biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 oto i ja http://c.wrzuta.pl/wi8054/14d231c2000d445648d2726a/0/bezdomka%20biedronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 co racja to racja no bo... jaki sklep, taka klientela... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 a polo market? PLUS, ktorego wyjebalam na szaro niech wam bedzie... jestem DYSKONTEM i dobrze mi z tym nie chce nic mowic, ale w takim razie tesco to tez dyskont :P no bo duzo, tanio, tesco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 no i te dyskontowe ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 pociągające und przyciągające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 kiedyś, jak byłam w tesco pewnej nocy :) na zakupach, to nagle wbiegł nagi koleś tak dla smiechu, jak go ochrona zaczęła ganiać, to uciekł, ale co se po sklepie pobiegał, to se pobiegał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 to musialo byc niezle widowisko :D lece spac, bo rano do dentysty branoc Madziara:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 papa Ewela :) do jutra :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę na niewidocznym Napisano Czerwiec 15, 2009 fpisdoo zescie mnie przypomnialy ze tez mnie czeka wizyta u dentysty kutfa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 ja tez powinnam sie wybrać, ósemkę wyrwać, a nawet dwie :O boisz się? ja tam lubie dostać potrójne znieczulenie(zawsze mówię że tyle trzeba bo nie działa) i zawsze od dentysty wychodzę nieźle naćpana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę na niewidocznym Napisano Czerwiec 15, 2009 konska dawke przyjmujesz musisz byc fest zbudowana :P ja nie wiem co dokladnie mam do robienia , moze tylko borowikowanie ? nie no obawiam sie ze bedzie wiercenie i to nie male :O dentyska juz mnie chciala widziec u siebie 6 miechow temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 właśnie mała jestem, dlatego tak mocno działa i dlatego chce dużo żeby tak mocno działało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedzę na niewidocznym Napisano Czerwiec 15, 2009 ja nigdy znieczulenia nie mialam :O nie bylo takiej potrzeby e ide tez , tym razem na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 u mojego dentysty za znieczulenie płaci się 20 zeta dodatkowo (nawet za potrójną dawkę) - już wolę to dopłacić i żeby nie bolało ( a potem do końca dnia jazda :P ) niż cierpieć. kumpel mi kiedyś mówił, że mu kanałowe bez znieczulenia robili.. :O:O:O ja miałam znieczulenie a bolało jak skurwysyn za przeproszeniem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 to dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach