie, TESCO TO NIE DYSKONT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia. Napisano Czerwiec 14, 2009 a co niby wielkie centrum handlowe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 moze byc ewela :P biedronka to tez nie dyskont a zreszta chooy wie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę na niewidocznym Napisano Czerwiec 14, 2009 no nie bo po co :O bedzie sie pytac czy moze :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 BIEDRONA to jest dyskont... albo obóz pracy... mój drogi.... TESCO RULEZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę na niewidocznym Napisano Czerwiec 14, 2009 aaa tak ! biedronka to akurat jest krolowa dyskontów :O tanio jest ? jest duzo jest ? jest szynki pomiedzy trampkami i namiotami sa ? sa no wiec nie ma o czym gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozwolę sobie Napisano Czerwiec 14, 2009 Lidla Wam tu brakuje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 a gdzie real? gdzie carrefour?? całą rodzine byśmy uzbierali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach