Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniopk

Ile czasu sie leczy łuszczyce skóry ????? ktos miał

Polecane posty

Gość -.v.-
NIe mam, ale z tego co wiem, to całe życie. To choroba genetyczna.

Gość mniopk
ale jak genetyczna jak ja nigdy na takie rzeczy nie chorowałam a mam juz24lata i co mi wiadomo u mnie w rodzinie tez nie chorwali na takie choroby

Gość mniopk
to z czego to sie mogło wziąć? juz 3tygod to mam,mam tabletki mascie ,i w jednym miejscu prawie juz tego nie mam ale za to w drugim mi to wychodzi czy to niezginie całkowicie?

Gość -.v.-
Gdzie masz? Pewnie łojotokowe zapalenie skóry.

Gość ksjaij
a może ty masz po prostu łuszczącą się skórę a nie łuszczycę?? Lekarz tak ciebie zdiagnozował?? Nie wiem , nie znam się na łuszczycy , ale mam lekki trądzik i jak smaruję się maściami to czasami moja skóra zaczyna się wysuszać i luszczyć i musze przerwać na dzień, dwa to smarowanie i wszystko się wycisza. Może łuszczyca ujawnia się w różnym wieku

Gość mniopk
mam na całym ciele ,najpierw miałam na nodze na udzie ale sie tym nie przejmowałam bo myslałam ze przejdzie,potem wyskoczyło mi na brzuchu i rekach a za pare dni na plecach no a teraz mam to i na nogach na stopach i na dłoniach, to takie krostki czerwone troche nawet swedzą i sóra jakby schodziła no tak sie łuszczyła, pani doktor nie zdiagnozowała bo sama niewie nie jest pewna tak powiedziała ze to moze byvc łuszczyca albo przyłuszczyca

Gość mniopk
tylko na twarzy jak narazie tego nie miałam i niemam i oby tak zostało

Gość mniopk
nikt tego nie miał ,??

ja ym ci radizla zmienić dermatologa, w kazdym razie isc do innego... czy luszczyca swedzi? mam watpliwosci, ale moge sie mylic wiem natomiast, ze takie objawy moze miec zapalenie mieszkow wlosowych, szczegolnie, ze mówisz, ze są krostki cyz co swtym stylu

Gość omonisia
zapalenie mieszkow wlosowych mialam, inaczej to sie objawia, robia sie bardzo okrutne krosty przypominajace rozmiarami wrzody, czyraki, czesto ropne wiec nie sadze, ze to, co u Ciebie wystapilo ma cos z tym wspolnego. Teraz zaczely pojawiac sie u mnie jakies swedzace krostki na lokciu i na dloni 2 swedzace, sa czerwone, to nie sa zwykle krostki moge tylko stiwerdzic i boje sie bardzo diagnozy, jutro udaje sie do lekarza dermatologa, oby nie...

Gość Magdalena30***
a mi na srodkowej czesci dekoldu wyskoczyly male krostki,lekko czerwone,nie sa az tak widoczne,takie jak"kaszka".Zaznaczam,ze to nie caly dekold,a tylko tuz nad rowkiem piersiowym. Swedzi mnie to.Kolezanka mowi,ze to moze byc uczulenie na truskawki.A poza tym? Cholera,dekold,lato,a ja mam jakas wysypke.Na innych czesciach ciala nic nie mam

Gość Magdalena30***
co to moze byc?