Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadeira gallardo

cristiano ronaldo- obiekt moich westchnien i conocnych orgazmow!

Polecane posty

Gość nadeira gallardo

Ten chlopak jest niemozliwy, strasznie mnie podnieca! jest taki sekswony i sliczniutki, typowy hiszpan, poludniowiec gdybym takiego spokala na drodze bez wachania zrobilabym mu loda, niestety nie jest mi to dane ale moze juz niedlugo, bo ponoc przechodzi do realu a ja tu mieszkam i bywam w drogich klubach gdzie nie raz widzialam bawiacych sie podpitych pilkarzy, myslicie ze uda mi sie go wydupczyc kiedys, a czego nie? jak sie czegos bardzo chce!

Gość nadeira gallardo
uu yea baby

Gość
mam wrazenie, ze robi sobie manicure;)

Gość 244224
a kto w ogole jest ? :O

Gość nadeira gallardo
nie interesuja mnie wasze zlosliwe opinie, tak to ten ma tez wiele wiecej zdjec, niz te z krzywa mina, lepiej przyjrzyjcie sie minom waszych facetow jak sraja...puscilabym sie z nim i juz! myslicie ze to mozliwe?ja jestem niczego sobie a on kurwiarzem, jak bysmy sie znalezli w tym samym klubie...juz bywalam na takich imrezach i wiem ze jak sie dziko zachowuja pilkarze, jeden z realu madryt zagadywal mnie i moja kolezanke ale nie byl w moim typie, poza tym mialam kogo innego na oku, ale takiemu ronaldo bym nie popuscila,..daj boze!

Gość 244224
mi on na samolubnego lalusia wyglada, a tacy sa najgorsi

Gość DuszaBiała
Po pierwsze nie Hiszpan,a Portugalczyk:P No ma coś takiego w sobie co podnieca(nie wiem czemu)dużą grupe kobiet....Jest wypicowany,zadbany,MA DUZO KASY

Gość nadeira gallardo
niestety ja w takich gustuje, niechetnie ale tego nie da sie zmienic, zawsze pociagaja mnie wolne strzelce i chlopaki ktorzy robia wokol siebie najwiecej szumu, poza tym kogo obchodzi ze jest samolubny, nawet jakby nie byl to czy zamotal by sie z poleczka? laseczki ja tu mowie zeby dupy mu dac a wy juz o dzieciach.... Cristiano czekamy!!!!!!!!!!

Gość A potem się wszyscy dziwią
czemu polki są uważane na zachodzie za najgorszej klasy prostytutki. Jeśli już musicie się pierdolić jak króliczki, to chociaż udawajcie Rosjanki, Czeszki albo Ukrainki :-O

Gość nadeira gallardo
duszo biala wiem ze to portugalczyk, ale taki typ to ja mam na codzien w hiszpanii, mnostwo chlopakow tak wyglada i jest jeszcze duzo ladniejszych, ale podnieca mnie ze jest pilkarzem, hajs sie nie liczy, chodzi o to jak on atakuje! ŁOHOOHO Nie gorszcie sie tym ze jest zadbanym zelusiem, to taki typ juz, w tamtych rejonach chlopaki tak mniej wiecej wygladaja, a nie jak nasi polacy, przypakowani na szafy trzydrzwiowe

Gość 244224
pewnie ma malego, nie nakrecaj sie tak

Gość nadeira gallardo
chce mu dac dupy chce mu dac dupy chce mu dac dupy myslicie ze jak sie czegos bardzo chce to mozna to miec?

Gość DuszaBiała
Moja droga:)wiem chyba o czym mówisz,,,ja straciłam głowe dla prtugalczyka który był u nas na wymienia uczelnianej:)Kręcą mnie tacy kolesie,booo bo są po prostu nowym towarem,czyms innym i egoztycznym od naszych bialych polaczków:)Są totalnie wyluzowani,biorą z życia wszystko co najlepsze GARSCIAMI

Gość nadeira gallardo
rozmiar tez nie jest taki wazny, chcialabym dotykac jego pieknego ciala, pleckow, tyleczka...ach to sie wydaje takie niemozliwe ale z drugiej strony dlaczego nie, na jedna noc, mozna go jakos skusic w koncu to tylko facet...niewybredny jak widac

Gość asiasiasia
bój sie dziewczyno, jeszcze Cie zarazi jakims syfilisem albo innym gównem. z tego co wiem wlasnie miał kontakty bliższe z nadeirą gallardo a to kawał szmaty. zabezpieczcie sie ;D

Gość nadeira gallardo
tak duszo masz racje, wiem ze teraz moje wypowiedzi wydaja sie popierdolone, ale uderza we mne adrenalina! jak sobie tylko pomysle o tym...poza tym mieszkajac tutaj nie da sie nie zwariowac tyle tu ciach,

nadeira gallardo.... straszna fanka z Ciebie ... nawet nie wiesz,ze Ronaldo jest Portugalczykiem :P i w zw. z tym .... nie masz zadnych szans - facet obraca sie tylko w towarzystwie inteligentnych dziewczyn :O

Gość 244224
Duszo Biala- no nie watpie ze korzysta z zycia, gdybym miala tyle kasy co on i takie powodzenie tez bym korzystala :O

Gość mimo ze prowo
to i tak smutne, bo takich lasek nie brak

Gość Tak Portugalczycy są super
Chodzące mamisynki, które są na utrzymaniu rodziców do 40tki :-D

Gość asiasiasia
dobrze. to, że chcesz sie z nim skurwic to juz wiemy. masz jeszcze jakies inne ambitne plany ? opowiedz

Gość nadeira gallardo
fajnie dziewczyny ze wspieracie mnei wtym ze moj zacny plan wypali, haha a kto wie, a moze? yeah syfa to moge zlapac gdziekolwiek, napewno taki czysciutki chlopak ma wszystko pod kontrola, wyobrazcie sobi edotykac to cialko! takie gladziutkie, nieudawajmy ze fajne jest owlosione cialo. Takie gladziutkie napewno fiuta i jajka ma cale wygolone, mniam!

Gość DuszaBiała
Wcale tak nie uważam,że pop****,,,,też tak czasem mam:)Rozumiem Cię jak kobieta:)Masz ochote na grzech i tyle:)Zycze Ci tego moja droga:)Pewnie wpadnie na wakacje do Hiszpani,to taki piękny kraj,a ma rzut beretem...Wtedy go uwiedz i heja:)no i baw sie dobrze i napisz jak było.Buzia;)

Gość nadeira gallardo
boze jakie zwistne suki, zamiast sie wspierac...juz powtarzam ze wiem ze jest z P, tylko to ten sam goracy typ co hiszpanie, huj wam w dupe i tak dopne swego! poczekam cierpliwosc poplaca! a o innych ambitniejsych sprawach pisze na innych topikach maszkary!

Gość nadeira gallardo
duszyczko, bawic sie bede a z tym robnaldo to takie gadanie ale jesli bylabym na jednej imprezie z nim...a kto wie jaki jest..!spadam do pracy bo trzeba jakos zarobic na te drogie dyskoteki papa

Gość 244224
podotykac to sobie mozna manekina, tez ma idealne cialo

Gość bawic to sie z nim bedziesz
jak sie nacpasz i go se narysujesz :P

Gość 244224
no i to by byla pewnie nawet lepsza zabawa niz z nim :o

Gość 244224
haha gdyby moj byly to wiedzial