Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zasnanc

zostalma zgwlalcona

Polecane posty

Gość chce zasnanc

:( nie porafie sie pozbeirac. to sie dstalo wczoraj, niepogtrafie sobie wybaczyc. nie powinnam byla m u ufac, powinnambyla przewidziec. nenawidze siebie, nie wiem ,jak mam funkcojnowac. brzydze sie siebie i sojego ciala. zamknelam siew domu i nie wychodze. nie mam sily. niei wiem, c o zrobie. mam metli kw glowie:(zle sie czuje, bardzo sie boje:(ja sobie chyba niep oradze. nikomu nic nie powieidzialam. nie odbieram telefonow. nie wiem, c mm mowic. nie chce nikogo widxie. najchtniej zmaknelambym sie na zawsze. jestrm jak sparalizowana. nie wyovrazam sobiej utra:( dlaczego to mnie spotkalo:( jak ja mam dalej jzyc?

Gość fbrsdbrb
jesli to mozliwe skorzystaj z pomocy psychologa w kazdym wiekszym miescie sa osrodki w ktorych kobiety zgwalcone znajda pomoc :( nie męcz sie z tym sama

Gość kris170
gdzie nasi grasują?

Gość chce zasnanc
:( wieidzilam,ze mog tu liczyc n wpsparcie..w sumie to podobniej est w zyciu realnym. to ni ma sensu .ludzie alvo nie rozumieja, albo sa na tyle nieczuli albo nie wiem. nie ma sensu zni kim rozmwiac. nik nie rozumie. lduzie zartuja, albo udaja,ze nie widza. z pewnoscia chcialam..to mja wina. pewnieb ylam prookujaco ubrana..z penoscia zachowywalamisie nierozsadnie..to jpewnie b m najczesciej uszlyszala. takie jest ludzi pojecie o tym. nienawidze siebiei ludzi. kazdy dlak azdego jest wogiem i najlepiej co im wychodzi to nisznczenie, upokarzanie, deptanie innych :( dizekuje za zrozumienei. nawet nan ie nie liczylam. urwierdzilo mnie to w prpzekonaniu ,ze nie ma sensu. bo ludzie beda na mnie pluc. w smie to tak sie czuje.

Gość ankakak
chcesz pogadac?

Gość Jebłam bąka
Uszanujcie autorkę i jej topik...

Gość bubu22
radzicie psycholaga pomoc? najpierw to sie zglasza na policje !!!

Gość nie chce policj ji
nie wyobrazam sobie o tym mowic, odpowiADAC na wszytkie pytania, musiec wszystko opisywac. nie wiem ojak mam o tym nie mysleic i zapomniec.jrstm mi tak b. przykro ,ze jemstem slaba. ale nie mam w ogole sily. cvhcialabym po prostu moc usnac i sie nieo budzic. albo obudzic siei stiwerdzic ,ze to byl tylko sen

Gość A gdzie zostałaś zgwałcona
? Ja też chcę :-)

Gość nie chce policj ji
prepwpeAm ,w w ogole zalozylam ten temat, ktory niczego pozytecznego nie wnosi .zle sie w nocy czulam i chyba porrzebowalam ro z siebie wyrzucic w jkis sposob. nie oczkekuje pomocy ani niczego. dziekuje wszystkim za rady.nie bejde juz tutaj wiecej pisac, bo nieo to chodzi, zeby odpieroac wszydtkie rady..bo ja nie mog, nie chce..itd. dziekuje.

Gość zuzikaaaaaaa
PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!