Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr.Maxx

Nie lubię się całować z języczkiem.

Polecane posty

Nie lubię się całować z języczkiem. Jakoś mi to nie pasuje wolę bez języczka a może nie umiem?, sam nie wiem

A ja lubię ale niestety nie zawsze daję rady:( Mam problemy ze szczęką. Jakby zacinała mi się w zawiasach. I to bardzo boli:/ Ale kiedy tak się akurat nie dzieje korzystam w pełni:)

Gość czuję smaczek
oblizuję usta i slinka mi cieknie na mysl o pocałunkach z języczkim to prawi jak stosunek

Gość rycząca trzydziestka
nie każdy lubi,a niektórzy nie potrafią,nie ma się co martwić

dla mnie bez języczka to nie pocałunek:P prawdziwy pocałunek z facetem musi zawierać ten element;) mój były nie umiał sie tak całować:o niestety moje lekcje niewiele dały:P

Gość a to faceci lubia sie calowac
? SERIO PYTAM

Ile macie lat, ze takie pytania sadzicie?? sorki, ale o tej porze temat nr1 na forum, az dziwne.... a spytam inaczej mozna sie calowac?? Zapraszam na nauke, opanujecie jezyki w mistrzowski sposob, mnie kobiety az prosza abym je calowal zawsze i wszedzie jak czesto to sie da, w kinie, w tramwaju, w samochodzie, w autobusie i windzie przy babci i dziadku, i zawsze i wszedzie, a dzis malo co z konia nie spadlem bo sie kolezanka przykleila na zbyt dlugo podczas wypadu na koniki, ottt mam ja problem z jezykiem, chyba temat zaloze na forum kolejny durny pt. "co mam zrobic aby sie opedzic od kobiet?" i tez serio pisze, ale tematu nie zakladam takowego bo to lubie a one lubia mnie :) free love & all for sex friends :)