Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoLaaa1234

depilator i wrastające włoski !!

Polecane posty

Gość LoOoLaaa1234

dziewczyny ratunku ;(( golę miejsca intymne, zawssze robilam to maszynka ale wkurzalo mnie ze na 2 dzien juz jakis dorost był :/ wyczytalam ze depilator jest swietny. głupia użyłam!! na poczatku było fajnie gładka skora i to przez dlugi czas, ale po jakims czasie włoski zaczeły mi wrastać ! igła do reki i jazda :/ teraz mam takie czrwony kropki :/ tak to ohydnie wygląda!! wyczytalam na innych topikach ze szorowanie gąbką tą ze szorstka strona pomoze a potem posmarowac jakas mascia! tak tez zrobiłam ! i nic nie pomaga dalej mi wrastaja!!! tak załuje ze uzylam depilatora!!!! teraz chce usuwac wloski kremem. Dziś posmarowalam miejsce i odczekalam 8 minut. Włoski sie do konca nie usuneły zostaly czarne kropeczki.. wzielam gąbkęi usunelam reszte. troszke sie usunelo wygląda lepiej ! ale jeszcze te krosty czerwone po depilatorze ;((( co ja mam robic!!!!???? jak wy usuwacie tą górną czesc?? prosze piszcie ;*

Gość LoOoLaaa1234
dziewczyny !!! :((((

Gość LoOoLaaa1234
a ide na dyskusje ogolna ! jak tu nikt nie chce pomoc ...

Gość jolajog
Na wrastające włoski ja stosuję peeling 3 razy w tygodniu i dbam o odpowiednie nawilżenie, Mam odżywkę nanobase, swietnie nawilża i dba o odpowiednie nawodnienie skóry. POza tym z tej samej serii specjalnie na wrastające włoski mam Keranorm, skóra jest gładka i problem zniknął całkowiecie. Dostaniesz go w aptece. Jest dla mnie jak Vichy tylko o wiele taniej. Polecam, bo naprawde warto.