Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi wygodnie

czy tylko ja tak mam?

Polecane posty

Gość tak mi wygodnie

nie potrafie spac z facetem w jednym lozku, bynajmniej nie chodzi tu o seks, tylko po prostu o spanie-musze miec SWOJE lozko, swoja przestrzen w lozku, inaczej sie nie wyspie. probowalam zasnac w jednym lozku z moim eks, ale nic z tego, rano bylam jak z krzyza zdjeta, ale udawalam,ze wszystko jest ok. nie chcialam robic chlopakowi przykrosci i zaraz po upojnej nocy zmykac do drugiego pokoju. myslicie,ze to jest do zaakceptowania? czy to jest normalne?

mam to samo:o do tej pory 3 facetów i z każdym źle mi się spało.. ale tłumaczę to sobie tym, że to były kilkumiesięczne związki, w każdym z nich spałam u faceta kilka razy...u jednego tylko raz.. może to kwestia przyzwyczajenia? jakby było więcej nocy u kogoś to może bym w końcu spała... ja generalnie długo się przyzwyczajam do nowego w moim życiu:P

Gość Mariannnnnnnn
Bo takie jak wy, to same zostają bo nie przyzwyczajone i zbyt delikatne do spania we dwójkę.

ja przypuszczam, że nawet jakbym mykła do innego pokoju to bym nie zasnęła...nowe miejsce.."nie moje" i już jakiś stres czy coś się pojawia u mnie i z kimy nici... pamiętam jak spałam np u koleżanki w akademcu to miałam to samo:o

Gość kiedyś RER
Ja miałam kiedyś tak, że mogłam dzielić z kimś łóżko, ale tylko pod warunkiem oddzielnych kołder, bo inaczej kołdry nie starczało. Teraz ku mojemu zdumieniu mieszczę się z Obecnym z powodzeniem na materacu 120 cm szerokości i to pod JEDNĄ kołdrą ;) Może więc wszystko zależy od tego, z kim się dzieli łóżko. Aha, nie zmieniło się jedno: nienawidzę zostawać gdzieś na noc - muszę wracać do siebie.

Gość faceci dziwni sa
ja uwielbiam sie wtulac w mojego, ale jak w srodku nocy zabiera mi koldre[mimo ze mamy osobne] i wsadza sobie miedzy nogi,bo tak lubi, to mam ochote zepchac go z lozka kopniakiem w tylek i zeby mi juz wiecej nie wchodzil!

Gość legalna szatynka
ja nie bardzo lubię sypiać z moim facetem, bo mimo że kołdry wystarcza i nawet mnie nie próbuje zagazować, ale jego chrapanie jest okropne :D

Gość dejlana55555
to coś okropnego na stałe spać w jednym łóżku z facetem, czy to z inną osobą. mnie by to wykończyło ja lubię luzzzzzz, przestrzeń, niezależność, oddzielne sypialnie lub dwa duże łoża pomogą.inaczej sobie tego nie wyobrażam, jeszcze jak facio chrapie i pierdzi w nocy , szczególnie męzowie z dłuższym stażem to masakra jka babki mogą tolerować taki brak szacunku do własnej osoby.

Gość katarzyna aragonska
i giry na ciebie zarzuca...